|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 28 вер, 2017 21:48
...щоб не рахували, що то реклама, напишу перші букви забудовників 1)"Р" 2)"А"
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 вер, 2017 23:00
Навіть інтересно - яке ж "Г" він купить і по які "помідори" вляпається...
Боже правий: ну які "котловани" в наш час... Тут гуляю із песиком по Львову та дивуюсь темпам будівництва - перша черга здається до Нового Року - майже всі квартири вже викуплені - а в попередньо зданому будинку (можна помацати стіни руками і навіть посидіти під ялинкою - ландшафтний дизайн і газони гарні!!!) не було жодної вільної квартири вже рік тому... Не встиг здивуватися - гуляючи із песиком - вже піднімається третій поверх нового будинка - поруч... А тут дивні люди давляться вглиб котловану.... Ну дуже інтересно...
P.S. Я не заздрю і не рекламую: в понеділок купив квартиру ну дуже далеко за кордоном... На відзаку від "наших": повний ремонт, нова, частково меблі (кухня, передпокій), повністю готовий санвузол (все працює), витяжка, кольорий домофон, паркінг тільки для автівок мешканців, автоматичні ворота, огорожа, вся квартира і будинок під наглядом камер, ну і звісно - плавальний басейн... Позавчора за 1 (один) вечір підключив (оформив) лицьовий рахунок на постачання води і електрики - приїхав на наступний день перевірити - лічильник води встановили без мене і опломбували, вода є, лічильник електрики встановили без мене - працює (тризонний) і навіть електрики зайшли в квартиру все перевірили (ключ залишав менеджеру будинка), пломби є, єлектрика є... Можна завтра вже й дівчат приводити...
А тут люди заглядають на дно котловану... Дивно...
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 29 вер, 2017 01:06, всього редагувалось 2 разів.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4010 раз.
- Подякували: 1456 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 28 вер, 2017 23:31
Читая дружище Акурта постоянно на ум приходит древний анекдот: Встречают два однокласника, новый русский на крутом автомобиле, в дорогущем костюме, с кучей украшений и крутым телефоном, и бедный инженеришка, тощий и в обтрёпанном пиджачке. Инж: - Ну как ты? НР: -отлично! Вчера с Бали прилетел, там яхту купил стометровую, а вот сегодня уже завод покупаю, а вечером иду на обед с президентом. Ну а ты как? инж: -А я уже третий день ничего не ел НР: (участливо, похлопывая однокласника по плечу): -Ээээ... Друг... Ты это самое... Ты хоть через силу, но КУШАЙ!
-
big539
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 1405 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 вер, 2017 23:48
...ееемммммм-дааааа........... ....."...що там, діти у Франції хліба не мають?- так нехай круасани їдять!" 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 вер, 2017 00:54
big539
А якщо без анекдотів? То що тоді скажете? В нашому житті - як на мене - роблять помилки саме тоді, коли не розуміють, що треба ВЧАСНО виходити з ігри, і вчасно продавати непотрібне. Спробуйте. Станом на сьогодні в тому варіанті, на який я натякав - залишилося не проданими з першої черги 7 (сім) квартир... з другої черги - це там, де почали каркас третього поверха робити, на сьогодні із 112 квартир 55 продано! А люде ходять по хаткам і в котлован заглядають... На дні котлованів і жаб немає навіть... Дивно... А вони все думають: є жаби, чи немає...
P.S. Можете "подякувати". А то я дивлюсь: у Вас подяк - в 10 разів більше, ніж у мене. Тільки в мене подяки - за реальне. І - життєве...
Ну... ні - так ні... Розказуйте анекдоти... Мені розказувати ніколи - завтра зранку монтаж кондиціонерів... Сьогодні виклав 3 000 долярів за повний комплект побутової техніки... Так що розказуйте наступний... В смислі анекдот... Ми - обіцяю - будемо сміятися...
Анекдот "Про заглядання в котлован" знаєте? То розказуйте...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4010 раз.
- Подякували: 1456 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: П'ят 29 вер, 2017 08:12
рабочие выкопали глубокий котлован. приходит инженер, заглядывает в котлован... На самом дне светит какой то огромный фонарь. Он удивлённо спрашивает: -Придурки! Вы что сделали?!! Главный придyрок достаёт чертёж, кладёт на ящик, тыкает пальцем и грит: -Вот! Всё по плану! Как говорил мой наставник степаныч -"шоб не было 3,14здежу - делай всё по чертежу". Инженер переворачивает чертёж вверх ногами... -Идиоты!!! Тут должен был быть МАЯК!..А про В нашому житті - як на мене - роблять помилки саме тоді, коли не розуміють, що треба ВЧАСНО виходити з ігри, і вчасно продавати непотрібне. Спробуйте.
мне можете не говорить... Наверное вы не совсем хорошо меня знаете по этому форуму. Я как раз - один из ярчайших примеров того, кто громко щёлкнул клювом и... не вышел ВЧАСНО з гри. Проикал ВСЁ, включая личное жильё, работу, бизнес, и даже нескольких родычей. Уж я теперь точно знаю что такое ошибки.
-
big539
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 1405 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 вер, 2017 10:23
Шановний big539! З цікавістю завжди Вас читаю. Щоб передбачити такі речі ще 5-10 років тому - необхідно було мати талант провидця. Але Ваш приклад доводить правильність приказки - не місце прикрашає людину, а людина місце. Змінивши місце, Ви практично з "0" за короткий проміжок часу багато чого відновили з того, що втратили. Та й місце обрали гарне 
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 29 вер, 2017 12:37
akurt написав:Навіть інтересно - яке ж "Г" він купить і по які "помідори" вляпається... Боже правий: ну які "котловани" в наш час... А тут люди заглядають на дно котловану...Дивно...
виїжджаєте на ПМЖ за кордон? так тут набридло?
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 вер, 2017 21:46
jump написав: akurt написав:Навіть інтересно - яке ж "Г" він купить і по які "помідори" вляпається... Боже правий: ну які "котловани" в наш час... А тут люди заглядають на дно котловану...Дивно...
виїжджаєте на ПМЖ за кордон? так тут набридло?
...а там......напевно, надівають вишиванку.........підперізуються поясом і........всім розказують, як вони ЛЮБЛЯТЬ свою Неньку Україну! ....дистанційні патріоти! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 вер, 2017 08:21
akurt написав:Навіть інтересно - яке ж "Г" він купить і по які "помідори" вляпається... Боже правий: ну які "котловани" в наш час... Тут гуляю із песиком по Львову та дивуюсь темпам будівництва - перша черга здається до Нового Року - майже всі квартири вже викуплені - а в попередньо зданому будинку (можна помацати стіни руками і навіть посидіти під ялинкою - ландшафтний дизайн і газони гарні!!!) не було жодної вільної квартири вже рік тому... Не встиг здивуватися - гуляючи із песиком - вже піднімається третій поверх нового будинка - поруч... А тут дивні люди давляться вглиб котловану.... Ну дуже інтересно... P.S. Я не заздрю і не рекламую: в понеділок купив квартиру ну дуже далеко за кордоном... На відзаку від "наших": повний ремонт, нова, частково меблі (кухня, передпокій), повністю готовий санвузол (все працює), витяжка, кольорий домофон, паркінг тільки для автівок мешканців, автоматичні ворота, огорожа, вся квартира і будинок під наглядом камер, ну і звісно - плавальний басейн... Позавчора за 1 (один) вечір підключив (оформив) лицьовий рахунок на постачання води і електрики - приїхав на наступний день перевірити - лічильник води встановили без мене і опломбували, вода є, лічильник електрики встановили без мене - працює (тризонний) і навіть електрики зайшли в квартиру все перевірили (ключ залишав менеджеру будинка), пломби є, єлектрика є... Можна завтра вже й дівчат приводити...А тут люди заглядають на дно котловану...Дивно...
В якій ціні метр...якщо не секрет?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-