Kavirka написав:и даже за эту аферу хотят от 25000
Пока мы тут треплемся ученые работают. Это новая, еще более усовершенствованная модель Респекта - адаптивный респект. Такой респект может переходить между украинским и русским языком при написании постов. Ранее было только или первое или второе.
Вообще-то это врачи работают, санитары, медикаменты и физиотерапия. Я прошу, не злите мне тут респекта. Вы же помните чем это окончилось в прошлый раз.
Долярчик написав:[qu ...але, говорячи про амбітність і тому подібні речі..............то........то зараз в мене ЕНТУЗІАЗМУ десь на 20-30%...........а 7-10р. тому, мій ентузіазм сягав 90-99%!.. ========= ....ранішше в Польщі, а потім і на Україні......і розчин в бетономішалці колотив і без неї також........і на трьох майстрів, що мурували, ледве встигав доносити на другий поверх цеглу і відра з бетоно-розчином!....потім ще дві роботи було - працював "на дядю"......а потім ще декілька років працював у свері послуг, але вже САМ НА СЕБЕ!......ну і вже потім - захотів ЛЕГШОГО хліба, менше фізичної роботи.......і от відкрив власний бізнес!(7р. тому)
=================================== ============================= Один торгаш іншому торгашу пропонує запрягтись й реально працювати))) А не торгувати)))) Розсмішив так, що живіт болить)))
В.К. Арсеньєв в книжках "По Усурійському краю" і "Дерсу Узала" писав, що не варто брати в походи торгових людей. Вони не звичні до роботи, тим більше - до важкої роботи. Ще раз - бу-га-га, торгаші)))
Чому ж пан Долярчик не заробив на власне житло у передмісті Львова? Якихось 20 000 доларів? Маабуть, не так багато й й не так важко він працював???? Лише балаболив на форумах і торгував драними кальсонами в підземних переходах? Типовий ледацюга, який не хоче визнавати свою лінь.
Знову ж власний бізнес - це що, можна ніхрена не робити й язик чухати на говорильнях???? При такому підході пан Долярчик до власної пенсії буде жити приймаком в тещиній квартирі. [/quote] ================================== =========================== 1)....за 7, а точнішше за 6-ть останніх років зароблено 27кує! - а житло ще не купив тому, що на окраїні міста - НЕ хочу, а там, де хочу - двушки в ЗДАНИХ(або майже зданих)новобудах коштують 30-35кує! 2)....і бізнес має бути саме такий, щоб він приносив МАКСИМУМ прибутку, а мінімум участі у ньому власника![/quote]
........додам тут деякі поправки! ...зароблено НЕ самим бізнесом, а ще %% по депозитах і купуванням в свій час соц.доляра! ...це все разом і принесло Долярчикові 27тис. долярчиків за 6-7р! [/quote]
airmax78 написав: А через 5-7 лет, когда снесут ленкузню и застроят весь остров - вы просто офигеете. Но будет поздно.
Если не пожлобятся и достаточное кол-во земли отведут под парковки, поликлиники, школы... - тогда согласен. Город в городе, с 3-4 шлагбаумами на въезд-выезд и споркомплексом "5 елемент". Но тогда и цены уйдут в космос. А те дома что строятся сейчас - будут шумной и дешевой окраиной.
Не будут они окраиной, тем более дешевой. Потому что примыкают к каналу - центру культурной и общественной жизни будущего района.
И зачем им тогда школы, поликлиники, детсады и кинотеатры? Райончик для потомственных рыбаков и подводников, однозначно)))
Статистика держстата по стройке 1 квартал 2017 к 1 кварталу 2016 года 229% http://kiev.ukrstat.gov.ua/p.php3?c=2656&lang=1 у кото то тут вызывал хохот мой прогноз в 130% и представьте себе что через месяц два это начнёт выползать на вторичку и в аренду
Я думаю, что это лето войдёт в историю КРЖН, под каким то названием типа "чёрное лето 2017-го". Сделки будут единичные по каким то "горящим продажам" с дисконтом 25%. Трибеку жалко, за однушку в ЖК Вонючка больше 20 000 давать не будут.