|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 16 чер, 2017 08:06
Гарне запитання. З однією ремаркою: тут люде зовсім дурні і не питають про квадратній метр, тому що не знають, що воно за звір такий. Площа житла вимірюється у квадратних футах - зазвичай простіше ділити загальну цифру на "10". Тому квартира в центрі Сан Францисько БЕЗ виду на Голден Гейт орендується всього за 4500-5000 доларів на місяць, а продається 1 bedroom (по-нашому "двушка") площею десь у 65 квадратів як у нас зі стартом у 800 000 доларів. Продається так: є оголошення, що продається таке то і таке то, там то і там то, подивитися можна в суботу з 12-00. Приходять десь 10 осіб, всі подивилися і один говорить: подобається, беру! Другий говорить: я теж беру, даю 850 000 доларів, третій говорить: Ви ще мене ну чули: 900 000 доларів. Останнім гооворить найменший за зростом - азіат: відкриває мішок , а там 1 000 000... Ну хіба можна ображати маленького? Квартира продана... Пройшло 30 хвилин...
З видом на Голден гейт не дуже получиться: там, де його видно, немає житла, там парк і музеї... Хіба що північніше - у Sausalito - міст не видно, старт ціни - 2 000 000 за будиночок старенький з маленькою ділянкою під помідори та картоплю...
То наші бідні українці змушені знімати житло десь у Санта Роза (далеко на північ) по 1500 доларів нв місяць... На роботу їхати години півтори, але що вдієш: жебраки... якихось 180 000 доларів на рік заробляють... Я зараз виїхав на оглядини в Орегон - тут можна зняти дешевше житло, по 700 долярів на місяць, тре подивитися... Та й взагалі, нагадує штат Орегон Карпати... Вустриці, правда, дешевші, по 58 центів штука... Купив дві дюжини до вина, а що ж робити, не голодувати ж...
Доречі: по 58 центів за устрицю можна її, кляту, і у Львові взяти: в King Cross Leopolis десь раз на 2 тижні бува розпродаж: при звичайній ціні у 34 гривні бувають по 14 гривень і дешевше... Таким чином, Львів - не гірший, він просто багатший за американське село... Тут, у селі, і бензин дешевше: сьогодні заправлявся по 2,68 долара за галон. Ну десь по 19 гривень за літру... Ну, що ж поробиш: вони тут всі бідні і тому купляють Tesla S... Крім автівки, ще й акції Tesla: ті ціною зростають на 4 відсотки на ДЕНЬ, ну, приблизно, як бабло в Україні за рік...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4012 раз.
- Подякували: 1463 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: П'ят 16 чер, 2017 09:40
Цікаво читати akurtа, проте питання форумчан так і залишив без відповіді. Якось не вдається діалог ...
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 16 чер, 2017 12:27
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 чер, 2017 21:12
V2 написав:Цікаво читати akurtа, проте питання форумчан так і залишив без відповіді. Якось не вдається діалог ...
Диалог действительно не удаётся: на Ваши 5 слов с просьбой указать номер моей кредитной карты срок действия и CVV код я отвечаю подробным описанием на 5000 слов. Отвечаю за рулём авто, двигаясь по штату Орегон - точные Карпаты - в Портленд в магазин Apple - надо прикупить пару новейших iPad - тут нет никаких налогов... Дождь. Тепло. Облачно.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: П'ят 16 чер, 2017 21:19
akurt написав: V2 написав:Цікаво читати akurtа, проте питання форумчан так і залишив без відповіді. Якось не вдається діалог ...
Диалог действительно не удаётся: на Ваши 5 слов с просьбой указать номер моей кредитной карты срок действия и CVV код я отвечаю подробным описанием на 5000 слов. Отвечаю за рулём авто, двигаясь по штату Орегон - точные Карпаты - в Портленд в магазин Apple - надо прикупить пару новейших iPad - тут нет никаких налогов... Дождь. Тепло. Облачно. Хіба в США дозволені психотропні речовини?! Або процитуйте, де я таке прошу! 
-
V2
-
4
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 16 чер, 2017 22:57
Ну вот Вам и диалог: поскольку я не дал номер своей кредитки пароль к Facebook и код ключа от гаража - сразу сорвался на крик... О чем же диалог? О том, что я номер дома на хочу указывать? Давайте начнём м диалог анонимный v2: - ИНН - номер паспорта - адрс регистрации - номерной знак авто Жду начало диалога...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: П'ят 16 чер, 2017 23:04
akurt написав:Ну вот Вам и диалог: поскольку я не дал номер своей кредитки пароль к Facebook и код ключа от гаража - сразу сорвался на крик... О чем же диалог? О том, что я номер дома на хочу указывать? Давайте начнём м диалог анонимный v2: - ИНН - номер паспорта - адрс регистрации - номерной знак авто Жду начало диалога...
.....та вже не знущайтесь так над колегами-форумчанами п.с......і Ви колись писали про то місце  .....якщо мене не зраджує пам"ять, то цей ЖК поруч з "Ареною Львів"? 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 чер, 2017 23:15
Допрос с пристрастием, однако... Ладно в Портленде 13 дня... а то люде не сплять.. Ти бач як воно... Переживають... не сплять...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 17 чер, 2017 00:37
akurt Реально, мені - байдуже. Просто за ̶д̶е̶р̶ж̶а̶в̶у̶ колег образливо. Люди діляться думками, ідеями, переживаннями. Ось Долярчик, наприклад, ніяк вибрати не може, тещині млинці все поїдає ... А ось що хотів сказати akurt, не зрозумів навіть він сам  p.s. форумчан цікавила, що ж це за такий казковий житловий комплекс/комплекси: akurt написав:Беремо калькулятор і рахуємо: - купуємо хорошу новобудову якісну - приватна територія із шлагбаумом та безкоштовним паркінгом, двері із кодовим електронним дзвінком до квартири, перила з нерзевної сталі, в під'їзді - все нерзевне, скриньки поштові, ліфт безшумний польский, всі лічильники, двері в квартири - товстенні не китайскі, а польскі. В квартирі все ідеально підготовлено для чистовго ремонту: ідеальна горизонтальна стяжка, ідеально підготовлені стіни, склопакети двокамерні, балкони вже шкляні, опалення проведене, батареї встановлені, опалювальні котли двохконтурні чеські. У підвалі - комора персональня для кожної квартири. Дитячі майданчики та тренажерні зали тільки для мешканців - бекоштовно на території. Територія - з ялинками та газонами. Тут же магазин та косметичний салон - є куди кляту жінку діти, щоб не заважала і не гавкала... Все це купляємо по 600 долярів за квадрат.
А Ви про коди та фейсбуки. Якось, не гарно вийшло, не вважаєте?!
-
V2
-
4
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 17 чер, 2017 04:38
Ні, не вважаю. З багатьох причин - і вони очевидні: 1. Крайня неповага до того, що я написав. А я написав все слово в слово правильно. І розрахунки мої правильні: все так і є, нічого не видумував. 2. Конкуренти - навіщо вони мені? Я Вам приклад навів - користуйтеся. 3. Ну напишу я точну адресу, поверх, квартири номер, код на дверях, та інше - зразу 2 варіянти: а) облаяти мене і написати, що я брешу, цього бути не може, і таке інше. б) прийти та пограбувати. Вчені, хоч і не грабували. Тому хлопці: впитуйте інформацію та працюйте. А то я помітив: що тому Долярчику не кажи - його все в село тягне, у Вінники. До картоплі с жуками. Курка з яйцями та без них...
Оскільки маю ще нерухомість у Дніпрі - вона теж працює непогано, скажу: приятель на мою пораду продав непотрібне йому офісне приміщення, купив 2 квартири в новобудові у Соборному районі, зробить косметичний ремонт - треба НЕДОРОГИЙ (!!!) - і буде здавати по 10 000 грн за 1-к вартиру. Дві вже здає. Задоволений.
По дорозі з Портленда до Сіеттла - дощ, дощ і дощ... Здавалося, що в Карпатах осінь... Швидкість порушував - 70-80 миль на годину... Ну я к і всі... Тут таке правило ДАЇ: якщо всі порушують і ти порушуєш - то ти не порушуєш... У Сіеттлі - літо... Мексиканські діти купаються в басейні готелю... Відкрив каліфорнійський Zinfandel врожаю 2014 року... червоне... сухе... Смачно... Закусити креветками королівськими чи ні? Сала немає... шкодА...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5