airmax78 написав:Последний-препоследний мой пост в этой ветке: ребзя, вам показывают, что "актив", который на самом деле выполняет функцию "не пришей кобыле хвост" и реальной стоимости не имеет, на одной новости может уйти вниз на 25%, а на какой-то другой новости - может уйти вниз и на 99,9%. И так же быстро, если еще не быстрее. Это все звоночки. Вы, конечно, можете их игнорировать и продолжать гусарить. Но потом не жалуйтесь на "злых банкиров/регуляторов/и т.п.".
SP500 тоже по -15% в день может делать, и что? тоже пустышка без реальной стоимости? если вы так уверены в обвале, почему бы не пошортить? легкие деньги
Так там вільний доступ. Я ж кинув не із за %, а щоб обмін валют зробити миттєво у разі закупів бітка. Можливо якщо десь курс буде смачніше частинами і поміняю в канторах при потребі. Але біток скаче так, що можна і не встигнути. І я ж кажу, що трохи модернізую стратегію: двадцятку триматиму для досягнення кратного профіту на середньострок, а десятою бавитимуся, щоб рубати 10-25% на коливаннях. В разі провалу бітка, це компенсує втрати до наступної хвилі на Північ.
Козак-характерник написав:Знати б ще, де ці надійні руки...
та ж на форумі купа людей із міста! єдине треба алгоритм їх ідентифікації.. а то точно можна і по фейсу в перевулку отримати
Вам я вірю. В разі чого зв'яжемося. І взагалі, коли я продаватиму біток, коли він десятку коштуватиме, можливо хтось захоче в мене прикупити, бо в канторах значно дорожче буде. Я продам з дисконтом, але щоб трохи вигідніше було, ніж в канторі на бестченж. Як ванлавіна не кину...
П.С. До речі я не радий цьому здорожчанню. Хоча б ще один провал, щоб дешевше підкупити порцію бітка на 7000 ойро і трошки зменшити середню ціну закупів.
Козак-характерник написав:Знати б ще, де ці надійні руки...
та ж на форумі купа людей із міста! єдине треба алгоритм їх ідентифікації.. а то точно можна і по фейсу в перевулку отримати
Вам я вірю. В разі чого зв'яжемося. І взагалі, коли я продаватиму біток, коли він десятку коштуватиме, можливо хтось захоче в мене прикупити, бо в канторах значно дорожче буде. Я продам з дисконтом, але щоб трохи вигідніше було, ніж в канторі на бестченж. Як ванлавіна не кину...
П.С. До речі я не радий цьому здорожчанню. Хоча б ще один провал, щоб дешевше підкупити порцію бітка на 7000 ойро і трошки зменшити середню ціну закупів.
так Вам хоч трохи відлягло якщо нема довіри, можете через ДС взнати контакти валютчиків
добре, що Долярчика не втягнули у цю авантюру хлопчина і так як той загнаний живе а тут такі хвилі, теща з жінкою його бнапевно з хати вигнали ночував би у будці зі своїм крамом
airmax78 написав:Последний-препоследний мой пост в этой ветке: ребзя, вам показывают, что "актив", который на самом деле выполняет функцию "не пришей кобыле хвост" и реальной стоимости не имеет, на одной новости может уйти вниз на 25%, а на какой-то другой новости - может уйти вниз и на 99,9%. И так же быстро, если еще не быстрее. Это все звоночки. Вы, конечно, можете их игнорировать и продолжать гусарить. Но потом не жалуйтесь на "злых банкиров/регуляторов/и т.п.".
SP500 тоже по -15% в день может делать, и что? тоже пустышка без реальной стоимости? если вы так уверены в обвале, почему бы не пошортить? легкие деньги
Ну как можно шортиться против толпы оленей, ведомых верой в светлое цифровое будущее?
jump написав: так Вам хоч трохи відлягло якщо нема довіри, можете через ДС взнати контакти валютчиків
добре, що Долярчика не втягнули у цю авантюру хлопчина і так як той загнаний живе а тут такі хвилі, теща з жінкою його бнапевно з хати вигнали ночував би у будці зі своїм крамом
Трохи є, звісно жим - жим присутній при таких стрибках... Брехати не хочу...Але якщо бздо, то в цю справу не тре лізти, це тіко гусарам і козакам духу вистачає... І позитиff в тому, що всі побачили лайно, що всплило на гілці, коли дріжжі в унітаз попали.
Вот теперь диллема у меня. Пару дней назад во избежание проблемок загнал с далекой гонконгской биржи на бтц-трейд usd через битки - продал их на грн. Теперь стоит вопрос закупов, а на трейде барыжная цена.
Востаннє редагувалось Alex2007 в П'ят 15 вер, 2017 19:57, всього редагувалось 1 раз.
trololo написав:SP500 тоже по -15% в день может делать, и что? тоже пустышка без реальной стоимости? если вы так уверены в обвале, почему бы не пошортить? легкие деньги