Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 208209210211212 ... 285>
Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 22:48

Квесторе_поверніться написав:
  Долярчик написав:...трохи з моїх ПП ))
vadyosa написав:
Доброго часу доби. Вуйко Сашко видно не побачив в моєму пості згадок про валюту і видалив мій пост у відповідь на Ваше питання по забудовниках. Продублюю тут:
"Мені довподоби 1-й варіант з надійним забудовником: по-перше він надійний - а зазвичай це означає і дорогий, по-друге площа більша, що не може не радувати нашої спраги до володіння)), по-третє, "середненький" щось дуже швидко будує, що наштовхує на питання якості. Особисто я давно (вже вдруге) обрав одного й того самого надійного забудовника, не зважаючи на його строки і ціну. Я знаю що він 100% добудує, зробить все якісно і відгуки про нього моїх знайомих, що вже живуть в "його" житлі тільки позитивні. Мені здається тут все очевидно, тим паче якщо строки здачі однакові - немає що навіть замислюватись)) Я так розумію курс долара наближає Вас до мрії? Розділяю це відчуття))))"

Доброго і Вам дня/ночі!
...дякую!.....але варіант другий(та й перший - теж) - виявились НЕЛІКВІДОМ! - без балконів, і в кутку, де сонце, протягом дня - не буде заглядувати!(від слова "взагалі")
...знайшов і третій варіант: 60м2(або є ще й менші- треба уточнювати) - СОНЯЧНІ всі "двушки"! - тільки є два мінуси:
1)...здача 2-й квартал 2019р.
2)...погане розтермінування: хоч можна вибирати на будь-який термін, але чим більший термін(наприклад 1 рік) - тим переплата "ого-го" і "ух, ніфіга собі!" :shock:

Ну і ціну...в студію? :)

13800м2.....але при розтермінуванні(перший внесок 50%) збільшується кожен місяць на 200грн за кожен незаплачений м2 :shock:
...коротше, я те все відкинув і...........взяв до уваги, ранішше розглядаючий варіант, де сонце трішки(2-3год) буде заходити вгості перед своїм заходом :D
14000м2 - якщо все і зразу!
14500м2 - якщо 50%!
14200м2 - якщо 70%!
...ну і здача швидше.......до кінця наступного року!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 22:54

jump написав:
  Долярчик написав:...трохи з моїх ПП ))

Доброго і Вам дня/ночі!
...дякую!.....але варіант другий(та й перший - теж) - виявились НЕЛІКВІДОМ! - без балконів, і в кутку, де сонце, протягом дня - не буде заглядувати!(від слова "взагалі")

де ця квартира знаходиться, що сонце ніколи її не осяває :shock:
цоколь, підвал, якийсь дикий кут за парканом :?:

.....кут!- де з одного боку(одну кімнату і кухню) затуляє ПОВНІСТЮ збудований впритул будинок, а з іншої сторони - другу кімнату ТРОХИ затуляє кут того ж таки впритул збудованого будинку і інший бік кімнати затуляє висунутий кут з балконом сусідів!.......-ну може якусь годинку там і "мелькне" сонечко!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 22:59

Alex_Yu написав:А хто що знає про цього забудовника, https://novostroyki.lun.ua/%D0%BF%D0%B0 ... evelopment предметно не цікавився але подобаються їх будиночки. Долярчик, собі тут не дивилися? І ціна дуже норм, там де Парус Smart як там взагалі локація? Хоча майже два роки у Львові але закутків так і не знаю сильно.

....вони - класні, але я трохи в їхню ціну не вписуюсь... :roll:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 23:02

старість - не радість!- поміняйте окуляри на сильнішші! ))

akurt написав:Читаю і просто балдєю...

Долярчик написав:...
...знайшов і третій варіант: 60м2(або є ще й менші- треба уточнювати) - СОНЯЧНІ всі "двушки"! - тільки є два мінуси:
1)...здача 2-й квартал 2019р.
2)...погане розтермінування: хоч можна вибирати на будь-який термін, але чим більший термін(наприклад 1 рік) - тим переплата "ого-го" і "ух, ніфіга собі!" :shock:

Інтересно, люди взагалі уявляють собі квартиру - трьошку - в 60 квадратів? Це для ліліпутів?
Зараз двушка 53-73 і більше - більш-менш нормальна для життя...

Класний форум... піднімає настрій...

Ржу ні магу: "1)...здача 2-й квартал 2029р."

Інтересно, чи прийдуть люде до тями???
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 23:04

Долярчик

Хіба дорого? http://parus-smart.lviv.ua/wp-content/u ... -08-22.pdf
Як взагалі той район для життя можна оцінити? вул. Трускавецька / вул. Ак. Подстригача?
Alex_Yu

Подякував: 25 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 23:17

Alex_Yu написав:Долярчик

Як взагалі той район для життя можна оцінити? вул. Трускавецька / вул. Ак. Подстригача?

Наукова дешевий район,продукти дешевше і все є. Мінус,що там можуть бути грунтові води. Колись там були болота,там де вони будують.
А Долярчик ніколи не купить...слів багато,діла мало... :D
Flicker

Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 23:36

....саме "Смарт" - я не розглядав(бо шукав виключно у Шевченківському р-ні!..........тільки інші "Паруси" :D
....а райончик той - досить НЕ поганий!.....
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 23:38

Flicker написав:

Наукова дешевий район,продукти дешевше і все є. Мінус,що там можуть бути грунтові води. Колись там були болота,там де вони будують.
А Долярчик ніколи не купить...слів багато,діла мало... :D

....я промовчу :D .....хоч язик чешеться розказати...........для чого я на днях відкрив "2620"! :wink:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 23:48

Alex_Yu
Зручна транспортна розв язка.Залежно де будинок.Якщо ближче до Стрийської , то більше шуму та загазованості.Бо часто на перехресті корки.Якщо ближче до Трускавецької-Тролейбусної то трохи тихіше.Там неподалік озерце.На Науковій багато супермаркетів, трошки треба під їзджати.Але район не зовсім такий вже і дешевий.До базарчиків де привозять з сіл натурпродукти далекувато.
day

Подякував: 192 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 23:50

day написав:Alex_Yu
Зручна транспортна розв язка.Залежно де будинок.Якщо ближче до Стрийської , то більше шуму та загазованості.Бо часто на перехресті корки.Якщо ближче до Трускавецької-Тролейбусної то трохи тихіше.Там неподалік озерце.На Науковій багато супермаркетів, трошки треба під їзджати.Але район не зовсім такий вже і дешевий.До базарчиків де привозять з сіл натурпродукти далекувато.

Де далекувато? То ж ближче до Кульпарківської. :roll: І куди їхати авто до Вікторія Гарден? :D :D
Flicker

Подякували: 317 раз.

Профіль

#<1 ... 208209210211212 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt, debank і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор