Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 27042705270627072708 ... 4770>
Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2017 23:27

ЩО, навіть виділене не зацікавило?????? ))))

Долярчик написав:...якби ви знали паничі........(с)
Nighthawk написав:
Долярчик написав:
Доброго вечора!
...сьогодні знову купив 4 тонни зеленого............кропу :mrgreen:
.....по 26,05..........і знову, їхавши додому, бачив обмінки з курсом 26,02(00)....і навіть, 25,59 - правда, не факт, що там би мали потрібну мені суму(і чи взагалі, продавали).........
...та й беру у ПРОВІРЕНИХ! .....бо щось не хочеться їхати у лікарню з проламаною головою................... - зато купивши на 5коп. ДЕШЕВШЕ! :

О боже мій! Цей потік свідомості від сихівського торговця ширпотребом колись закінчиться чи ні? А якщо чесно, то вистава в n дій від Долярчика - це чудова ілюстрація приказки "чого дурні-бо бідні, чого бідні - бо дурні!"
Надумав брати квартиру - то бери! Підпирає час - доклади всіх зусиль, позич гроші, переконай покупця, "шо клієнт 100% буде, але за нідєльку", і вперед!

У мене була аналогічна ситуація у 2012-му. І теж треба було вичекати 3 тижні до закінчення річних валютних депо у Платинумі, а квартири у об"єкті тоді розхапували швидко. Нічого, переконав забудовника, принісши депозитний договір, і в якості виключення підписали договір ФФБ на обрану квартиру за місяць до реальної проплати. Але тоді я зразу бухнув 100% суми. А якщо б телився, то з великою долею ймовірності омріяна квартира дісталася б іншому покупцю.
Не вистачає на квартиру грошей? То кинь нафіг свій напівзбитковий бізнесЪ, поїдь на заробітки в Австрію/Німеччину, або зразу у Великобританію - там чорноробочий за місяць може мати до 1800 фунтів. Повкалуй там півроку, дозбирай необхідну суму, вернися і тішся життям. Так ні, ось уже 1,5 роки ми щодня читаємо вічне ниття на тему "как плохо жить" і "чому мені не везе". От того і не везе, що нема стратегічного мислення, зате дофіга інфантильності і страху зробити крок вперед.
А тепер ми змушені читати опуси "як я купував дорогий долляр".
Розкрию секрет - розділ "Валютний аукціон" на Мінфіні дає Вам повну інформацію про чорний ринок у будь-якому великому місті. І що принципово, там сидять одні і ті ж канторщики. Тому ніхто тобі гадити не буде, підсовуючи "ліві" банкноти чи накликаючи братків, тому що всі дбають за свою репутацію.
По факту у п"ятницю у Львові можна було на моменті затаритися зеленню по 25.97-98, але наш герой купив по 26.10. Сьогодні при бажанні можна було купити за 25.99-26.00, але і тут "спец" купив по 26.05....
Дрібниці? Звичайно, але ось з таких дрібниць і формується образ вічного невдахи...
Кожен робить помилки, і це нормально, тому що таке життя, але хвалитися тут своїми вічними про*обами - это надо уметь (С). Мені було б соромно таке писати...

Доброго вечора!
Спробую написати більш зрозуміло/доступно!...і особливо для тих, хто поставив під тим(вищенаписаним) повідомленням плюсики :mrgreen:
1) Про "омріяну" квартиру: В мене було 5-ть варіантів квартир(двушок) і лише одна з них мені саме краще підходила! Але я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......у ВП самі будуть вас вмовляти і різні скидки-акції пропонувати!" ...та й думав, що ще будуть кращі варіанти за місяць, якщо "йде дешевій!" :mrgreen:
...а вийшло так, що ту квартиру - купили, а інших чотири варіанти - теж або купили, або ціну підвищили!....а акції і знижки, залишились лише на "котловани", але ДОРОЖЧЕ, ніж я розглядав ті 5-ть варіантів з майже збудованими будинками!
...от такий - "дешевій" :mrgreen:

2) На рахунок "поїдь на заробітки і повкалуй" - то я вже вкалував більше 10-ти років(два з них у Польщі)! - то може достатньо?- і чого я взагалі маю їхати і "скитатись-вкалувати" за кордоном, а не працювати на СВОЇЙ землі?- на СВОЇЙ НЕНЦІ УКРАЇНІ?!!!(толку, що мої батьки ВСЕ ЖИТТЯ вкалували/гарували?!- заробили аж по 60$ пенсії!)
....тому і відкрив бізнес, щоб менше працювати фізично!
....і він не є збитковий, хоч і не суперприбутковий.......він лише ОДИН має величезний мінус(як на мене) - це постійна прив"язаність до нього!- забирає весь час(навіть, щоб скокнути в Польщу на 3-6міс)....
3) На рахунок купівлі $ - я от міняв у знайомих і то декілька разів їм приносив пару купюр назад, бо в банку "відкинули їх" - не приймали(щось там світяться чи фарбою щось заляпано) - хоч на вигляд $$ - все гуд! - і вони(знайомі) мені без проблем міняли на інші(хоч теж їх ранішше просвічували і все таке інше).....
...а поміняй десь у НЕ знайомих?- думаю мінінгіт був би ще той!.....і головне за що?-за 5-ть копійок! :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2017 23:45

Долярчик написав: я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......

Надо слушать практиков а не теоретиков и болтунов.
А практики говорили здесь, что зима-весна - локальное дно. Следующее в 2019.
Alex6

Подякував: 4 раз.
Подякували: 115 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2017 23:56

Alex6 написав:
  Долярчик написав: я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......

А дно 2019 будет ниже дна 2016?
Tribeca

Заблокований
Подякував: 9 раз.
Подякували: 648 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 чер, 2017 23:56

Alex6 написав:

...то капець!
....і не факт, що в 2019 буде знову міні-дно! :(
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 чер, 2017 00:01

Tribeca написав:
  Alex6 написав:

А дно 2019 будет ниже дна 2016?

Та да.
Alex6

Подякував: 4 раз.
Подякували: 115 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 чер, 2017 00:01

Долярчик написав:
  Alex6 написав:

...то капець!
....і не факт, що в 2019 буде знову міні-дно! :(

Под березанью есть отличные дома с печным отоплением по трехе за маеток с 60 сотками огорода.
Не благодари за лайфхак. автор Васенька
Зы. можешь еще порша на газу за 10ку взять
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 чер, 2017 00:06

Alex6 написав:

А дно уже закончилось? :shock:
spitfirekdv

Подякував: 53 раз.
Подякували: 43 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 чер, 2017 00:06

Первый написав:[quote я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......

А практики говорили здесь, что зима-весна - локальное дно. Следующее в 2019.[/quote]
==========================

...то капець!
....і не факт, що в 2019 буде знову міні-дно! :([/quote]
======================

Под березанью есть отличные дома с печным отоплением по трехе за маеток с 60 сотками огорода.
Не благодари за лайфхак. автор Васенька
Зы. можешь еще порша на газу за 10ку взять[/quote]
===========================

...та я б краще в Лазурному біля моря :!: взяв би за 15-17кує!!(20-25 соток+ будинок+сад).....і + ще того порша за 10ку :mrgreen:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 чер, 2017 00:09

spitfirekdv написав:
  Alex6 написав:

А дно уже закончилось? :shock:

...у Львові - так!
...у нас тепер котловати по ціні акційних квартир, що були весною :!:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 чер, 2017 00:13

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Долярчик написав:нас тепер котловати по ціні акційних квартир, що були весною

Мусор вывезли чтоли?
spitfirekdv

Подякував: 53 раз.
Подякували: 43 раз.

Профіль

#<1 ... 27042705270627072708 ... 4770>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему