не знаю как вставить ссыль на своё утреннее сообщение. Продублирую кусочек
размышлял тут позавчера о курсе бакса и ценах на КРЖН. Упомянул серп Бомбера. И, похоже, что кто-то рефлектороно очканул при упоминании этого инструмента и пожаловался админам.
Faceless написав:Это мега шара только если за 30 куе предлагается взять то, что по рынку сейчас стоит 40 куе.
30 000 дол за квартиру, що виставилась зараз за 40 000 - це її перспективна ціна. Тобто через 2-3 роки саме стільки вона й буде коштувати.
Лозунг Біга539 "Куплю квартиру з євроремонтом за ціною євроремонта!" для Києва вже став актуальним. Думаю, через 2 роки бажаючі вже можуть придивлятись до новобуду з євроремонтами))) В 2020 р. купівля квартири з євроремонтом і меблями за 1/2 від стартової ціни порожнього новобуду зразка 2013 - можливо, й вигідна інвестиція. Якщо десь в центрі міста.
Востаннє редагувалось Frant в Сер 21 чер, 2017 21:06, всього редагувалось 1 раз.
Frant написав:Лозунг Біга539 "Куплю квартиру з євроремонтом за ціною євроремонта!" для Києва вже став актуальним. Думаю, через 2 роки бажаючі вже можуть придивлятись до новобуду з євроремонтами))) В 2020 р. купівля квартири з євроремонтом і меблями за 1/2 від стартової ціни порожнього новобуду зразка 2013 - можливо, й вигідна інвестиція. Якщо десь в центрі міста.
Продовжу: В 2025р. квартира з євроремонтом і меблями за мішок картохи.
Frant написав:Лозунг Біга539 "Куплю квартиру з євроремонтом за ціною євроремонта!" для Києва вже став актуальним. Думаю, через 2 роки бажаючі вже можуть придивлятись до новобуду з євроремонтами))) В 2020 р. купівля квартири з євроремонтом і меблями за 1/2 від стартової ціни порожнього новобуду зразка 2013 - можливо, й вигідна інвестиція. Якщо десь в центрі міста.
Продовжу: В 2025р. квартира з євроремонтом і меблями за мішок картохи.
Продолжу: полгода работы кассиром за однуху с ремонтом на ЛУ. За месячную - Чабаны со сдачей. Квартира не подошла, ты её просто закрываешь и покупаешь новую (как с одноразовой посудой).
hume написав:Продолжу: полгода работы кассиром за однуху с ремонтом на ЛУ. За месячную - Чабаны со сдачей. Квартира не подошла, ты её просто закрываешь и покупаешь новую (как с одноразовой посудой).
однажды у кассира не было сдачи и он отдал ключи от квартиры