Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 206207208209210 ... 285>
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 21:48

Re: Нерухомість у Львові

...щоб не рахували, що то реклама, напишу перші букви забудовників :D
1)"Р"
2)"А"
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 23:00

Навіть інтересно - яке ж "Г" він купить і по які "помідори" вляпається...

Боже правий: ну які "котловани" в наш час...
Тут гуляю із песиком по Львову та дивуюсь темпам будівництва - перша черга здається до Нового Року - майже всі квартири вже викуплені - а в попередньо зданому будинку (можна помацати стіни руками і навіть посидіти під ялинкою - ландшафтний дизайн і газони гарні!!!) не було жодної вільної квартири вже рік тому...
Не встиг здивуватися - гуляючи із песиком - вже піднімається третій поверх нового будинка - поруч...
А тут дивні люди давляться вглиб котловану....
Ну дуже інтересно...

P.S. Я не заздрю і не рекламую: в понеділок купив квартиру ну дуже далеко за кордоном...
На відзаку від "наших": повний ремонт, нова, частково меблі (кухня, передпокій), повністю готовий санвузол (все працює), витяжка, кольорий домофон, паркінг тільки для автівок мешканців, автоматичні ворота, огорожа, вся квартира і будинок під наглядом камер, ну і звісно - плавальний басейн...
Позавчора за 1 (один) вечір підключив (оформив) лицьовий рахунок на постачання води і електрики - приїхав на наступний день перевірити - лічильник води встановили без мене і опломбували, вода є, лічильник електрики встановили без мене - працює (тризонний) і навіть електрики зайшли в квартиру все перевірили (ключ залишав менеджеру будинка), пломби є, єлектрика є...
Можна завтра вже й дівчат приводити...

А тут люди заглядають на дно котловану...
Дивно...
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 29 вер, 2017 01:06, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 23:31

Читая дружище Акурта постоянно на ум приходит древний анекдот:
Встречают два однокласника, новый русский на крутом автомобиле, в дорогущем костюме, с кучей украшений и крутым телефоном, и бедный инженеришка, тощий и в обтрёпанном пиджачке.
Инж: - Ну как ты?
НР: -отлично! Вчера с Бали прилетел, там яхту купил стометровую, а вот сегодня уже завод покупаю, а вечером иду на обед с президентом. Ну а ты как?
инж: -А я уже третий день ничего не ел :(
НР: (участливо, похлопывая однокласника по плечу): -Ээээ... Друг... Ты это самое... Ты хоть через силу, но КУШАЙ!
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 вер, 2017 23:48

Re: Нерухомість у Львові

...ееемммммм-дааааа...........
....."...що там, діти у Франції хліба не мають?- так нехай круасани їдять!" :mrgreen:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2017 00:54

big539

А якщо без анекдотів?
То що тоді скажете?
В нашому житті - як на мене - роблять помилки саме тоді, коли не розуміють, що треба ВЧАСНО виходити з ігри, і вчасно продавати непотрібне.
Спробуйте.
Станом на сьогодні в тому варіанті, на який я натякав - залишилося не проданими з першої черги 7 (сім) квартир... з другої черги - це там, де почали каркас третього поверха робити, на сьогодні із 112 квартир 55 продано!
А люде ходять по хаткам і в котлован заглядають... На дні котлованів і жаб немає навіть... Дивно... А вони все думають: є жаби, чи немає...

P.S. Можете "подякувати". А то я дивлюсь: у Вас подяк - в 10 разів більше, ніж у мене.
Тільки в мене подяки - за реальне. І - життєве...

Ну... ні - так ні... Розказуйте анекдоти...
Мені розказувати ніколи - завтра зранку монтаж кондиціонерів... Сьогодні виклав 3 000 долярів за повний комплект побутової техніки...
Так що розказуйте наступний...
В смислі анекдот...
Ми - обіцяю - будемо сміятися...

Анекдот "Про заглядання в котлован" знаєте? То розказуйте...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2017 08:12

рабочие выкопали глубокий котлован. приходит инженер, заглядывает в котлован... На самом дне светит какой то огромный фонарь. Он удивлённо спрашивает:
-Придурки! Вы что сделали?!!
Главный придyрок достаёт чертёж, кладёт на ящик, тыкает пальцем и грит:
-Вот! Всё по плану! Как говорил мой наставник степаныч -"шоб не было 3,14здежу - делай всё по чертежу". :D
Инженер переворачивает чертёж вверх ногами...
-Идиоты!!! Тут должен был быть МАЯК!..

А про
В нашому житті - як на мене - роблять помилки саме тоді, коли не розуміють, що треба ВЧАСНО виходити з ігри, і вчасно продавати непотрібне.
Спробуйте.
мне можете не говорить... Наверное вы не совсем хорошо меня знаете по этому форуму. Я как раз - один из ярчайших примеров того, кто громко щёлкнул клювом и... не вышел ВЧАСНО з гри. Проикал ВСЁ, включая личное жильё, работу, бизнес, и даже нескольких родычей. Уж я теперь точно знаю что такое ошибки.
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2017 10:23

Шановний big539!
З цікавістю завжди Вас читаю.
Щоб передбачити такі речі ще 5-10 років тому - необхідно було мати талант провидця.
Але Ваш приклад доводить правильність приказки - не місце прикрашає людину, а людина місце.
Змінивши місце, Ви практично з "0" за короткий проміжок часу багато чого відновили з того, що втратили. Та й місце обрали гарне ;)
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2017 12:37

akurt написав:Навіть інтересно - яке ж "Г" він купить і по які "помідори" вляпається...

Дивно...

виїжджаєте на ПМЖ за кордон?
так тут набридло?
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 вер, 2017 21:46

jump написав:
  akurt написав:Навіть інтересно - яке ж "Г" він купить і по які "помідори" вляпається...

Дивно...

виїжджаєте на ПМЖ за кордон?
так тут набридло?

...а там......напевно, надівають вишиванку.........підперізуються поясом і........всім розказують, як вони ЛЮБЛЯТЬ свою Неньку Україну! :mrgreen:
....дистанційні патріоти! :mrgreen:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 вер, 2017 08:21

Тут гуляю із песиком по Львову та дивуюсь темпам будівництва - перша черга здається до Нового Року - майже всі квартири вже викуплені - а в попередньо зданому будинку (можна помацати стіни руками і навіть посидіти під ялинкою - ландшафтний дизайн і газони гарні!!!) не було жодної вільної квартири вже рік тому...
Не встиг здивуватися - гуляючи із песиком - вже піднімається третій поверх нового будинка - поруч...
А тут дивні люди давляться вглиб котловану....
Ну дуже інтересно...

P.S. Я не заздрю і не рекламую: в понеділок купив квартиру ну дуже далеко за кордоном...
На відзаку від "наших": повний ремонт, нова, частково меблі (кухня, передпокій), повністю готовий санвузол (все працює), витяжка, кольорий домофон, паркінг тільки для автівок мешканців, автоматичні ворота, огорожа, вся квартира і будинок під наглядом камер, ну і звісно - плавальний басейн...
Позавчора за 1 (один) вечір підключив (оформив) лицьовий рахунок на постачання води і електрики - приїхав на наступний день перевірити - лічильник води встановили без мене і опломбували, вода є, лічильник електрики встановили без мене - працює (тризонний) і навіть електрики зайшли в квартиру все перевірили (ключ залишав менеджеру будинка), пломби є, єлектрика є...
Можна завтра вже й дівчат приводити...

Дивно...

В якій ціні метр...якщо не секрет?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

#<1 ... 206207208209210 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему