Ключову роль цього разу зіграла геополітика. Після того як випущена КНДР ракета пролетіла над територією Японії, інвестори почали шукати притулок у безпечних активах. Одним з таких вони зараз вважають якраз bitcoin і інші криптовалюти. Ну а найбільш активний попит спостерігався з боку японців і Південної Кореї.
Ключову роль цього разу зіграла геополітика. Після того як випущена КНДР ракета пролетіла над територією Японії, інвестори почали шукати притулок у безпечних активах. Одним з таких вони зараз вважають якраз bitcoin і інші криптовалюти. Ну а найбільш активний попит спостерігався з боку японців і Південної Кореї.
Tekilaplusss написав:Все так Про Goldman Sachs что скажете с отметкой 4 827 ?? (коррекция ниже 3000) Да ,и если можно озвучивайте время когда закупаете-вам не сложно -нам пример ........
Скільки разів ті голдмани вже лоханулися? Будь який Хпєрд - агент впливу. В більшості випадків, послухай Хпєрда і зроби навпаки... Одним словом інформаційний шум. Розмірковувати тре власним розумом. От якщо я бачу, що міркування якогось чувачка-оракула співпадають з ходом моїх думок, то це добре, зустріти однодумця... Тобто я не самотній у Всесвіті... Звісно віра в свій аналіз і висновки посилюється. Всі плюси за зростання курсу бітка вже відомі. На мою думку, всі ці плюси каталізують і підживлюють ріст курсу бітка. Схлопування бітка буде після того, як планка 20000$ буде взята. До 30000$ ціна не зросте. Тоді мабуть і треба вистрибувати з гри: діапазон між 20000$ і 30000$. Це максимум цієї віртуальної "піраміди". І цю "піраміду" тре розігнати в найближчі 2 роки. З подальшою легалізацією обігу бітка в світі, волатильність і ціна впаде в рази. Бо впаде зацікавленність в купівлі цього сурогату фіатних грошей.
Висновок: хто не встиг, то опіздав. А хто своєчасно не зістрибнув, той втратив. Куй залізо вже зараз! Про закупи повідомлятиму по мірі закупівель...
А я пока решил подзабить на биток. Смотрю тут Нем пробил свои прошлые хая в баксе, буду наверное по 43 цента продаваться, и потом перезакупаться по 31.
Ребята, вы в лотерею лучше бы играли. Вы реально думаете, что вы такие умные и прозорливые, что успеете выскочить когда вся эта мусорная куча начнет разваливаться?
Востаннє редагувалось airmax78 в Чет 31 сер, 2017 12:00, всього редагувалось 1 раз.