|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 14 чер, 2017 23:27
Долярчик написав:...якби ви знали паничі........(с) Nighthawk написав: Долярчик написав: Доброго вечора! ...сьогодні знову купив 4 тонни зеленого............кропу .....по 26,05..........і знову, їхавши додому, бачив обмінки з курсом 26,02(00)....і навіть, 25,59 - правда, не факт, що там би мали потрібну мені суму(і чи взагалі, продавали)......... ...та й беру у ПРОВІРЕНИХ! .....бо щось не хочеться їхати у лікарню з проламаною головою................... - зато купивши на 5коп. ДЕШЕВШЕ! : О боже мій! Цей потік свідомості від сихівського торговця ширпотребом колись закінчиться чи ні? А якщо чесно, то вистава в n дій від Долярчика - це чудова ілюстрація приказки "чого дурні-бо бідні, чого бідні - бо дурні!" Надумав брати квартиру - то бери! Підпирає час - доклади всіх зусиль, позич гроші, переконай покупця, "шо клієнт 100% буде, але за нідєльку", і вперед!
У мене була аналогічна ситуація у 2012-му. І теж треба було вичекати 3 тижні до закінчення річних валютних депо у Платинумі, а квартири у об"єкті тоді розхапували швидко. Нічого, переконав забудовника, принісши депозитний договір, і в якості виключення підписали договір ФФБ на обрану квартиру за місяць до реальної проплати. Але тоді я зразу бухнув 100% суми. А якщо б телився, то з великою долею ймовірності омріяна квартира дісталася б іншому покупцю. Не вистачає на квартиру грошей? То кинь нафіг свій напівзбитковий бізнесЪ, поїдь на заробітки в Австрію/Німеччину, або зразу у Великобританію - там чорноробочий за місяць може мати до 1800 фунтів. Повкалуй там півроку, дозбирай необхідну суму, вернися і тішся життям. Так ні, ось уже 1,5 роки ми щодня читаємо вічне ниття на тему "как плохо жить" і "чому мені не везе". От того і не везе, що нема стратегічного мислення, зате дофіга інфантильності і страху зробити крок вперед. А тепер ми змушені читати опуси "як я купував дорогий долляр". Розкрию секрет - розділ "Валютний аукціон" на Мінфіні дає Вам повну інформацію про чорний ринок у будь-якому великому місті. І що принципово, там сидять одні і ті ж канторщики. Тому ніхто тобі гадити не буде, підсовуючи "ліві" банкноти чи накликаючи братків, тому що всі дбають за свою репутацію. По факту у п"ятницю у Львові можна було на моменті затаритися зеленню по 25.97-98, але наш герой купив по 26.10. Сьогодні при бажанні можна було купити за 25.99-26.00, але і тут "спец" купив по 26.05.... Дрібниці? Звичайно, але ось з таких дрібниць і формується образ вічного невдахи... Кожен робить помилки, і це нормально, тому що таке життя, але хвалитися тут своїми вічними про*обами - это надо уметь (С). Мені було б соромно таке писати...Доброго вечора! Спробую написати більш зрозуміло/доступно!...і особливо для тих, хто поставив під тим(вищенаписаним) повідомленням плюсики 1) Про "омріяну" квартиру: В мене було 5-ть варіантів квартир(двушок) і лише одна з них мені саме краще підходила! Але я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......у ВП самі будуть вас вмовляти і різні скидки-акції пропонувати!" ...та й думав, що ще будуть кращі варіанти за місяць, якщо "йде дешевій!" ...а вийшло так, що ту квартиру - купили, а інших чотири варіанти - теж або купили, або ціну підвищили!....а акції і знижки, залишились лише на "котловани", але ДОРОЖЧЕ, ніж я розглядав ті 5-ть варіантів з майже збудованими будинками! ...от такий - "дешевій" 2) На рахунок "поїдь на заробітки і повкалуй" - то я вже вкалував більше 10-ти років(два з них у Польщі)! - то може достатньо?- і чого я взагалі маю їхати і "скитатись-вкалувати" за кордоном, а не працювати на СВОЇЙ землі?- на СВОЇЙ НЕНЦІ УКРАЇНІ?!!!(толку, що мої батьки ВСЕ ЖИТТЯ вкалували/гарували?!- заробили аж по 60$ пенсії!) ....тому і відкрив бізнес, щоб менше працювати фізично! ....і він не є збитковий, хоч і не суперприбутковий.......він лише ОДИН має величезний мінус(як на мене) - це постійна прив"язаність до нього!- забирає весь час(навіть, щоб скокнути в Польщу на 3-6міс).... 3) На рахунок купівлі $ - я от міняв у знайомих і то декілька разів їм приносив пару купюр назад, бо в банку "відкинули їх" - не приймали(щось там світяться чи фарбою щось заляпано) - хоч на вигляд $$ - все гуд! - і вони(знайомі) мені без проблем міняли на інші(хоч теж їх ранішше просвічували і все таке інше)..... ...а поміняй десь у НЕ знайомих?- думаю мінінгіт був би ще той!.....і головне за що?-за 5-ть копійок! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 чер, 2017 23:45
Долярчик написав: я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......
Надо слушать практиков а не теоретиков и болтунов. А практики говорили здесь, что зима-весна - локальное дно. Следующее в 2019.
-
Alex6
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 115 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 чер, 2017 23:56
Alex6 написав: Долярчик написав: я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......
Надо слушать практиков а не теоретиков и болтунов. А практики говорили здесь, что зима-весна - локальное дно. Следующее в 2019.
А дно 2019 будет ниже дна 2016?
-
Tribeca
-
-
- Заблокований
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 648 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 чер, 2017 23:56
Alex6 написав: Долярчик написав: я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......
...то капець! ....і не факт, що в 2019 буде знову міні-дно! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 чер, 2017 00:01
Tribeca написав: Alex6 написав: Долярчик написав: я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......
А дно 2019 будет ниже дна 2016?
Та да.
-
Alex6
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 115 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 чер, 2017 00:01
Долярчик написав: Alex6 написав: Долярчик написав: я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......
...то капець! ....і не факт, що в 2019 буде знову міні-дно! 
Под березанью есть отличные дома с печным отоплением по трехе за маеток с 60 сотками огорода. Не благодари за лайфхак. автор Васенька Зы. можешь еще порша на газу за 10ку взять
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 чер, 2017 00:06
А дно уже закончилось? 
-
spitfirekdv
-
-
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 43 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 чер, 2017 00:06
Первый написав:[quote я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......
Надо слушать практиков а не теоретиков и болтунов. А практики говорили здесь, что зима-весна - локальное дно. Следующее в 2019.[/quote] ========================== ...то капець! ....і не факт, що в 2019 буде знову міні-дно!  [/quote] ====================== Под березанью есть отличные дома с печным отоплением по трехе за маеток с 60 сотками огорода. Не благодари за лайфхак. автор Васенька Зы. можешь еще порша на газу за 10ку взять[/quote] =========================== ...та я б краще в Лазурному біля моря  взяв би за 15-17кує!!(20-25 соток+ будинок+сад).....і + ще того порша за 10ку 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 чер, 2017 00:09
spitfirekdv написав: Alex6 написав: Долярчик написав: я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......
А дно уже закончилось? 
...у Львові - так! ...у нас тепер котловати по ціні акційних квартир, що були весною 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-