|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 02 лис, 2017 09:49
baraka написав: trololo написав: baraka написав:комрады, принимаются заявки на съёмку новых видео предпочтение отдаётся большим новостройкам эконом-класса предложения принимаются в течение 48-ми часов спешите увидеть вашу новостройку на бомбере 
кгс на радченка
принято!
Еще МЕТРОПОЛИС интересно, как они там умещаются
-
Alex6
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 115 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 лис, 2017 09:57
Долярчик написав:akurt написав: Ще для Долярчика на роздуми - я порахував у скільки обходиться ремонт після будівельників. Розрахунок зробив на досвіді декількох реальних нових квартир у Львові. В частині квартир використовувався ламінат, в частині - паркет (виробник - Стрий). Всі меблі - нові, Польща. Получилося в мене так: як не крути, але разом з меблями ремонт від прокладення дротів електрики до встановлення LCD TV виходить повністю під ключ по 200 долярів за квадратний метр. Тому, гадаю, Долярчику вже варто готувати 60 кв. метрів х 200=12 000 долярів. Доречі, був вчора в Епіцентрі - все здорожчало... Але я встиг... Перехрещуся... ================================= ...я знаю, що ремонт - це теж купа грошей!  ....- правда, я на роботі "майстрів" - зекономлю - ....в мого батька -"ЗОЛОТІ РУКИ"! - і я -НЕ далеко втік від нього! .....і я, недавно, взявши калькулятор і виписавши на аркуш паперу ВСІ свої валютні і гривневі "стовпчики" дізнався, що в ремонт - я ВКЛАДАЮСЬ! - можу розпочинати його - хоч сьогодні!...........але до його початку, ще приблизно -1,5р  ..........то ж думаю зараз над тим, щоб прикупити собі ділянку під дачу, неподалік міста(тисяч так за 3-6у.о.).........- бо до ремонту - ще є час на доскирдування! 
напоркуа?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 02 лис, 2017 09:59
Vlad442 написав: airmax78 написав:Ну ОК. Но пятерик за голые стены - это очень серьезно. Кто ж покупать-то будет? Кто ЦА по пятерику за метр? А если за эти 2-3 года очередной глобальный кризис случится?
Может и случится. https://news.finance.ua/ru/news/-/41370 ... chnyj-shokМВФ спрогнозировал глобальный рыночный шок Обрушится пирмида биткойна, который последнее время слишком быстро пошел вверх. Зацепит карточный домик фонды, все побегут в старый добрый доллар. В общем все как всегда. Как это повлияет на полуживой рынок недвижимости Украины трудно сказать. Что мертво (или почти мертво), умереть не может.
оживе, цыни ракетой вверх!!!
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 02 лис, 2017 10:08
freeze написав:Наблюдаю в ближайшем отделении Новой Почты объявление - требуются операторы, приёмщики август месяц зарплата от 6000 грн октябрь месяц зарплата от 9000 грн Два месяца разница рост - 50 процентов https://news.finance.ua/ua/news/-/413796/ukrposhta-ogolosyla-pro-masshtabne-pidvyshhennya-zarplat
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 02 лис, 2017 10:15
Faceless написав: freeze написав:Наблюдаю в ближайшем отделении Новой Почты объявление - требуются операторы, приёмщики август месяц зарплата от 6000 грн октябрь месяц зарплата от 9000 грн Два месяца разница рост - 50 процентов
2666 UAH 2013 року
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 02 лис, 2017 10:37
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 лис, 2017 10:41
flyman написав: Долярчик написав:akurt написав: Ще для Долярчика на роздуми - я порахував у скільки обходиться ремонт після будівельників. Розрахунок зробив на досвіді декількох реальних нових квартир у Львові. В частині квартир використовувався ламінат, в частині - паркет (виробник - Стрий). Всі меблі - нові, Польща. Получилося в мене так: як не крути, але разом з меблями ремонт від прокладення дротів електрики до встановлення LCD TV виходить повністю під ключ по 200 долярів за квадратний метр. Тому, гадаю, Долярчику вже варто готувати 60 кв. метрів х 200=12 000 долярів. Доречі, був вчора в Епіцентрі - все здорожчало... Але я встиг... Перехрещуся... ================================= ...я знаю, що ремонт - це теж купа грошей!  ....- правда, я на роботі "майстрів" - зекономлю - ....в мого батька -"ЗОЛОТІ РУКИ"! - і я -НЕ далеко втік від нього! .....і я, недавно, взявши калькулятор і виписавши на аркуш паперу ВСІ свої валютні і гривневі "стовпчики" дізнався, що в ремонт - я ВКЛАДАЮСЬ! - можу розпочинати його - хоч сьогодні!...........але до його початку, ще приблизно -1,5р  ..........то ж думаю зараз над тим, щоб прикупити собі ділянку під дачу, неподалік міста(тисяч так за 3-6у.о.).........- бо до ремонту - ще є час на доскирдування! 
напоркуа?
посттравматический синдром от "яростного скирдования" - у юры такое же было, его тоже после покупки "залы" потянуло хрень разную пылесосить, то йонику, то объективы к беззеркалке, то еще шото, у долго скирдовавших заробитчан такое часто встречается
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 лис, 2017 10:45
kingkongovets написав:честно говоря не особо)
Да ладно, концепт один и тот-же: втулить побольше квартир на метр площади земельного участка. В НЛ просто цена позволила оставшуюся от застройки территорию привести в порядок, а платежеспособный спрос пробудил к жизни всякие модные рестораны, фитнесы и международные школы.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 лис, 2017 10:53
kingkongovets написав: flyman написав: Долярчик написав:akurt написав: Ще для Долярчика на роздуми - я порахував у скільки обходиться ремонт після будівельників. Розрахунок зробив на досвіді декількох реальних нових квартир у Львові. В частині квартир використовувався ламінат, в частині - паркет (виробник - Стрий). Всі меблі - нові, Польща. Получилося в мене так: як не крути, але разом з меблями ремонт від прокладення дротів електрики до встановлення LCD TV виходить повністю під ключ по 200 долярів за квадратний метр. Тому, гадаю, Долярчику вже варто готувати 60 кв. метрів х 200=12 000 долярів. Доречі, був вчора в Епіцентрі - все здорожчало... Але я встиг... Перехрещуся... ================================= ...я знаю, що ремонт - це теж купа грошей!  ....- правда, я на роботі "майстрів" - зекономлю - ....в мого батька -"ЗОЛОТІ РУКИ"! - і я -НЕ далеко втік від нього! .....і я, недавно, взявши калькулятор і виписавши на аркуш паперу ВСІ свої валютні і гривневі "стовпчики" дізнався, що в ремонт - я ВКЛАДАЮСЬ! - можу розпочинати його - хоч сьогодні!...........але до його початку, ще приблизно -1,5р  ..........то ж думаю зараз над тим, щоб прикупити собі ділянку під дачу, неподалік міста(тисяч так за 3-6у.о.).........- бо до ремонту - ще є час на доскирдування! 
напоркуа?
посттравматический синдром от "яростного скирдования" - у юры такое же было, его тоже после покупки "залы" потянуло хрень разную пылесосить, то йонику, то объективы к беззеркалке, то еще шото, у долго скирдовавших заробитчан такое часто встречается
я поки не розберуся з цоколем, не думаю встрягати в щось інше
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 02 лис, 2017 11:23
flyman написав:я поки не розберуся з цоколем, не думаю встрягати в щось інше
Флай, так що ви будете робити зі своїм пулом нерухомого майна?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1