та я читал. только когда я просил совет по выбору биржи...я имел ввиду с какой биржи я максимально легко могу ВЫВОДИТЬ деньги на карту? и есть ли какой то лимит?
например если я буду оперировать 10к долл, что меня ожидает при выводе на приватовкую карту?
NextStep написав:например если я буду оперировать 10к долл, что меня ожидает при выводе на приватовкую карту?
С cex.io лимит на вывод при идентификации - 10 000 долл в мес. Но возможность вывода в долларе на карту может быть прикрыта в любой момент со стороны банка
Faceless написав:С cex.io лимит на вывод при идентификации - 10 000 долл в мес. Но возможность вывода в долларе на карту может быть прикрыта в любой момент со стороны банка
Де ви такі біржі берете? На Poloniex ліміт 25k в день з ідентифікацією і 2k - без. Виводжу на локальний гаманець, а потім в гривню через обмінки, яких є десятки. На агрегаторі обмінок можна вибрати оптимальний курс: https://www.bestchange.com/bitcoin-to-v ... d-usd.html На валюту міняти, чесно кажучи, не пробував.
Bambula написав:Де ви такі біржі берете? На Poloniex ліміт 25k в день з ідентифікацією і 2k - без. Виводжу на локальний гаманець, а потім в гривню через обмінки, яких є десятки.
Назвіть більш вигідний шлях вивести в доляр
Bambula написав:На валюту міняти, чесно кажучи, не пробував.
Bambula написав:Де ви такі біржі берете? На Poloniex ліміт 25k в день з ідентифікацією і 2k - без. Виводжу на локальний гаманець, а потім в гривню через обмінки, яких є десятки.
Ну питання було ніби про валюту.
Ок, можливо Ви і праві.
До речі сьогодні біткоін пробив 1900$ і націлився на 2000$.
Ну питання було ніби про валюту.
Ок, можливо Ви і праві.
До речі сьогодні біткоін пробив 1900$ і націлився на 2000$.
Пока один в один повторял график золота. Если так, от 1920 должно быть вниз.