Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 207208209210211 ... 285>
Повідомлення Додано: Нед 01 жов, 2017 10:18

для Долярчика - переніс балачку з валютного, хай буде згідно тематики:

athena1 написав:

Долярчик написав:
:roll:

Додайте ще ремонт 7-10000 за метр. Я колись так на вторинному у 99-му перлину знайшов. Але треба терпіння.
І ще поцікавтесь якістю. Звукоізоляція, вікна, і тдтп

враховуючи ціни на на матеріали та зарплати майстрів - ціна ремонту буде вищою
хіба обходитись найдешевшим, але це наступний пришвидшений ремонт :D

якщо не секрет, що за перлину Ви знайшли на вторинці? це у новобудові чи у радянському фонді?

по якості сьогоднішніх новобудов - вікна ставлять якнайдешевші, бажано одразу викидати і міняти, поки не зроблений ремонт. продуває, промерзають, погано прилягають до рами.
звукоізоляція слабенька оскільки практично усе женуть монолітно каркасним методом, зате є можливість вільного перепланування.
якщо є можливість - одразу робити звукоізоляцію від сусіда за стіною :mrgreen:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 жов, 2017 20:24

...ну раз ТУТ балакаєм - то..............

...трохи з моїх ПП ))
vadyosa написав:
Доброго часу доби. Вуйко Сашко видно не побачив в моєму пості згадок про валюту і видалив мій пост у відповідь на Ваше питання по забудовниках. Продублюю тут:
"Мені довподоби 1-й варіант з надійним забудовником: по-перше він надійний - а зазвичай це означає і дорогий, по-друге площа більша, що не може не радувати нашої спраги до володіння)), по-третє, "середненький" щось дуже швидко будує, що наштовхує на питання якості. Особисто я давно (вже вдруге) обрав одного й того самого надійного забудовника, не зважаючи на його строки і ціну. Я знаю що він 100% добудує, зробить все якісно і відгуки про нього моїх знайомих, що вже живуть в "його" житлі тільки позитивні. Мені здається тут все очевидно, тим паче якщо строки здачі однакові - немає що навіть замислюватись)) Я так розумію курс долара наближає Вас до мрії? Розділяю це відчуття))))"

Доброго і Вам дня/ночі!
...дякую!.....але варіант другий(та й перший - теж) - виявились НЕЛІКВІДОМ! - без балконів, і в кутку, де сонце, протягом дня - не буде заглядувати!(від слова "взагалі")
...знайшов і третій варіант: 60м2(або є ще й менші- треба уточнювати) - СОНЯЧНІ всі "двушки"! - тільки є два мінуси:
1)...здача 2-й квартал 2019р.
2)...погане розтермінування: хоч можна вибирати на будь-який термін, але чим більший термін(наприклад 1 рік) - тим переплата "ого-го" і "ух, ніфіга собі!" :shock:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 12:52

Долярчик написав:...трохи з моїх ПП ))
vadyosa написав:
Доброго часу доби. Вуйко Сашко видно не побачив в моєму пості згадок про валюту і видалив мій пост у відповідь на Ваше питання по забудовниках. Продублюю тут:
"Мені довподоби 1-й варіант з надійним забудовником: по-перше він надійний - а зазвичай це означає і дорогий, по-друге площа більша, що не може не радувати нашої спраги до володіння)), по-третє, "середненький" щось дуже швидко будує, що наштовхує на питання якості. Особисто я давно (вже вдруге) обрав одного й того самого надійного забудовника, не зважаючи на його строки і ціну. Я знаю що він 100% добудує, зробить все якісно і відгуки про нього моїх знайомих, що вже живуть в "його" житлі тільки позитивні. Мені здається тут все очевидно, тим паче якщо строки здачі однакові - немає що навіть замислюватись)) Я так розумію курс долара наближає Вас до мрії? Розділяю це відчуття))))"

Доброго і Вам дня/ночі!
...дякую!.....але варіант другий(та й перший - теж) - виявились НЕЛІКВІДОМ! - без балконів, і в кутку, де сонце, протягом дня - не буде заглядувати!(від слова "взагалі")
...знайшов і третій варіант: 60м2(або є ще й менші- треба уточнювати) - СОНЯЧНІ всі "двушки"! - тільки є два мінуси:
2)...погане розтермінування: хоч можна вибирати на будь-який термін, але чим більший термін(наприклад 1 рік) - тим переплата "ого-го" і "ух, ніфіга собі!" :shock:

Ну і ціну...в студію? :)
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 14:57

Долярчик написав:...трохи з моїх ПП ))

Доброго і Вам дня/ночі!

де ця квартира знаходиться, що сонце ніколи її не осяває :shock:
цоколь, підвал, якийсь дикий кут за парканом :?:
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 20:15

Читаю і просто балдєю...

Долярчик написав:...

Інтересно, люди взагалі уявляють собі квартиру - трьошку - в 60 квадратів? Це для ліліпутів?
Зараз двушка 53-73 і більше - більш-менш нормальна для життя...

Класний форум... піднімає настрій...

Ржу ні магу: "1)...здача 2-й квартал 2029р."

Інтересно, чи прийдуть люде до тями???
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 20:23

jump написав:
  akurt написав:Навіть інтересно - яке ж "Г" він купить і по які "помідори" вляпається...

Боже правий: ну які "котловани" в наш час...

А тут люди заглядають на дно котловану...
Дивно...

виїжджаєте на ПМЖ за кордон?
так тут набридло?

Думаю - і маю на це підстави - на сьогодні - найкращій варіант в Україні:
- здавати житло за 8 000-10 000 на місяць... бажано - не одне... 2-3...
- оформити на те житло субсидію... ("Дають - бери, б'ють - тікай" (В.І. Ульянов-Ленін)).
- купити квартиру за кордоном і насолоджуватися життям...
- ніякий бізнес і тим більше - ніяка робота в бюджетній сфері - не дає такого щастя...

"Самое дорогое у человека — это жизнь. Она дается ему один раз, и прожить ее надо так, чтобы не было мучительно больно за бесцельно прожитые годы в бесцельном заглядывали на дно котлована!" ("Как закалялась сталь". Н. Островский)
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 21:56

Re: Нерухомість у Львові

akurt написав:Інтересно, люди взагалі уявляють собі квартиру - трьошку - в 60 квадратів? Це для ліліпутів?

Очень даже многие люди в Украине не только представляют а и живут в таких трешках еще с советских времен. Вы разве не в курсе квадратур советских хрущевок, коих по стране, как говна, там 1к.-30кв.м., 2к.-40кв., 3к.-50кв., и ничего, живут люди.
deniska

Подякував: 39 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 22:03

akurt написав:

В.о. голови НБУ так вже давно промишляє. Читали?
https://biz.censor.net.ua/events/303365 ... isy_bankam

А потім ця скотина розповідає про те, що депозити не є джерелом доходу! Ясно що не є, раз він на оренді сидить!

- оформити на те житло субсидію... ("Дають - бери, б'ють - тікай" (В.І. Ульянов-Ленін)).

Я думаю, пан Смолій так і зробив (на житлову нерухомість) :mrgreen:

Думаю, тут він теж прєуспєл :)

- ніякий бізнес і тим більше - ніяка робота в бюджетній сфері - не дає такого щастя...

В даному випадку посада голови НБУ - це приємний бонус до основного доходу з оренди :mrgreen:
А загалом повністю з Вами погоджуюся. Але чи надовго така халява - питання відкрите...
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 22:15

akurt написав:

"Самое дорогое у человека — это жизнь. Она дается ему один раз, и прожить ее надо так, чтобы не было мучительно больно за бесцельно прожитые годы в бесцельном заглядывали на дно котлована!" ("Как закалялась сталь". Н. Островский)

цікава ідея...
за кордоном? це східна-західна Європа? чи США-Канада?
кілька однокласників у штатах
знайомі у Чехії
не шкодуються :D
але виїхали ще у 90-ї
усе тут продали
jump

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 жов, 2017 22:29

А хто що знає про цього забудовника, https://novostroyki.lun.ua/%D0%BF%D0%B0 ... evelopment предметно не цікавився але подобаються їх будиночки. Долярчик, собі тут не дивилися? І ціна дуже норм, там де Парус Smart як там взагалі локація? Хоча майже два роки у Львові але закутків так і не знаю сильно.
Востаннє редагувалось Alex_Yu в Сер 04 жов, 2017 22:56, всього редагувалось 1 раз.
Alex_Yu

Подякував: 25 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

#<1 ... 207208209210211 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, Хомякоид і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор