|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 22 чер, 2017 05:24
Вам, звісно, видніше, що правда, а що - ні... Тут і до бабки-гадалки не ходити, бо це не я, а Ви з ранку до вечора проводите час в Unіversity of Washington... 54-те місце в рейтингу університетів США... Гуляючи після відвідування ресторану китайской кухні по Парквей авеню із задоволенням дивився на хлопців 20-ти років з фірмовими рюкзаками на плечах - "НАШІ ЛЮДИ" - як різ ті, про кого я брешу... Один з тих, що з фірмовим новеньким рюкзаком за плечима - не азіат - а навигляд або європеєць, або американець - зайшов в продуктовий магазин. Купив яблук по 99 центів за фунт (це - дешеві, не дешеві по 1,36 долара за фунт. Економний..). Тоді і я купив таких саме яблук... 5 штук... Такі гарні... а вкусні... буду теж економним...
Як що ж до діла, то є і інше: спілкувався із студентами University of California - в цьому році закінчили університет - бакалаври. Працюють - після закінчення університету - прибиральниками (!!!) з оплатою 12 доларів на годину. Із спеціальністю не вгадали трохи - у одного "Соціологія", у іншого щось на гатунок "Культурологія"... Хоча получається - працюють за спеціальністю... Підрахуємо: 12 долярів за годину, припустимо годин в день - 10, за день 120 долярів. Припустимо в місяць 20 днів працює - 2 400 за місяць. Жебрак реальний. Правду кажу. Постригтися - найдешевше - 20 долярів коштує.
Але не все так погано: вчилися 4 роки в одному із найпрестижніших університетів БЕЗКОШТОВНО, тобто даром. І так тут буває: якщо ти американець, то тобі плата за навчання не 40 000 долярів на рік, а 8 000 долярів на рік. При цьому якщо статки батьків малі - припустимо 150 000 доларів на рік - то навчаються безкоштовно. Платять тільки за проживання та їжу. Студент може прохарчуватися за 500 долярів на місяц і прожити може - не в кампусі - там дорого - за 500 доларів на місяць... Ну, приблизно як у нас: у нас студент теж може прожити за 1000 долярів на місяць... Таким чином, хлопці, працюючи зараз прибиральниками, фактично зекономили батькам приблизно 200 000 доларів. Можна навіть сказати, що заробили 200 000 долярів... Ой, а все брешу та брешу... Требі відкрити вина каліфорнійського... Zinfandel врожаю 2014 року... Червоне сухе... Таке гарне... таке гарне... Ні: брешу: погане, не буду Вам наливати...
Цитата від manko74: Тобто, після описання такого "раю на землі", де все - по 2-8 доларів, при з/п студента - 8000 дол. - Ви розумієте, чому борг США 20 трлн. дол.?" Що воно Вас, що сидить в країні - чесно скажемо жебраків та наполовину - дурненьких - так хвилює той борг? Повірте: не зустічав ЖОДНОГО американця, якого б цей борг хоч якось хвилював. То не той борг, що ви думаєте... НЕМАЄ ніякого боргу, бо в людей немає ніяких грошей - навіть за парковку всі платять карткою кредитною, ГОТІВКИ немає ні в кого. Якщо немає готівки - то який же борг? Це в нас, нащасних українців - борги і борги, все комусь щось винні... То не переймайтеся, пане... Про 2-8 долярів. Все так і є: пообідали з жінкою в китайському ресторані - в мене було Блюдо від шефа - за 9,5 долара (рис, свинина, курка, кревєтки), в жінки - щось там з ананасами та креветками за 8,5. Дуже смачно. До блюда подавали безкоштовно маленьку миску супу, дуже наваристий... Так оісь, з'їли ми кожен по половині, бо не осилити... іншу половину - тут видають картонні коробки для їжі і ще й пакет поліетиленовий фірмовий - взяли із собю... буде на ранок... Зранку хочу поїхати відвідати вулкан... Mount Rainier National Park... Ой, ні: брешу, буду лежати на пічі...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4012 раз.
- Подякували: 1460 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 22 чер, 2017 08:28
akurt написав:Що воно Вас, що сидить в країні - чесно скажемо жебраків та наполовину - дурненьких - так хвилює той борг?
...я правильно зрозумів - це ставлення українця - до більшості українців?! Жесть!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 чер, 2017 08:36
Долярчик написав: akurt написав:Що воно Вас, що сидить в країні - чесно скажемо жебраків та наполовину - дурненьких - так хвилює той борг?
...я правильно зрозумів - це ставлення українця - до більшості українців?! Жесть!
Может только к тем кто везде тычет этим боргом, не соображая что это такое? И вообще это фишка ватанов.
-
slonslon
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 95 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 чер, 2017 09:12
Долярчик написав: akurt написав:Що воно Вас, що сидить в країні - чесно скажемо жебраків та наполовину - дурненьких - так хвилює той борг?
Ні, Ви неправильно зрозуміли. Просто, якщо би жили Ви в Україні - як я все життя - то - озирнувшись би по сторонах - зрозуміли б - що навкруги половна - ну точні д Урні. Хіба не так???? (наголос на букві "У")
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 22 чер, 2017 12:17
akurt написав: Долярчик написав: akurt написав:Що воно Вас, що сидить в країні - чесно скажемо жебраків та наполовину - дурненьких - так хвилює той борг?
Ні, Ви неправильно зрозуміли. Просто, якщо би жили Ви в Україні - як я все життя - то - озирнувшись би по сторонах - зрозуміли б - що навкруги половна - ну точні д Урні. Хіба не так???? (наголос на букві "У")
чому половину українців Ви вважаєте дУрнями? що саме маєте на увазі? вдячний за відповідь щодо зарплат студентів - маю таку інфо і ділюся нею, от і все засумнівався у приведених Вами 8000 дол\місяць для студента, оскільки колега розповідав про набагато нижчий рівень зарплат.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 чер, 2017 17:55
Хіба ми щось маємо проти думки колєги? Нічого не маємо... Він правду говОрить... Просто правда різна в смислі для різних штатів США. Син мого колєги зачепився у Вашингтоні - вже працює років з 5-ть... І змінив з 5-ть місь роботи, нарешті прийшло щастя: 80 000 долярів на рік заробляє, маючи ступінь Доктора філософії... Хлопці з Дніпра, що працюють на Заході США, сміються: жебрак...
Про дурних - окрема тема... Я вже трохи втомився - розказую правду з цифрам на руках, а мені в пику пхають то брехню я несу, то ще щось... А так тема інтересна... Дуже коротко - йду каву варити - якби не було половина дурних, то хіба ми втратили б Крим і Донбас, і хіба б жили так, як живемо? Слава Богу, Європа потрохи приймає...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 22 чер, 2017 18:29, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 22 чер, 2017 18:12
akurt написав:Хіба ми щось маємо проти думки колєги? Нічого не маємо... Він правду говОрите... Просто правда різна в смислі для різних штатів США. Син мого колєги зачепився у Вашингтоні - вже працює років з 5-ть... І змінив з 5-ть місь роботи, нарешті прийшло щастя: 80 000 долярів на рік заробляє, маючи ступінь Доктора філософії... Хлопці з Дніпра, що працюють на Заході США, сміються: жебрак... Про дурних - окрема тема... Я вже трохи втомився - розказую правду з цифрам на руках, а мені в пику пхають то брехню я несу, то ще щось... А так тема інтересна... Дуже коротко - йду каву варити - якби не було половина дурних, то хіба ми втратили б Крим і Донбас, і хіба б жили так, як живемо? Слава Богу, Європа потрохи приймає...
не думав, що можливий такий дикий розрив у зарплатах пробачте якщо образив знову ж таки - тоді б у штати ломанулись усі, хто б зміг на таку зарплату але цього не відбувається втратили, бо донбасятина та луганда - це немиті і темні люди, кацапська переселена народність, крим - вічно був проросійським, хай тепер смокчуть а влада наша - це уйобки, от і все.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 чер, 2017 18:37
50 штатів - дійсно 50 незалежних країн з 50-ма рівнями життя... Проїжджав шатат Орегон - як наші Карпати точно - податків НІЯКИХ немає. Зовсім. Ось, скажете, що я брешу. Знову не повірете: якщо Ви мандрували штатом Орегон і купили своїй секретарці годинник Tissot долярів за 600 - ну, щоб не плакала там десь у кутку офіса - це ціна без податку - то до 1 квітня наступного року, подаючи декларацію про доходи і витрати, - обов'язково добровільно сплатите податок. Самі і добровільно...
ПРАВИЛЬНІ СЛОВА (цитата) "...знову ж таки - тоді б у штати ломанулись усі, хто б зміг на таку зарплату але цього не відбувається..." Бо треба знайти основне - роботу. Роботи немає - будете спати під мостом як я тут бачу - на картоні або в наметі. І ще стоять на перехрестях із картонним клаптиком і словами HELP - між іншим на вигляд здорові і не зовсім бомжі - вігляд навіть пристойний... Тут така математика: можеш виняйняти собі житло за 1/40 частку плати на місяць від своєї зарплати за рік... Аренда житла в Сан Францисько - 3500-4500-5000 долярів на місяць. Ось і рахуйте... Це квартира 1 bed room - по нашому квартира з однією спальнею: тобто "двушка"...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 22 чер, 2017 19:59
akurt написав:Це квартира 1 bed room - по нашому квартира з однією спальне
був я в ваших бедрумах за мільйон бакінських - картон картоном, перепрошую чути всі зойки ахи і охи через той картон чи будете брехати що не так?:)
-
greenozon
-
-
- Подякував: 583 раз.
- Подякували: 1758 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Чет 22 чер, 2017 20:04
jump написав:вратили, бо донбасятина та луганда - це немиті і темні люди, кацапська переселена народність, крим - вічно був проросійським, хай тепер смокчуть а влада наша - це уйобки, от і все.
Я з обітєлі зла - саме з Донецька. Миюся регулярно...  Колір шкіри - білий. Смоктати не хочу, тіко шампусік з трубочки.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-