|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 23 сер, 2017 14:02
flyman написав:от она, сферична капийчушка в палати мир та весов: - Пеця в криптi, - білий порошок в сральнику, - мэнти на ветци КРЖН, - ми всi умрем...
Що саме ти хочеш довести, що ми будемо жити вічно, чи, що барабашов не колишній даїшник? 
-
Эгоист
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 181 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 сер, 2017 14:07
Эгоист написав: flyman написав:от она, сферична капийчушка в палати мир та весов: - Пеця в криптi, - білий порошок в сральнику, - мэнти на ветци КРЖН, - ми всi умрем...
Що саме ти хочеш довести, що ми будемо жити вічно, чи, що барабашов не колишній даїшник? 
- КРЖН скорее мертв, чим жив - нада вкладаться в виртуальну економику, а не в бетонопенисы, у альтернативной економици будyще - нада повторять движения КХ (мае чуйку)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 23 сер, 2017 14:13
flyman написав: Эгоист написав:Що саме ти хочеш довести, що ми будемо жити вічно, чи, що барабашов не колишній даїшник? 
- КРЖН скорее мертв, чим жив - нада вкладаться в виртуальну економику, а не в бетонопенисы, у альтернативной економици будyще - нада повторять движения КХ (мае чуйку)
Треба вкладатися у власні проекти, створювати нові цікаві речі для людей, а не без кінця обсмоктувати труп КРЖН. То є песимізм? Цифрова епоха, глобалізація, вносять зміни і в економіку, хочуть того лихварі чи ні. Всюди зникають людські робочі місця, натомість приходять технології. Значить і в грошових розрахунках мають зникнути посередники та інші перепони. А що таке "КХ", яке має чуйку? 
-
Эгоист
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 сер, 2017 14:19
hume написав:Ритейл расправил плечи, в Киеве количество супермаркетов на км кв скоро зашкаливать начнёт.
Плюс квартир строят как "не в себя". Что-то знают. К чему-то готовятся... Может и в самом деле скоро отменят мораторий на продажу земли? Тогда бабла в страну заведут - мало не покажется...
-
J_P
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 129 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 сер, 2017 14:20
J_P написав: hume написав:Ритейл расправил плечи, в Киеве количество супермаркетов на км кв скоро зашкаливать начнёт.
Плюс квартир строят как "не в себя". Что-то знают. К чему-то готовятся... Может и в самом деле скоро отменят мораторий на продажу земли? Тогда бабла в страну заведут - мало не покажется...
Сами-то успели запастись землей, недвигой перед "завозом бабла" в страну? 
-
Эгоист
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 сер, 2017 14:26
Эгоист написав: flyman написав: Эгоист написав:Що саме ти хочеш довести, що ми будемо жити вічно, чи, що барабашов не колишній даїшник? 
Треба вкладатися у власні проекти, створювати нові цікаві речі для людей, а не без кінця обсмоктувати труп КРЖН. То є песимізм? Цифрова епоха, глобалізація, вносять зміни і в економіку, хочуть того лихварі чи ні. Всюди зникають людські робочі місця, натомість приходять технології. Значить і в грошових розрахунках мають зникнути посередники та інші перепони. А що таке "КХ", яке має чуйку? 
труп КРЖН обсмоктують такi еталонно-сферичнi копiйчушки як ти, я естем ждуном, жду коли запрацюе телепорт i можна буде розширить плацдарм та окружить Киев кавалирками по стратегычним напрямам метра KX = memberlist.php?mode=viewprofile&u=55577
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 23 сер, 2017 14:30
Первый написав:Рубрика минутка информации по теме ветки. Короче стартанул владимирский... 22 этаж 1400 в рассрочку. 22 на уровне 10 го кардинала. Первый жилой с видом через ширину тротуара (думаю метра полтора) от 5 полос Антоновича па 24500 грн при 100 % оплате. Льют 2 этаж.... Налетай, тарапися... Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
За башни Таряна можно со старта заряжать па 3хе на этом фоне. Чикага, на уровне 12го этажа - минимум 4500.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 23 сер, 2017 14:32
flyman написав:труп КРЖН обсмоктують такi еталонно-сферичнi копiйчушки як ти, я естем ждуном, жду коли запрацюе телепорт i можна буде розширить плацдарм та окружить Киев кавалирками по стратегычним напрямам метра KX = memberlist.php?mode=viewprofile&u=55577
Ты мрієш повідгризати від трупа КРЖН самі гнилі шматки, коли вони самі почнуть відвалюватись. Такі вологі мрії з трупним гниллям і не дають тобі змоги дивитись реально на світ. А я просто реаліст з неупередженим сприйняттям ситуації на КРЖН. У мене немає мрій стосовно КРЖН, мені вже пох, що там куди буде дорожчати чи дешевшати. На стан моїх фінансів це ніяк не впливає. 
Востаннє редагувалось Эгоист в Сер 23 сер, 2017 14:38, всього редагувалось 2 разів.
-
Эгоист
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 сер, 2017 14:35
airmax78 написав: Первый написав:Рубрика минутка информации по теме ветки. Короче стартанул владимирский... 22 этаж 1400 в рассрочку. 22 на уровне 10 го кардинала. Первый жилой с видом через ширину тротуара (думаю метра полтора) от 5 полос Антоновича па 24500 грн при 100 % оплате. Льют 2 этаж.... Налетай, тарапися... Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
За башни Таряна можно со старта заряжать па 3хе на этом фоне. Чикага, на уровне 12го этажа - минимум 4500.
единственный возможный плюс владимирского-это только то что его ВОМОЖНО сдадут в срок. в сроки башен и чикаги не верю
-
Жека79
-
-
- Подякував: 418 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 сер, 2017 14:44
Первый написав:Прохожий написав: baraka написав:так, а кому ещё интересен ЖК Старокиевский ?
Действительно, интересно кого может заинтересовать это унылое гуано с таким ценником...
Того кто там работает в продажах:-) Характеристика объекта краткая и емкая:-)!
а чем х****** комплекс, кроме паршивых и узких дорог?
-
trololo
-
-
- Подякував: 2697 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1