|
В ООН підрахували, у скільки обійшлися Росії анексія |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 15 жов, 2017 17:04
freeze написав: ceba написав:Я бы на вашем месте не высказывал уверенность в том ,в чем вы не имеете понятия. В РФ 9,4 млн. чел. или 6,5 % — исповедуют ислам (включая суннитов, шиитов и тех, кто не считает себя ни суннитом, ни шиитом ,пьет водку и закусывает салом) Предрекать исламизацию РФ через 70 -100 лет это тоже,что обещать научить ишака говорить человеческим языком за 20 лет.
Вот мы через 100 лет и посмотрим, кто имеет понятия, кто не имеет.
Это не ответ мыслящего человека. Чтобы предвидеть будущее и понимать настоящее нужно хорошо изучить прошлое.
-
ceba
-
-
- Подякував: 85 раз.
- Подякували: 228 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2017 17:08
...
Востаннє редагувалось freeze в Нед 15 жов, 2017 19:20, всього редагувалось 1 раз.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 15 жов, 2017 17:18
budivelnik написав: Це ти не можеш зрозуміти різницю між однією людиною і народом. Людина може сильніше перейматись за благополуччя країни в якій займає керівні посади , ніж благополуччям своєї корінної націанальності... Не російські національності не будуть думати про те добре чи погано росії/росіянам - якщо побачать що розвал росії їм на користь. А якщо врахувати , що національність росінин - це штучне утворення яке не має чітких географічних кордонів постійного проживання - то... 10 років , при чому перші спроби у вигляді чеченської війни ми вже бачили (тоді росію спасла армія бувшого срср) , тепер навіть в Україні воювали буряти/чеченці Як думаєш кого буде захищати бурятський полк в Читі , а чеченський в Грозному - московські вказівки ?
Тебе известны такие простые и в тоже время, великие слова?Что было, то и будет; и что делалось, то и будет делаться, и нет ничего нового под солнцем. Зачем тебе беспокоиться кого будет защищать бурятский полк в Чите? Вернись в реальность и скажи почему войска Муравьева взяли Киев в январе 1918 и почему украинский полк (даже целая армия УНР не защищала Киев).
-
ceba
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2017 17:23
ceba написав: budivelnik написав: Це ти не можеш зрозуміти різницю між однією людиною і народом. Людина може сильніше перейматись за благополуччя країни в якій займає керівні посади , ніж благополуччям своєї корінної націанальності... Не російські національності не будуть думати про те добре чи погано росії/росіянам - якщо побачать що розвал росії їм на користь. А якщо врахувати , що національність росінин - це штучне утворення яке не має чітких географічних кордонів постійного проживання - то... 10 років , при чому перші спроби у вигляді чеченської війни ми вже бачили (тоді росію спасла армія бувшого срср) , тепер навіть в Україні воювали буряти/чеченці Як думаєш кого буде захищати бурятський полк в Читі , а чеченський в Грозному - московські вказівки ?
Тебе известны такие простые и в тоже время, великие слова?Что было, то и будет; и что делалось, то и будет делаться, и нет ничего нового под солнцем. Зачем тебе беспокоиться кого будет защищать бурятский полк в Чите? Вернись в реальность и скажи почему войска Муравьева взяли Киев в январе 1918 и почему украинский полк (даже целая армия УНР не защищала Киев).
1 У 1918 році розлом йшов не по національному - а по майновому принципу. При цьому в той самий історичний проміжок часу російська імперія східну Україну в своїй орбіті втримала, а Польщу ,Прибалтику,Фінляндію,Західну Україну - втратила. 2 Мене не цікавить кого будуть захищати буряти чи чеченці.... , а от тебе це зацікавити повинно. Для України ти засранець. Для росії -присосавшийся Для бурятів з чеченцями - брудна російська свиня Так що ти собі голову й суши , що обрізати і яку релігію приймати....
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 15 жов, 2017 17:26, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 жов, 2017 17:25
freeze написав: ceba написав:Это не ответ мыслящего человека.
Вы в каждом своем ответе даете негативную характеристику собеседнику вместо того, чтобы сосредоточиться собственно на обсуждении вопроса. Это признак отсутствия общей культуры.
Вы напрасно обижаетесь. Я не делаю вам оценку и не пишу вам характеристику ,так как я с вами не знаком. Я ,всего лишь, охарактеризовал ваш ответ.
-
ceba
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2017 17:32
budivelnik написав: ceba написав: budivelnik написав: Це ти не можеш зрозуміти різницю між однією людиною і народом. Людина може сильніше перейматись за благополуччя країни в якій займає керівні посади , ніж благополуччям своєї корінної націанальності... Не російські національності не будуть думати про те добре чи погано росії/росіянам - якщо побачать що розвал росії їм на користь. А якщо врахувати , що національність росінин - це штучне утворення яке не має чітких географічних кордонів постійного проживання - то... 10 років , при чому перші спроби у вигляді чеченської війни ми вже бачили (тоді росію спасла армія бувшого срср) , тепер навіть в Україні воювали буряти/чеченці Як думаєш кого буде захищати бурятський полк в Читі , а чеченський в Грозному - московські вказівки ?
1 У 1918 році розлом йшов не по національному - а по майновому принципу. При цьому в той самий історичний проміжок часу російська імперія східну Україну в своїй орбіті втримала, а Польщу ,Прибалтику,Фінляндію,Західну Україну - втратила. 2 Мене не цікавить кого будуть захищати буряти чи чеченці.... , а от тебе це зацікавити повинно. Для України ти засранець. Для росії -присосавшийся Для бурятів з чеченцями - брудна російська свиня Так що ти собі голову й суши , що обрізати і яку релігію приймати....
Это истерика у тебя от бессильной злобы, ибо ты свою страну прос одевай кружевные и на парад. Фрейда не забудь. Америка и все страны с тобой.
-
ceba
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2017 17:53
ceba написав: budivelnik написав: ceba написав: Тебе известны такие простые и в тоже время, великие слова?Что было, то и будет; и что делалось, то и будет делаться, и нет ничего нового под солнцем. Зачем тебе беспокоиться кого будет защищать бурятский полк в Чите? Вернись в реальность и скажи почему войска Муравьева взяли Киев в январе 1918 и почему украинский полк (даже целая армия УНР не защищала Киев).
Это истерика у тебя от бессильной злобы, ибо ты свою страну прос одевай кружевные и на парад. Фрейда не забудь. Америка и все страны с тобой.
Де ти побачив істерику? 1 Крим для себе я замінив Чорногорією. Пляжі ті самі , відстань до Криму 1300 , до Будви 1250 , вода чистюсінька , сезон від травня до кінця вересня(купальний) , загоряльний ще + місяць в одну і другу сторону 2 А чим ти для себе заміниш Крим , коли педерація посипеться? Варіантів то в тебе мало і всі погані(для тебе) а - Крим самостійний - тут взагалі дупа б - Крим під Україною - тут голова обертом , бо всі фантазії про вЯлІкУю накриваються мідним тазом в - крим під Турцією - саме тому я тобі й пропонував подумати що обрізати і яку релігію приймати
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 жов, 2017 19:24
Shram Вапще напринимали уже массу законов. ЕС говорит, что сделано много. Я не буду их суждения оспаривать. Тот же безвиз был своего рода плеткой, которая сработала. Конечно хочется побыстрей, но быстрей сложно, ломать не просто, когда вся "элита" сидит там где сидела. Я еще в 2014 говорил, что майдан должен был идти до конца, пока ситуация благоприятствовала, и был запал. Скорее все пойдет после очередных выборов, если конечно народ поумнеет за эти годы.
Что касается Белки, то там типовая з/п 200-300 баксов, я хз, больше это типовой з/п в Украине или нет.
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2017 19:54
-
ceba
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2017 20:04
Международная изоляция России усиливается. На межпарламентскую ассамблею в Петербурге прибыли всего лишь 2,5 тысячи гостей со всего мира. Для сравнения, в Женеву год назад прибыли 700 парламентариев.
-
ceba
-
-
-
-
Профіль
-
-
|