Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:...трохи з моїх ПП )) vadyosa написав: Доброго часу доби. Вуйко Сашко видно не побачив в моєму пості згадок про валюту і видалив мій пост у відповідь на Ваше питання по забудовниках. Продублюю тут: "Мені довподоби 1-й варіант з надійним забудовником: по-перше він надійний - а зазвичай це означає і дорогий, по-друге площа більша, що не може не радувати нашої спраги до володіння)), по-третє, "середненький" щось дуже швидко будує, що наштовхує на питання якості. Особисто я давно (вже вдруге) обрав одного й того самого надійного забудовника, не зважаючи на його строки і ціну. Я знаю що він 100% добудує, зробить все якісно і відгуки про нього моїх знайомих, що вже живуть в "його" житлі тільки позитивні. Мені здається тут все очевидно, тим паче якщо строки здачі однакові - немає що навіть замислюватись)) Я так розумію курс долара наближає Вас до мрії? Розділяю це відчуття))))"
Доброго і Вам дня/ночі! ...дякую!.....але варіант другий(та й перший - теж) - виявились НЕЛІКВІДОМ! - без балконів, і в кутку, де сонце, протягом дня - не буде заглядувати!(від слова "взагалі") ...знайшов і третій варіант: 60м2(або є ще й менші- треба уточнювати) - СОНЯЧНІ всі "двушки"! - тільки є два мінуси: 1)...здача 2-й квартал 2019р. 2)...погане розтермінування: хоч можна вибирати на будь-який термін, але чим більший термін(наприклад 1 рік) - тим переплата "ого-го" і "ух, ніфіга собі!"
Ну і ціну...в студію?
13800м2.....але при розтермінуванні(перший внесок 50%) збільшується кожен місяць на 200грн за кожен незаплачений м2 ...коротше, я те все відкинув і...........взяв до уваги, ранішше розглядаючий варіант, де сонце трішки(2-3год) буде заходити вгості перед своїм заходом 14000м2 - якщо все і зразу! 14500м2 - якщо 50%! 14200м2 - якщо 70%! ...ну і здача швидше.......до кінця наступного року!
Доброго і Вам дня/ночі! ...дякую!.....але варіант другий(та й перший - теж) - виявились НЕЛІКВІДОМ! - без балконів, і в кутку, де сонце, протягом дня - не буде заглядувати!(від слова "взагалі")
де ця квартира знаходиться, що сонце ніколи її не осяває цоколь, підвал, якийсь дикий кут за парканом
.....кут!- де з одного боку(одну кімнату і кухню) затуляє ПОВНІСТЮ збудований впритул будинок, а з іншої сторони - другу кімнату ТРОХИ затуляє кут того ж таки впритул збудованого будинку і інший бік кімнати затуляє висунутий кут з балконом сусідів!.......-ну може якусь годинку там і "мелькне" сонечко!
Alex_Yu написав:А хто що знає про цього забудовника, https://novostroyki.lun.ua/%D0%BF%D0%B0 ... evelopment предметно не цікавився але подобаються їх будиночки. Долярчик, собі тут не дивилися? І ціна дуже норм, там де Парус Smart як там взагалі локація? Хоча майже два роки у Львові але закутків так і не знаю сильно.
....вони - класні, але я трохи в їхню ціну не вписуюсь...
Долярчик написав:... ...знайшов і третій варіант: 60м2(або є ще й менші- треба уточнювати) - СОНЯЧНІ всі "двушки"! - тільки є два мінуси: 1)...здача 2-й квартал 2019р. 2)...погане розтермінування: хоч можна вибирати на будь-який термін, але чим більший термін(наприклад 1 рік) - тим переплата "ого-го" і "ух, ніфіга собі!"
Інтересно, люди взагалі уявляють собі квартиру - трьошку - в 60 квадратів? Це для ліліпутів? Зараз двушка 53-73 і більше - більш-менш нормальна для життя...
Наукова дешевий район,продукти дешевше і все є. Мінус,що там можуть бути грунтові води. Колись там були болота,там де вони будують. А Долярчик ніколи не купить...слів багато,діла мало...
Наукова дешевий район,продукти дешевше і все є. Мінус,що там можуть бути грунтові води. Колись там були болота,там де вони будують. А Долярчик ніколи не купить...слів багато,діла мало...
....я промовчу .....хоч язик чешеться розказати...........для чого я на днях відкрив "2620"!
Alex_Yu Зручна транспортна розв язка.Залежно де будинок.Якщо ближче до Стрийської , то більше шуму та загазованості.Бо часто на перехресті корки.Якщо ближче до Трускавецької-Тролейбусної то трохи тихіше.Там неподалік озерце.На Науковій багато супермаркетів, трошки треба під їзджати.Але район не зовсім такий вже і дешевий.До базарчиків де привозять з сіл натурпродукти далекувато.
day написав:Alex_Yu Зручна транспортна розв язка.Залежно де будинок.Якщо ближче до Стрийської , то більше шуму та загазованості.Бо часто на перехресті корки.Якщо ближче до Трускавецької-Тролейбусної то трохи тихіше.Там неподалік озерце.На Науковій багато супермаркетів, трошки треба під їзджати.Але район не зовсім такий вже і дешевий.До базарчиків де привозять з сіл натурпродукти далекувато.
Де далекувато? То ж ближче до Кульпарківської. І куди їхати авто до Вікторія Гарден?