Козак-характерник написав:Ну що, бачу сморід трохи розвіюється... Я попереджав про катапульту, хоча Фейслес мою картинку видалив. Це біток, тут кратні коливання. Десятка актуальна як ніколи. Гайда у цифровий світ пригод, де мама - анархія і воля вольная....Слава Україні! Смерть кролям, що крадуть з наших горщиків золоті монетки!
3720.99 493.20 Козаче, може зразу на котеджик замахнетесь Ви напевно цілий день у церкві свічки ставили
Як Бог дасть...Я вірую в Бога, Отця нашого Небесного. Знаю, що не залишить на призволяще козака... Віруйте і Вам воздасться!
Козак-характерник написав:Ойри не поміняв. Як завжди де світять найкращі курси болт... У пані Алли лише 1000 грн. в касі... От нафік світити курси і не купляти? Вирішив на приват - вклад поки закинути. Там махом по 31 можна поміняти єсі чо. Тримаю приціл...
а на буя Вам банки підходите до Жоржа, там завжди валютчики товчуться домовляєтесь і усе
Последний-препоследний мой пост в этой ветке: ребзя, вам показывают, что "актив", который на самом деле выполняет функцию "не пришей кобыле хвост" и реальной стоимости не имеет, на одной новости может уйти вниз на 25%, а на какой-то другой новости - может уйти вниз и на 99,9%. И так же быстро, если еще не быстрее. Это все звоночки. Вы, конечно, можете их игнорировать и продолжать гусарить. Но потом не жалуйтесь на "злых банкиров/регуляторов/и т.п.".
jump написав:а на буя Вам банки підходите до Жоржа, там завжди валютчики товчуться домовляєтесь і усе
Я не знаю нікого. На безпеці не економлю. Готівку не беру, а одразу на карту. В Донецьку я знав одного надійного мінялу, а у Львові ні. Це ж не сотку, дві поміняти. А 7000 ойро. Кинув на приват - вклад. У разі закупів бітка, обміняю потрібну суму безпосередньо в П-24.
jump написав:підходите до Жоржа, там завжди валютчики товчуться домовляєтесь і усе
те ж саме із бітком, КХ!
нащо башляти %% обмінкам і П24 ) із рук в руки!
Знати б ще, де ці надійні руки... Нє, я в такі ігри не граю. Із за копійочок профіту світити фейс і що бабуленції є в горщику...Тихіше їдеш, далі будеш...