Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 25432544254525462547 ... 4770>
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2017 00:31

Унуноктий написав:Мне инересно, мнение Влада, уже и до этого прямо скажем "упрямого" персонажа дошла бесперспективность его инвестиции. И он понимает что вложенные деньги и срок строительства не дадут ожидаемой прибыли. А дальше будет только хуже.
Говорил сегодня с товарищем, купил в Аркаде, дом сдали полтора года назад, документы получил пол года назад, до сих пор дом на временной схеме воды и электрики, квартплата 6,50 грн. это дороже чем у меня в ЖК Голосеево.

Если есть дети от 3 до 7 лет, то тем кто покупает у Аркада надо ещё на частный садик таньгу иметь.
Хочешь АДА - инвестируй в Аркада.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2017 00:34

zahar_ написав:
  Унуноктий написав:Мне инересно, мнение Влада, уже и до этого прямо скажем "упрямого" персонажа дошла бесперспективность его инвестиции. И он понимает что вложенные деньги и срок строительства не дадут ожидаемой прибыли. А дальше будет только хуже.
Говорил сегодня с товарищем, купил в Аркаде, дом сдали полтора года назад, документы получил пол года назад, до сих пор дом на временной схеме воды и электрики, квартплата 6,50 грн. это дороже чем у меня в ЖК Голосеево.

Если есть дети от 3 до 7 лет, то тем кто покупает у Аркада надо ещё на частный садик таньгу иметь.

Если ребёнку 3 года и ты инвестируешь в "котлован" Аркады, то о садике думать не нужно. Пока сдадут под заселение как раз в первый класс :mrgreen:
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2017 00:35

zahar_ написав:

а если не хочешь АДа, покупай "уютный клубный хрущик на Тампере" :mrgreen:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2017 00:57

Унуноктий написав:
  zahar_ написав:

Если ребёнку 3 года и ты инвестируешь в "котлован" Аркады, то о садике думать не нужно. Пока сдадут под заселение как раз в первый класс :mrgreen:

Спорили мы как то на риелте с одним инвестором в Аркада в Чавдар 6 что Аркада детсадик будет стоить в МК более 3 лет (он говорил что ожидает период садика меньше),
Садик Аркада через 5 лет построила, а "заселила" ещё через год.
А у инвестор в Аркада пока он односекционную панельку вьехал в МК родились двое детей. Кстати пришлось ему после рождения второго ребёнка ещё около полугода жить в аренде в 1к.
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2017 01:16

Куда педалька дел 260 млн. выделенных КМР осенью прошлого года для покупки квартир очередникам атошникам http://kievcity.gov.ua/news/51146.html
Мер Києва Віталій Кличко вручив 50 сертифікатів на квартири військовим АТО.

«Я вдячний всім, хто захищає цілісність та незалежність нашої країни. Ми, як міська влада, несемо велике зобов'язання перед тими людьми, які ризикуючи здоров'ям, захищають країну. Ще більшу відповідальність ми несемо перед родинами загиблих, які віддали життя за країну», - сказав Віталій Кличко під час зустрічі.

Мер Києва наголосив, що міська влада, продовжує робити все можливе, щоб ті, хто захищає Україну мали гідні умови проживання.

«Водночас, - додав Кличко, - розв'язати всі проблеми одночасно важко. Але поступово, наскільки дозволяють наші можливості, ми їх вирішуємо», - заявив мер.

Нині в Києві на обліку перебувають 2149 учасників бойових дій АТО та членів їх сімей, які потребуть поліпшення житлових умов. Станом на кінець 2016 року отримали житло 83 родини загиблих учасників АТО, інвалідів та військових АТО.

«Сьогодні ми передаємо ще 50 квартир. І щоб не було жодних спекуляцій, хочу повідомити, що ці квартири отримали ті, хто стояли в черзі першими», - сказав Віталій Кличко. Він також додав, що до кінця цього року планується виділити ще 50 квартир учасникам АТО.

Мер наголосив, що за підсумками першого півріччя цього року очікується перевиконання бюджету міста на 600 млн грн, частина з яких будуть додатково спрямовані на закупівлю житла учасникам АТО.

«Я сподіваюся, що і наступного року ми збережемо цю динаміку і будемо купувати житло та передавати його учасникам АТО», - наголосив мер столиці.

При цьому він зауважив, що наступного року планується виділити мінімум ще 100 квартир, які будуть закуплені за кошти міського бюджету. Крім того, наголосив Кличко, столична влада добиватиметься, щоб квартири закуповувалися і за кошти державного бюджету.
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2017 06:05

Унуноктий написав:На форумах ДБК-4 пишут что начал "буксовать", и Акцент тормознулся и Зэ Лейкс слабо строится.

Так все побежали в Оранж вкладываться. Кому сейчас ЖК интересен то?
А то что вас троллят про секонд - не расстраивайтесь. На 2м курсе мне приходилось тоже покупать иногда одежду. Все пропивал. :)
Понаехал

Подякував: 79 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2017 08:23

Kostia написав:Не знаю как чикага, но оранж сделал уже более 10% на двушках и трешках и около 20 на однушка некоторых

То есть? Сейчас 13000, а в феврале было 12,7 тыс. Где + 20%, стех пор и бакс ещё приспустился.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2017 08:26

Унуноктий написав:Сентябрь-октябрь, будет насыщен информацией о остановившихся стройках.

опа, приём прогнозов на осень открыт.
Как с гуся вода, опять 25 :mrgreen:
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2017 09:25

hume написав:
  Kostia написав:Не знаю как чикага, но оранж сделал уже более 10% на двушках и трешках и около 20 на однушка некоторых

То есть? Сейчас 13000, а в феврале было 12,7 тыс. Где + 20%, стех пор и бакс ещё приспустился.

Продажи оранжа стартовали с 11400. Сейчас маленькие однушки от 13700. Вы правы, не 20 процентов, а чуть больше. Информация от начальника отдела продаж
Востаннє редагувалось Kostia в Нед 04 чер, 2017 09:33, всього редагувалось 1 раз.
Kostia

Подякував: 0 раз.
Подякували: 225 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2017 09:33

Kostia написав:
  hume написав:

Продажи оранжа стартовали с 11400. Сейчас маленькие однушки от 13700. Вы правы, не 20 процентов, а чуть больше

Стоп. Вы хотите сказать что в оранже "маленькие однушки" были 11400?
zahar_

Профіль

#<1 ... 25432544254525462547 ... 4770>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор