airmax78 написав:ОМГ: http://www.nest.com.ua/mobile/timelinr.php Бедные улицы Стрельцов и Глыбочицкая. КАК оно все будет ехать, я не понимаю. И да, проект так себе. То, чего я боялся - они его еще даже строить не начали, а он уже морально устарел.
я вообще отказываюсь в это верить, будем ждать официальных рэндеров, тк на фото какой то хлам, который ну совсем не вяжется с первой очередью.
Та не, будет как на фото - это к бабке не ходи. Это что, не официальный рендер? Типа в одном стиле. Просто если в 2008-м это было "окуеть - дайте две". То сейчас... как-то так уже нафталинчиком попахивает. Не КГС на Коперника, конечно, но уже далеко и не башни Таряна на Лумумбы. И если первые 3 башни хоть как-то вписывались, ну, по крайней мере, не создавали архитекутрного шума. То вот эта вторая очередь эта 24-этажная "стена" - она там явно лишняя. Сравните с Миракс Плазой от КГС. Позор. Нест будет строить гораздо более убогий проект, чем КГС. Куда все катится?
Національне антикорупційне бюро порушило кримінальне провадження стосовно мера Києва Віталія Кличка. НАБУ вивчатиме дані, озвучені у розслідуванні програми «Схеми» про те, що Кличко не вніс до своєї декларації два закордонні маєтки, якими користується його родина, у німецькому Гамбурзі й американському Лос-Анджелесі.
Это педальке не по ушам киевлянам ездить и незаконные стройки лоббировать. Применяя прибуатку времён СССР к педальке можно сказать - Гагарин долетался, а В. Кличко досвистелся.
Vlad442 написав:Доллар по 26,40. Стремительным домкратом вниз опережая прогнозы. Такими темпами, зная любовь к круглым цифрам последние 25 лет (2-5-8-25), может курс летом стабилизироваться на 26 в этом году.
Vlad442 написав:Доллар по 26,40. Стремительным домкратом вниз опережая прогнозы. Такими темпами, зная любовь к круглым цифрам последние 25 лет (2-5-8-25), может курс летом стабилизироваться на 26 в этом году.
...таксссссссс... ...всже з мене тут зробили і "рила з ВП" і "туриста" .....а я звичайний - пересічний!
...трохи з архівів минулого року: Повідомлення Додано: Вів 05 лип, 2016 19:52 Re: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА на 2016 год (UAH/USD) ...продовжуємо рахувати ЧУЖІ гроші.......)) Долярчик написав: Долярчик написав: .........сьогодні знову купив наступну "порцію" долярчиків....по 24,75 : - знаю, що скажете: "можна було взяти і дешевше", - але я вирішив, що безпечність і НЕгаяння часу має більше переваг, ніж купити "на пару копійок дешевше"! ....і так, - рахуємо мої гроші ...нагадаю, що: 1)купив по 25,12 - 10% 2)...по 24,88 - 5% і (в той же день) ще по 24,85 - 5% 3)...і сьогодні по 24,75 - 10% ...разом - 30% (20% вже "паряться" в Ощаді) ...нагадаю, що хотів спочатку залізти 20/80 грн/долар........але подумав і вирішив 50/50 або може 40/60 але ТІЛЬКИ ПОСТУПОВО, а не все і зразу!!! ...бо 40% грн вже теж паряться на довготермінових депо під ХОРОШІ(трохи ризиковані) %%! ...а хто своїми стратегіями/формулами поділиться? ....і сьогодні прикупив 10% долярчиків по тій самій ціні, що і в п"ятницю(24,75) .....то ж разом вже 40%......завтра закину $$ в Ощад на 3 і 6міс. ==================== ...тепер продовжимо свіженьке: ....і вже не у %%, а у реальних цифрах! ....так, як мені цього разу купівля квартири "не вигоріла"(забрали з-під носа, а інших хороших варіантів - немає!) вирішив залізти "на всю котлету" в $ на депо до зими(на ранішше заготовлені стовпчики) ...сьогодні купив ПЕРШУ порцію долярчиків(40 франклінів) по 26,10 ...знаю, що скажете ДОРОГО, але я купляв їх, як ще не було 10-тої ранку!- а вже в першій годині дня, чую по радіо, що на готівковому курс 26,07 ....ну нічого, де наше не пропадало! ...завтра візьму ДРУГУ порцію(аналогічну) - думаю, що продадуть по 26,05(або ще 1-2коп. дешевше)
Done Есть 26.
Та пипец вообще. Довели страну до полного обнищания - народу уже даже баксы не нужны - купить не на что.