Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
На мою адресу стали приходити документи про борг Приватбанку на ПІБ якоїсь Кузьменко О.І. Усе б нічого кузьменко я не знаю в моїй квартирі вона не проживає і ніколи не була зареєстрована якби не прийшов витяг про реєстрацію в держреєстрі обтяжень на майно. Тоді мені прийшлось звернутись до держвиконавців з проханням разяснити. Оказалось це кредит Приватбанку. Телефоную на приват 3700 там після довгих митарств скаргу передають Білому О.О. який мене запевняє, що у кредитній справі інша адреса і вони виправлять помилку.Жду місяць- нічого. Іду до Приватбанку у Полтаві там проганявши мене по всіх кабінетах накінець поручають Люмах Олексію (так він представився бейджика не було-профі) який згодний, що це помилка, але щоб її виправити вимагає з мене копії і оргінали документів на мою квартиру, довідку із ЖЕКа і т.д. Я предявила йому ці документи, але копії залишати відмовилась( НАЩО НІЯКИХ ВЗАЄМИН З ПРИВАТ У МЕНЕ НЕМАЄ) тоді він став мені погрожувати, що прийде до мене додому із держвиконавцями і т.д. « і скаржитись я можу зразу прямо президенту їм ніхто не вказ». Як провертають вони такі афери (як я вияснила) в суді ( я там була) рішення було винесено тільки на фамілію — адреса не вказана далі приват сам надає держвиконавцям адреси і пішло поїхало. І ЄДИНИЙ ВИХІД ІТИ ДО СУДУ ВИТРАЧАТИ ВЛАСНІ КОШТИ БО ДЛЯ ПРИВАТ ЗАКОНІВ НЕМАЄ,
Посоветуйте, пожалуйста. Я давно работаю с Приватбанком, но так случилось, что последний вклад открывал достаточно давно, еще когда не был оформлен как частный предприниматель.
Сейчас хочу открыть гривневый "столб" в Приват24 на 18 месяцев.
Должен ли я предварительно пойти в отделение и через сотрудника предоставить информацию о том, что я ЧП? Насколько я знаю, банк при открытии вклада частным предпринимателем должен отчитаться в налоговую.
Surfer написав: Сейчас не приходят СМС даже в Украине.
А додаток Приват24 не встановлювали останнім часом? Дуже часто повідомлення приходять у їхній sender.
Причем абсолютно непредсказуемо. Вчера платил коммуналку через П24 на ПК, был предупрежден, что сообщение об оплате придет в приложение на смарт - ни фига подобного, пришла СМС Возможно, конечно, что если смарт спит и при этом WiFi и приложение усыплены (у меня так и установлено) - тогда приходит СМС. Хз.
Через день в кабинет заехал Александр Дрелинг. Он не сказал ни слова команде на протяжении первых двух недель, просто сидел в кабинете. Периодически он просил помощницу заказать винные бокалы и коньячные рюмки в кабинет, подарки на Новый год его семье, а еще сменить iMac «на побольше». А главной его задачей было распределение служебных автомобилей среди нового менеджмента.
Мы наблюдали и ждали от него действий. Но ничего не произошло. Триггером стал один из наших сотрудников, который пошел к нему с презентацией, он хотел стать руководителем проекта, видимо. Дрелинг, без тени сомнения, принял его за руководителя и приказал работать, как и работали.