Закон забороняє приєднання до мереж нових будов, не обладнаних зазначеними вище лічильниками.
Дивися повний текст Сьогодні набув чинності закон про обов'язкове встановлення лічильників для обліку тепла і води.
|
|
Сьогодні набув чинності закон про обов'язкове встановлення лПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Сьогодні набув чинності закон про обов'язкове встановлення лічильників для обліку тепла і води. Re: Сьогодні набув чинності закон про обов'язкове встановленРадгосп змінили на колгосп... Перемога!!!
Масово копіпастять/трублять всі ЗМІ про новий "переможний" закон. І жоден нормально не напише в чому ж його суть для рядової людини... Що зміниться в платіжках? Буде тепер завжди 2 строки - оплата по індивідуальному + оплата по будинковому??? По теплу це ще хоч якось логічно - оплата по власному лічильнику індивідуальному у квартирі + олата опалення місць загального користування в які можна зливати усі втрати/крадіжки. А як вода? По індивідуальному + окремо по будинковому? Вда ж не втрачається в будинкових мережах?
Re: Сьогодні набув чинності закон про обов'язкове встановленViz
Я понял так: если индивидуальные счетчики воды/тепла стоят во всех квартирах - все будут платить по показанию домового счетчика, поделенного пропорционально показаниям индивидуальных счетчиков. Если не у всех - счастливые владельцы счетчиков платят по своим показателям, их сумма вычитается из общедомового показания, остаток распределяется по оставшимся квартирам пропорционально числу прописанных. Положительная сторона - ликвидируются все "нормативы расхода", и люди платят по реальным показателям (я имею в виду тех, у кого нет счетчиков, в том числе и себя Отрицательная - а с какой это стати жильцы должны платить за установку домовых счетчиков? Электросчетчики устанавливались бесплатно, газовые тоже. Глупости о "бизнес-интересах гаранта" не хочу комментировать. Якщо вірити тому, що в статті та відгукам... новий "закон" стимулює та заставляє усіх опановувати тепер технології намагнічування лічильників, щоб ставити собі 0 та зменшувати пропорції. Заставити хитрого сусіда платити фіг вийде... залишиться ставати такою ж паскудою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||