Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Zebra написав:Только что открыл, вот что в результате в информации по депозиту значится
А вот у моей бабульки отак
Назва депозиту 2060 UAH "Мій депозит" 18 міс (щоміс випл %) Дата відкриття 12 червня 2017 Термін дії 12 грудня 2018 Тривалість 18 місяців Сума депозиту 0,00 ₴ Сума нарахованих відсотків 0,00 ₴ Процентна ставка 15,75% Періодичність нарахування відсотків monthly Поповнення Так
Т.е. ей намекают, шо она ещё молодуха и её пенсионное в Ощаде (который ей эту пенсию то на счет и зачисляет) не видят, ну и богом клянуться, шо это депо не через ИБ размещено. Чудеса
Востаннє редагувалось clientage в Пон 12 чер, 2017 15:33, всього редагувалось 1 раз.
Ну что там, работает повышенный процент за открытие депо в Ощад24 ?
Вопрос актуален! Собираюсь забить колышек, но смущают ответы с предыдущих страниц, что +0,5% не начисляются по факту.
Добрый день! Да, +0,5% в грн и 0,25% в валюте
А у пенсов есть +0.5 к их повышенной ставке при размещении через Ощад24/7? Ну т.е. у Пенс депо на 18мес ставка в отд. = 16.25%, а какая она в Ощад24/7?[/quote]
В данный момент у нас в Ощад 24/7 нет возможности откырыть Пенсионный депозит
Zebra написав:Только что открыл, вот что в результате в информации по депозиту значится
А вот у моей бабульки отак
Назва депозиту 2060 UAH "Мій депозит" 18 міс (щоміс випл %) Дата відкриття 12 червня 2017 Термін дії 12 грудня 2018 Тривалість 18 місяців Сума депозиту 0,00 ₴ Сума нарахованих відсотків 0,00 ₴ Процентна ставка 15,75% Періодичність нарахування відсотків monthly Поповнення Так
Т.е. ей намекают, шо она ещё молодуха и её пенсионное в Ощаде (который ей эту пенсию то на счет и зачисляет) не видят, ну и богом клянуться, шо это депо не через ИБ размещено. Чудеса
"Мій депозит" и "Мій пенсійний депозит" это два разных продукта
OschadbankUA написав:"Мій депозит" и "Мій пенсійний депозит" это два разных продукта
Эт я понял, понял уже! ток не понял, почему у меня и Zebra РАЗНЫЕ ставки для одного и того же срока депо, открытого через Ощад24/7 т.е. у депо-2057 есть повышенная ставка, а у депо-2060 НЕТ. Почему?
Востаннє редагувалось clientage в Пон 12 чер, 2017 16:00, всього редагувалось 2 разів.
OschadbankUA написав:"Мій депозит" и "Мій пенсійний депозит" это два разных продукта
Эт я понял, понял уже! ток не понял, почему у меня и Zebra РАЗНЫЕ ставки для одного и того же срока депо, открытого через Ощад24/7 т.е. у депо-2057 есть повышенная ставка, а у депо-2060 НЕТ. Почему?
В мене два 203X - теж не підвищені. Можливо у Zebra є зарплатна картка? І я так розумію це ID депозиту в системі?
OschadbankUA До речі а чому б в списку депозитів не відображати якісь біль інформативні назви а ніж "Депозит"?