Максимальная ставка 14% с выплатой в конце срока.
В понедельник перенес весь вклад в А-банк под 16.5 % с выплатой ежемесячно.
|
|
![]() Валютний Прозапас. Херсон.-У Квітні 2017 закінчився термін дії картки Прозапаса. Отримав нову, неембоовану, стягнули 30 грн (хоча по тарифам має бути безкощтовна) терміном до кінці Вересня 2017
-У Травні родич з моєї поради відкрив Прозапас, картку видали з терміном дії на 3 місяці -У середині Серпня про мій Прозапас отримав СМС що нова картка випущена, прийдіть та обміняйте -2 Жовтня прийшов у відділення за новою-ембостваною, карткою- нема....по комп'ютеру випущена 19 Серпня.....де тая картка зараз- ніхто нічого не знає....Попросив передзвонити як дізнаються.. На 4 Жовтня так і не подзвонили. -4 Жовтня прийшла СМС- користуйтесь тільки карткою ХХХХХ номкр ХХХХ....тобто тією, що не можуть знайти.... -і на останок- функція "забув пароль" у додатку не активна....2 Жовтня на 0800....порадили -а я відповідно попросив анулювати обліковий запис додатку, щоб утворити новий.....пообіцяли передзвонити....на 4 Жовтня не передзвонили..... Отак і живемо.....чистий совок.... ![]() Re: УкргазбанкЗаканчивается через месяц депозит, как обстоят дела с возвратом депозитов в связи с новым законом (финансовий мониторинг).Отдают без проблем?
![]() Re: Укргазбанкпроценты такие низкие. что плакать хочется. на выход - отдают без проблем
может конвертнуться в гривну ?
![]() Re: УкргазбанкМне в марте 16-го дали доллары по курсу 27.25. До сих пор при желании не смог бы грн по тому курсу вернуть.
![]() КредитПланирую кредитоваться в газе( автокредит) кто подскажет, какие каналы погашение кредита есть у банка, какие комиссии по этим каналам? На сайте информации 0
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|