Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 221222223224225 ... 285>
Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 09:16

Долярчик написав:
  deniska написав:
  Долярчик написав:бо як є 20кує, то знову ж таки можна взяти однушку в новобуді

я извиняюсь, а за 20куе во Львове действительно можно купить ГОТОВУЮ квартиру в новострое, чтобы сразу сдавать? мы ведь о бизнесе говорим, а не об инвестировании в котлован? и чтобы дом был введен в эксплуатацию и чтобы документы были в порядке, и чтобы земля под домом не была арестована. есть такие варианты? подскажите, кто знает?

ні, я мав на увазі "котлован" на перспективу здачі чи перепродажі!
...ну добре......піднімемо планку до 30кує - питання суті НЕ МІНЯЄ!!! :D

суть в том, что покупая котлован, вы ничего не зарабатываете сегодня, вы ТЕОРЕТИЧЕСКИ МОЖЕТ БЫТЬ заработаете в будущем, а покупая готовую квартиру, сдаете ее уже завтра и она начинает приносить доход. я просто акцентировал внимание на том, что покупка котлована - это не бизнес, по моему мнению.
deniska

Подякував: 39 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 09:25

deniska покупка котлована - сейчас это лотерея. С небольшим выигрышем, кстати.
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 09:26

Lambada написав:
  deniska написав:я извиняюсь, а за 20куе во Львове действительно можно купить ГОТОВУЮ квартиру в новострое, чтобы сразу сдавать? мы ведь о бизнесе говорим, а не об инвестировании в котлован? и чтобы дом был введен в эксплуатацию и чтобы документы были в порядке, и чтобы земля под домом не была арестована. есть такие варианты? подскажите, кто знает?

такі квартири були, їх розкупили давно. Готові з ремонтом - Бельгійське містечко майже в центрі. Зараз там залишилися може 2 квартири готові, з ремонтом, сантехнікою і кухонними меблями, з документами але великої площі - метрів 100.
Зараз за 20 тис продають котловани над термітниками, які будуть здаватися у 2019 році. Забудовники очікують нового спаду, тому багато пропонують акції, щоби народ купував вже. Головне - щоби добудували.
Для здачі ще є Шоколад на Шевченка - минулого тижня були 2-кімнатні і лофт, вже зданий будинок, і ще є такі, що будуються, без ремонтів, по ціні тут:http://m-7.co/chocolat/
Forum Apartments вже каркас є, будуть здаватися до кінця наступного року з ремонтом, сантехнікою, побутовою технікою Bosch, у будинку басейн, конс'єрж сервіс, здаватися там буде добре подобово, бо то центр, є паркінг та інші няшечки, але один великий недолік - будинок впритул до залізниці, яка проходить на насипі. У будівельників на піддонах цегла стрибає, вібрації і шум, хоча кажуть, що їх іспанський архітектор все забере - ага. Їм скасовували видані раніше містобудівні умови, судяться, але ділянка приватна. Я би і сама взяла якби не залізниця. Зараз ціна 1000 баксів за метр, були маленькі квартири 35-40 метрів, їх побронювали мало не всіх, чи не в перший день продажу, а потім повідмовлялися. Розтермінування теж пропонують.

Решта нормальних - понад 1000 баксів за метр і великі площі, без ремонту.

зашел на сайт Шоколада - на сейчас осталась одна готовая 2 комн. 15 500 грн/м² — последняя, площадью около 62 квадратов, т.е. ее цена 15500*62/27=35600$, что почти в два раза больше 20 тыс., о которых говорит Долярчик.
в остальном ваш комментарий как раз подтверждает то, что за 20 штук квартир нет, тем более готовых для сдачи. просто Долярчик пишет о том, что за 20куе можно купить квартиру и она будет приносить пассивный доход, что мягко сказать преувеличение, если не мечты.
deniska

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 09:29

big539 написав:deniska покупка котлована - сейчас это лотерея. С небольшим выигрышем, кстати.

это я прекрасно понимаю, но тут люди пишут про некий бизнес за 20куе, а как по мне, вложение в котлован не является бизнесом, т.к. доход не приносит, пока не будет построен (а будет ли - лотерея) дом и не начнет сдаваться квартира.
Востаннє редагувалось deniska в Пон 06 лис, 2017 09:35, всього редагувалось 1 раз.
deniska

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 09:34

Долярчик написав:...ну добре......піднімемо планку до 30кує - питання суті НЕ МІНЯЄ!!! :D

зачем мелочиться, давайте уже до 50-ти поднимем. ведь разница то копеечная :)
deniska

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 09:49

Re: Нерухомість у Львові

...а давайте так: зараз можна купити "котлован" за 20ть штук зі здачею через рік,- потім зробити ремонт+техніка/мебель + ще 6-7штук(такі затрати пишуть на київській гілці - такий собі "жлоб-ремонт під здачу") = 27штук і здавати в оренду!
...а тепер рахуємо: беремо ваші вищенаписані розрахунки 35600$(готова квартира БЕЗ мебелі і техніки напевне) - 27тис.$ = 8600$ Як думаєте, 8-м штук баксів можна за рік відбити? :wink:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 10:01

Долярчик написав:...а давайте так: зараз можна купити "котлован" за 20ть штук зі здачею через рік,- потім зробити ремонт+техніка/мебель + ще 6-7штук(такі затрати пишуть на київській гілці - такий собі "жлоб-ремонт під здачу") = 27штук і здавати в оренду!

можно и сдавать, а можно и попасть на 20 штук :)
  Долярчик написав:...а тепер рахуємо: беремо ваші вищенаписані розрахунки 35600$(готова квартира БЕЗ мебелі і техніки напевне) - 27тис.$ = 8600$ Як думаєте, 8-м штук баксів можна за рік відбити? :wink:

8600 отбить на аренде? т.е. 8600/12=~700баксов, т.е. вы планируете сдавать 1-комнатную квартиру ценой 20куе и с жлоб-ремонтом за 700 баксов? удачи :)
deniska

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 11:09

deniska написав:можно и сдавать, а можно и попасть на 20 штук :)
  Долярчик написав:...а тепер рахуємо: беремо ваші вищенаписані розрахунки 35600$(готова квартира БЕЗ мебелі і техніки напевне) - 27тис.$ = 8600$ Як думаєте, 8-м штук баксів можна за рік відбити? :wink:

8600 отбить на аренде? т.е. 8600/12=~700баксов, т.е. вы планируете сдавать 1-комнатную квартиру ценой 20куе и с жлоб-ремонтом за 700 баксов? удачи :)

Це швидше було риторичне питання.
Думаю, Долярчик мав на увазі потенційний виграш у 8600 при інвестуванні в котлован.

з.і. дискусія шановних Lambada та akurt - справжня окраса гілки ;)
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 11:45

Lambada написав:
  akurt написав:Ви вже купили по 521 доляру авіаквитки всім членам родини в Хургаду - дуже популярний в цьому році напрямок зі Львова на дачу?

Я тільки-но повернулася з Хургади у жовтні, путівочку взяла трохи дорожчу так, щоби вся сім'я відпочила без напрягу.
Ну і не планую дачі-квартири в Хургаді - її нема кому здавати, крім арабів з околиць Луксора, я їх (арабів) і у Львові знайду, часник там родити не буде, бджіл не бачила, для риби - є море. А по цінах - там квартири в таку ж ціну, як і в нас повітря над котлованом.
Тому сиджу і вже би може домовилася про оренду Ваших апартаментів в Анталії, але ж ні... вже холодно, сезон купання почнеться аж у червні...
Перепрошення приймається :)
Зображення

Перепрошень не буде - бо таку купу дивних речей людям написали, що буде не перепрошення, а запрошення - здивувати нас ще чимось.
Навіщо розказувати спочатку дурниці про "Популярний у цьому році ЕГИПЕТСЬКИЙ напрямок зі Львова", якщо попасти в Єгипет, де я зазвичай бував по 2 (два) рази на рік, Ви планували по путівках, що ніхто не бере? Але - регулярні рейси зі Львова - від 521 і вище долярів!!!
Звісно, і зараз можна купити путівку у Єгипет за 175 долярів на особу - це і переліт і проживання, так при чому тут ІНВЕСТИЦІЯ? Що це за недосяжна інвестиція?
Інвестицію у нерухомість Єгипту треба було робити у 2002-2005 роках, коли готові будинки і квартири в Хургаді продавалися по 10 000 долярів.
Мої приятелі купили, а Ви - прогавили, правда ж?
У приятелів квартира в Хургаді в 100 кв. метрів, в ремонт вклали 7 000 долярів - майже, як у Львові.
Під'їзд весь у мармурі та квітах. Так і є.
Але мова про інше, мова - про інвестицію.
Як тут писали "про дачу" з часником та раками.
Погодьтеся:
- Єгипет це африканська країна.
- Єгипет це бідна мусульманська країна.
- Турція - європейска країна. Безвізовий в'їзд. Мусульманська країна, але з європейським присмаком.
- Турція: супер дешеві авіаквитки. На сьогодні: зі Львова, Київа, Харкова, Запоріжжя - квитки по 65 доларів в один бік. 120-130 доларів туди і зворотньо. По-моєму, квиток на літак зі Львова до Київа коштує дорожче... а вже до Дніпра - і агов...
- Перебування українців - 90 днів з кожних 180 днів у році.
- Головне, при купівлі квартири дуже легко і майже миттєво отимуєте Посвідку на тимчасове проживання ("Вид на жительство"). Громадянство - через 5 років при умові на виїзду з країни більше, ніж на 4 місяці на рік.
- Спеціально подивився, живете в Анталії - на визнанному майже цілорічному курорті - і просто так сіли на weekend і полетіли - літаки летять у всі країни Європи за ціною квитка по 30-40 євро: Марсель, Барселона, Дрезден, Прага, Дюссельдорф... Казка! Пару-тройку днів відпочили, походили по Музею Дрездена та повернулися без клопоту (віза ж не потрібна!)... Ще інтересна інформація, авіапереліти по Турції - квитки - сам здивувався - по 10 долярів! По ціні таксі з Борисполя до залізничного вокзалу у Києві... Мандруй, відпочиваючи від львівської буденності, - не хочу! Доречі - тільки сьогодні 3 (три) регулярних авіврейси трьох авіакомпаній зі Львова в Стамбул - а звідти - пресадка в Сабіха Гьончен або в Ататюрк хавалімані - на Анталію, рейси регулярні!

Ще я точно знаю на власному досвіді, що майно повинно бути ВИСОКОЛІКВІДНИМ - раз, та таким, щоб Вашим дітям за "Шевченкову хату" від батьків було не стидно - два.
Квартира на міжнародно визнаному курорті - актив і високоліквідний, і приємний для нащадків.

Таким чином, з Ваших Lambada порад - всі - хибні або недостовірні. Це, звісно, просто моя думка. Бо я все написав з цифрами на руках реальніми і достовірними.
Перепрошень не буде.
Читачеві знов рекомендую прочитати виділені мною місця в текстах "порад" вище на попередніх сторінках - там де про "популярний" зі Львова нпрямок інвестицій в Єгипет та про сонячну, але таку дорогу та важкодосяжну Болгарію - все в мене викликало або сміх, або подив, жодної реальної цифри.
Таким чином радий, що змусив Вас думати!

Про нерухомість за 20 000 доларів у Львові - не дивився вторинний ринок, думаю, щось можна знайти, не фахівець ТУТ, порад ТУТ не даю.
Знайомі купили у Дніпрі "малосімейку" за 6 000 (шість тисяч) долярів, вклали в ремонт 1 500 долярів, на протязі 48 годин здали по 2 000 гривень+комунальні.
Чомусь я думаю, що у Львові таке теж можливе.
Беремо калькулятор: вкладено в Дніпрі (6000+1500)х26,5=200 000 гривень.
Перший варіянт: поклали в А-банк під чистими 1 відсоток в місяць - маєте 2 000 гривень щомісяця без клопоту.
Другий варіянт: здали квратирантам за 2 000 гривень на місяць +комунальні.
2 000 = 2 000
Перевірка сходиться!
Востаннє редагувалось akurt в Пон 06 лис, 2017 12:15, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1455 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 12:14

Зараз в А-банку 16,75% з 200000 - це 2216 грн чистими за 30 днів.
Вклад в Абанк вигідніший актив ніж вклад в нерухомість...в прикладі описаному вище. :wink:
Є курсові ризики.
Ну і гарантії Фонду.
При здачі нерухомості які гарантії?
Арендний договір?
Які від доходу за аренду податки?
Ну і рахувати слід від реальної ліквідної вартості активу на час розрахунку.
А як порахувати реальну ліквідну вартість квартири?
Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в Пон 06 лис, 2017 12:32, всього редагувалось 1 раз.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

#<1 ... 221222223224225 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор