Васенька написав:ти хоч читав оголошення? просять 10000 з торгом за 70м2 новострой біля озера і хороший ремонт і навіть не влаштовує орендарів це не жк вонючка біля мусорки без ремонту і 36м2 де трибека нафантазував 6500-7000
Яке оголошення??? Ты пьян? Амат написал где-то возле озера 2к за 10кгрн+ счетчик.
ЖК Вонючка, Кстати, тоже возле озера)))
Ты мне Франта напомнил, который в своих сообщениях с 2014 г. "как всё куёво" меняет только среднюю зп по киеву в сторону увеличения.))
Васенька написав:hume мою колишню орендну квартиру як здавали так і здають за 6000грн зараз живуть там друзі так там двушка в хрущі з терпимим ремонтом прямо біля жк манхетен, 30хв пішки до Хрещатику
Я же не пишу, что это невозможно. Во Эир вообще всех уделал по аренде, но это не означает, что при переезде найдёте аналоги.
Васенька написав:hume мою колишню орендну квартиру як здавали так і здають за 6000грн зараз живуть там друзі так там двушка в хрущі з терпимим ремонтом прямо біля жк манхетен, 30хв пішки до Хрещатику
Я же не пишу, что это невозможно. Во Эир вообще всех уделал по аренде, но это не означает, что при переезде найдёте аналоги.
а стосовно двушки на хорьку за 10000, що постив Амат. то схоже там квартира аналогічна тій що "здає" респектушка за 900 баксов на позняках
kievlyanka написав:алло, гараж, тут ветка про жилье в Киеве, а не про аренду, кыш отсюда
Ого, давненько не было видно.... но судя по "стилю" общения или в Вашей жизни произошли какие-то существенные изменения... или оператор учетки сменился.
Васенька написав:нагадай скільки трибеці обійдется ремонт + техніка для здачі за 6500грн?
в 5к можно уложится если без витребенек
тоді чим вона буде відрізнятися від моєї колишньої двушки за 6000грн в 3км від Хрещатика? як що там буде бомж-ремонт і китайська дешева техніка з меблями
Васенька написав:тоді чим вона буде відрізнятися від моєї колишньої двушки за 6000грн в 3км від Хрещатика? як що там буде бомж-ремонт і китайська дешева техніка з меблями
Тим, що там буде просто свіжий бюджетний ремонт і техніка, а не прокурена і вбита халупа, хоч і за 3 км від хрущатика