Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
V2 написав:Регламенті роботи. з.і. тут вхід по смс теж відключається?
Настройки - Безопасность (снять галку)
но после того, как вы поставите галочку что вход без ОТП - вам при входе будет приходит смс просто оповещающее, что вы вошли (как в в Ощаде)
з.ы. логин тоже меняется - это довольно редкое явление для наших банков.
На ГЛ компетентные сотрудники уверяют, что нельзя логин поменять, ибо он дан свыше, самим Номером Договора.
Скажите, мне показалось или правда, на ГЛ Форварда хамьё работает? Шокают, перебивают таким тоном, словно я им зп задерживаю?
Добрый день, guntherhouse777. Логин в Интернет-банк изменить можно. Для повышения качества обслуживания на Горячей линии, прошу Вас уточнить на av-kudryashova@forward-bank.com Ваш номер телефона, с которого Вы звонили, дату и ориентировочное время звонка. От имени Банка приношу извинения за возможные неудобства.
Козак-характерник написав:Віддайте мені мої 150 грн. перед смертю! Покайтеся!
У вас була можливість використовувати картку. Влане за це 150 грн й зняли, а не за авідкриття кредитної лінії. Карта працювала до завершення вого терміну в дебетному режимі.
У вас була можливість використовувати картку. Влане за це 150 грн й зняли, а не за авідкриття кредитної лінії. Карта працювала до завершення вого терміну в дебетному режимі.
Шахрайство в іншому. Представник на форумі обіцяв, що кредитні ліміти у найближчий час відновлять і тре лише почекати. Жодному золотогоршочнику по аутентичних кредитках ліміт не повернули. Навпаки, коли відновили кредитування, запровадили нові кредитки, а старічков кинули. Якщо б представник не божився, що от-от відновлять, то й мої б дії були інакші. Але тут не дотримуються купецького слова. Шахраї. Напьорсточники. Поверніть мої 150 грн! Бо здохните і не покаєтеся!
Шахрайство в іншому. Представник на форумі обіцяв, що кредитні ліміти у найближчий час відновлять і тре лише почекати. Жодному золотогоршочнику по аутентичних кредитках ліміт не повернули. Навпаки, коли відновили кредитування, запровадили нові кредитки, а старічков кинули. Якщо б представник не божився, що от-от відновлять, то й мої б дії були інакші. Але тут не дотримуються купецького слова. Шахраї. Напьорсточники.
Ось тут http://www.forward-bank.com/press-cente ... 2017/2122/ Фарсік опублікував пару цифр на 1 вересня 2017 по господарці З цифірі виглядає що За 2 останні літні місяці вдалося залучити додатково біля 94 млн грн у фізиків. А кредитнутись додатково вдалося лише на біля 40 млн грн. При цьому активи виросли на біля 108 млн грн...досягши приблизно рівня середини 2016 року. 108-40=68 ...які це свіжі активи на таку суму завелися? Ну а про ліквідність яка зашкалює і говорити нічого. Так що платьожики мають бігати швидко і на солідні суми...тільки не попадайтесь фінмону Фарсіка під ніж.