Serg-ik написав:.... У цих грошей давно вже минув строк позовної давності. Посмотрите, какой этот фрукт Гриб реформатор. Говорит-прошёл срок исковой давности. А какого х... он прошёл??? Охренеть...
кому то встречалось определение "места общего пользования многоквартирного дома" ? А то мне РДА отписалась, что это синоним "допоміжні приміщення" (куда вкл. шахты и машинные отделения лифтов )...
Долярчик написав:akurt написав: Ще для Долярчика на роздуми - я порахував у скільки обходиться ремонт після будівельників. Розрахунок зробив на досвіді декількох реальних нових квартир у Львові. В частині квартир використовувався ламінат, в частині - паркет (виробник - Стрий). Всі меблі - нові, Польща. Получилося в мене так: як не крути, але разом з меблями ремонт від прокладення дротів електрики до встановлення LCD TV виходить повністю під ключ по 200 долярів за квадратний метр. Тому, гадаю, Долярчику вже варто готувати 60 кв. метрів х 200=12 000 долярів. Доречі, був вчора в Епіцентрі - все здорожчало... Але я встиг... Перехрещуся... =================================
...я знаю, що ремонт - це теж купа грошей! ....- правда, я на роботі "майстрів" - зекономлю - ....в мого батька -"ЗОЛОТІ РУКИ"! - і я -НЕ далеко втік від нього! .....і я, недавно, взявши калькулятор і виписавши на аркуш паперу ВСІ свої валютні і гривневі "стовпчики" дізнався, що в ремонт - я ВКЛАДАЮСЬ! - можу розпочинати його - хоч сьогодні!...........але до його початку, ще приблизно -1,5р ..........то ж думаю зараз над тим, щоб прикупити собі ділянку під дачу, неподалік міста(тисяч так за 3-6у.о.).........- бо до ремонту - ще є час на доскирдування!
напоркуа?
......на перспективу..........чи то швидше - на песпективну старість!
Nickmess написав:airmax78 вообще обещают к концу года закончить!!!!!!!!!!!!!
Riverside development - ребята обещают очень много. Например через 5 месяцев сдать рыбальский.))) или чикагу к лету )) в общем шутники, шутят направо и налево
...и? мы же о кржн говорим? тут же все хомяки тока этого и ждут
Хомяки ждут, что бы для сиюминутной выгоды страна "зубожіла" ещё больше? Вы в своём уме?
=========
я то в своем, а вот в своем ли уме хомяки типа уни, постоянно дрочащие на обвал гривны - спросите у него сами или у доллярчика с флаем[/quote] ===================
...тільки на зиму!....хай хоч по30! .....а на літо, щоб відкотилось назад до 26 п.с......мені ж другу проплату за "повітря над котлованом" потрібно зробити в кінці року! - а сиджу то я по вуха в долярі на депо в Ощаді .....
Nickmess написав:airmax78 вообще обещают к концу года закончить!!!!!!!!!!!!!
Riverside development - ребята обещают очень много. Например через 5 месяцев сдать рыбальский.))) или чикагу к лету )) в общем шутники, шутят направо и налево
да там и бристоль уже полтора месяца без изменений, шутят