Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 35603561356235633564 ... 4770>
Повідомлення Додано: Суб 02 вер, 2017 22:58

vetalok написав:
  Долярчик написав:...бачу, що порадників на "валютній" гілці набагато більше, ніж тут на профільній! :shock: :D
чому так?

Вы должны сами принимать решения лишь немного опираясь на здешние материалы. Не проще ли позвонить застройщику и спросить условия? Касательно ваших вопросов.
1. Имейте ввиду что вы заселитесь в дом не раньше чем через 2 года с начала стройки.
2. Рассрочка с привязкой к дол не выгодна тем, что не получится схитрить на девальвации. Также при рассрочке может повышаться цена, уточните все детали в ОП.
3. Я думаю вам пойдут на уступки о продлении срока для первого взноса.
4. Как вариант, можете дать "благодарность" нужному человеку, который вам и квартиру придержит, и условия договора изменит, и хороший вариант предложит.
5. Новострой конечно интересней вторички, но ест риск затягивания\недостроя, к тому же в ремонт прийдется вложить минимум 15000дол
И помните, здесь всегда будут что-то хвалить\критиковать, при этом под шумок будут инвестировать в то что считают нужным и прибыльным. А реальными прибыльными проектами здесь не особо хвастаются, а если и хвастаются то форумчане их критикуют и все подвергают сомнению)

ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!
...на весні - все це уточняв(ще за другий будинок, а це вже будують третій)
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 вер, 2017 22:58

Долярчик написав:так ЗРАЗ МЕНІ НІЧОГО З ГОТОВОГО НОВОБУДА - НЕ ДОСТУПНО!!!
....ЗАРАЗ можу взяти лише панельку з косметичним ремонто в кращому разі!

Ех, пан Долярчик погано торгує)))
Приїхав би в Київ, і став би розеточником чи таксистом - і за 3 роки мав би свою 2к квартиру в столиці!
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 вер, 2017 22:59

Эгоист написав:
  Долярчик написав:...так ЗРАЗ МЕНІ НІЧОГО З ГОТОВОГО НОВОБУДА - НЕ ДОСТУПНО!!! :cry:
...як завжди - є два виходи і як завжди - вони не повністю влаштовують!

Значить іще не заробив :!:
Вкладайся у бізнес, працюй ліпше, досягни фінансової незалежності, тоді і отримаєш варіват, який тебе повністю влаштує.

..то ще тоді пройде років 5! :D :mrgreen:
....а життя, як ви писали - проходить ВЖЕ!!! :D
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 вер, 2017 23:09

Долярчик написав:
  Эгоист написав:
  Долярчик написав:...бачу, що порадників на "валютній" гілці набагато більше, ніж тут на профільній! :shock: :D
чому так?

Тому, що "вікно можливостей" закрилося в минулому році. Котловани тут більше ніхто не сприймає як інвестицію. :roll:

...так мені - для ЖИТТЯ!!! :D

будеш жити в котловані?
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 02 вер, 2017 23:10

...гірка правда.............

Frant написав:

Приїхав би в Київ, і став би розеточником чи таксистом - і за 3 роки мав би свою 2к квартиру в столиці!

...та вже дійсно той бізнес прив"язується МАЙЖЕ до зарплати будівельника
+ лише в тому, що ФІЗИЧНО не працюєш
а ВЕЛИКИЙ "-" в тому, що купа бабла приморожено в товарі, яке фіг повністю витягнеш і ще й із-за цього ПРИВ"ЯЗАНИЙ до нього, як пес до будки!!! :roll:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 вер, 2017 23:12

vetalok написав:
чому так?

Вы должны сами принимать решения лишь немного опираясь на здешние материалы. Не проще ли позвонить застройщику и спросить условия? Касательно ваших вопросов.
1. Имейте ввиду что вы заселитесь в дом не раньше чем через 2 года с начала стройки.
2. Рассрочка с привязкой к дол не выгодна тем, что не получится схитрить на девальвации. Также при рассрочке может повышаться цена, уточните все детали в ОП.
3. Я думаю вам пойдут на уступки о продлении срока для первого взноса.
4. Как вариант, можете дать "благодарность" нужному человеку, который вам и квартиру придержит, и условия договора изменит, и хороший вариант предложит.
5. Новострой конечно интересней вторички, но ест риск затягивания\недостроя, к тому же в ремонт прийдется вложить минимум 15000дол
И помните, здесь всегда будут что-то хвалить\критиковать, при этом под шумок будут инвестировать в то что считают нужным и прибыльным. А реальными прибыльными проектами здесь не особо хвастаются, а если и хвастаются то форумчане их критикуют и все подвергают сомнению)

так отож, як мою затію майнити ефір, а вже накопано на $3 за тиждень, при інвестиції $125
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 02 вер, 2017 23:14

flyman написав:
  Долярчик написав:
  Эгоист написав:[quote=
...бачу, що порадників на "валютній" гілці набагато більше, ніж тут на профільній! :s
чому так?

Тому, що "вікно можливостей" закрилося в минулому році. Котловани тут більше ніхто не сприймає як інвестицію. l:

...так мені - для ЖИТТЯ!!!

=======

будеш жити в котловані?[/quote]
===========

....або зараз в панельці, або через 2р. в НОВЕСЕНЬКІЙ цнотливій новобудові! :D
вибір лише з двух: або цнотлива гарненька дівчина, але через два р., або ВЖЕ стара потаскана бабка 70р.! :mrgreen:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 вер, 2017 23:22

Долярчик написав:
  Frant написав:

а ВЕЛИКИЙ "-" в тому, що купа бабла приморожено в товарі, яке фіг повністю витягнеш і ще й із-за цього ПРИВ"ЯЗАНИЙ до нього, як пес до будки!!! :roll:

....вже б "на пробу" поїхав би в Польщу, "м"язи розім"яти"! - так с*** та прив"язаність до бізнесу - добиває-нервує до калєнія! :twisted:
....і не кинеш бізнес, бо шкода, бо він як-не-як годує мою сім"ю і ще щось відкладається!
..дурнувата прив"язаність!!!- нікуда мене не може відпустити! :twisted:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 вер, 2017 23:25

flyman написав:так отож, як мою затію майнити ефір, а вже накопано на $3 за тиждень, при інвестиції $125

учитывая, что прогнозируют капитализацЫю битка на уровне $5трлн (то есть 1 биток=$250.000 против нынешних $5000), за неделю намайнены 150 долларов дивного нового мира)
Подумываю, может и мне начать добычу корисних копалин: у меня и видяхи две- 3200 и 6450))
Востаннє редагувалось antonivs3 в Суб 02 вер, 2017 23:28, всього редагувалось 2 разів.
antonivs3

Подякував: 874 раз.
Подякували: 210 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 вер, 2017 23:26

Долярчик написав:[quтак ЗРАЗ МЕНІ НІЧОГО З ГОТОВОГО НОВОБУДА - НЕ ДОСТУПНО!!!

Приїхав би в Київ, і став би розеточником чи таксистом - і за 3 роки мав би свою 2к квартиру в столиці![/quote]
а ВЕЛИКИЙ "-" в тому, що купа бабла приморожено в товарі, яке фіг повністю витягнеш і ще й із-за цього ПРИВ"ЯЗАНИЙ до нього, як пес до будки!!! :roll:[/quote]
============================

....вже б "на пробу" поїхав би в Польщу, "м"язи розім"яти"! - так с*** та прив"язаність до бізнесу - добиває-нервує до калєнія! :twisted:
....і не кинеш бізнес, бо шкода, бо він як-не-як годує мою сім"ю і ще щось відкладається!
..дурнувата прив"язаність!!!- нікуда мене не може відпустити! :twisted:[/quote]
от ЯК????- як можна вести бізнес і бути НЕПРИВ"ЯЗАНИМ?????????????!
ЯК????
...ну можна максимум на два міс.(і то туго) закупити товару і поставити продавця............- а от вже на пів року - Не ВІДЛУЧИШСЯ!!!
ЯК ВИРІШИТИ ЦЮ ПРОБЛЕМУ????? :roll:
Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 35603561356235633564 ... 4770>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему