|
Медикам пообіцяли зарплати до 23 тис. грн |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Вів 06 чер, 2017 09:31
За чей счет банкет, господа?
-
Im_A
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 чер, 2017 09:55
Значит "тарифы" в медВУЗах и на местах за ставку участкового врача станут еще выше...
-
vetka
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1242 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 чер, 2017 10:43
До. А от скольки?
-
sal
-
-
- Заблокований
- Подякував: 824 раз.
- Подякували: 293 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 чер, 2017 10:50
Игорь Алексеевич написав:скорая бесплатно, еда бесплатно(похлебка), палата - платно (с ремонтом), т.к др. палаты, которые без ремонта, то кровати без матрасов. Лечение 10 дней обошлось миним. 6тыс. грн. 99% от этой суммы покупка лекарств и обследование.
У вас есть выбор - бесплатно или платно. Потом будет только платно. Дорого
-
sal
-
-
- Заблокований
- Подякував: 824 раз.
- Подякували: 293 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 чер, 2017 11:14
Есть - ВРАЧ, а есть РВАЧ ... как не лечили, так лечить и не будут. А по поводу 10-23 тыс ЗП ... ну так военным тысячу в день обещали .... и чё?????
-
сова
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 101 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 чер, 2017 14:24
Обіцянки цяцянки... дурнику радість. Чушь какая-то. Нельзя поднять зарплату одной категории бютжетников и не поднять другой. Чем учителя хуже врачей? А поднять всем, значит надо где-то эти деньги взять! При наличие доверия к правительству и относительной честности чиновников это всё можно сделать, но у нас это миф о загробной жизни. В поликлиниках сейчас уборщица получает 3200, а врачей перевели на пол ставки! При том что они работают по полной! А вообще-то отсутствие здравоохранения в стране приравнивается к прямому геноциду населения!
-
Иешуа Ганоцри
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 чер, 2017 14:33
Иешуа Ганоцри написав:Обіцянки цяцянки... дурнику радість. Чушь какая-то. Нельзя поднять зарплату одной категории бютжетников и не поднять другой. Чем учителя хуже врачей?
Если Ваше чадо не выучится это плохо. Но если не дай бог умрет, то это катастрофа. Медицина имхо должна быть выше по приоритетам чем что либо. Правда слабо верится в реформу. На реформу нужны деньги, а их нет. Как у населения так и государства. А кто знает сколько в стране медработников всего?
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 чер, 2017 16:05
Просто реальна історія, яка приключилась буквально тиждень назад. Мого швагра не було на ювілеї свіробітниці. Прийшов в понеділок, спитав в чому справа. Каже, що був на операції, я став обурюватись, чого не сказав, бо в мене дружина старша хірургічна медсестра (доречі задоволена підвищенням зарплати - 4300 на руки) вона би поводила по кабінетах без черги, та завела би до толкового хірурга (прошу не піднімати хвилю звинувачуючи її в коррупції  ). Він каже не повіриш, я в шоці і не розумію чого на лікарів бочку котять. Історія у нього така: виявив пухлину на стопі і відразу поїхав в обласний ... , його прийняли не спитавши ні місце проживання, ні фамілію, питав, а може моя картка вам потрібна - ні, сказали, нічого. Швиденько взяли зразок на гістологію (мікроскопічне обстеження зрізу на рівні клітин) і слава Богу пухлина виявилась доброякісною, але лікар сказав я тебе не відпущу, потрібно вирізати і забути, бо є ризик переродження в злоякісну. Засумнівавшись щє в чомусь цей хірург передзвонив знайомому судинному хірургу і попросив, щоб той глянув чи в пухлину не проріс судинний вузол, щоб виключити сильну кровотечу. І цей знайомий прийняв його без черги, але направив на рентген. Швагро намагався всунути йому 50 грн, то той наздогнав вже в коридорі і засунув йому в кишеню назад. В рентгенології сказали, що результат буде через два дні, але швагро сказав, що потрібно терміново - вони опустили очі і попросили за терміновість аж 10 грн на рентгенплівку !!!  Взявши знімок, прибув у перший заклад і його відразу на операційний стіл. На питання може ліки треба, чи анестетики, чи бінти, пластирь, тощо - відповідь : нічого не треба, у нас все є. В п"ятницю зробили операцію, а в понеділок він вже був на роботі, трішечки прикульгувал, але вже через пару днів ходив нормально. Отже - ні паспорта, ні фамілії, ні картки, ні грошей ( 10 грн зараз не гроши) операція успішна, ніяких постопераційних ускладнень немає. Я розумію, що даний випадок не типовий, але написав як є зі слов свого колеги по роботі. Таки от приємні виключення з правил бувають і в нашій нещасній медицині. Всім здоров"я ! 
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7106 раз.
- Подякували: 3212 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Вів 06 чер, 2017 18:12
Василь-Рівне, хорошая сказка, пишите ещё )))
-
RomanTik
-
-
- Подякував: 10097 раз.
- Подякували: 773 раз.
-
-
Профіль
-
-
|