Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
mephala написав: эта карта усложнена только для грейсовика у которого льготный период перебивается начислением РКО. Для пользователя платящего все проценты (правда они выше чем в других банках выходят) эта карта ничуть не сложнее чем у других банков но зато есть бонус в виде шаровой рассрочки.
РКО неадекватен. 720 грн в год за карту без чипа - выглядит неадекватно по сравнению с моноконкурентами.
PavloUkraine написав:Доброго дня всім читачам цього форуму! Люди, ПРОШУ ВАС, БУДЬ ТЕ ДУЖЕ ОБЕРЕЖНІ З ЦИМ БАНКОМ !!! ПОЧИТАЙТЕ ПРО НЬОГО ІСТОРІЮ В ІНТЕРНЕТІ ТА ВІДГУКИ ЛЮДЕЙ... ЦЕ БАНДИТСЬКА КОНТОРА... ОБОВ'ЯЗКОВО ПОЧИТАЙТЕ ЦЕЙ ВІДГУК ВСІ ХТО НЕ ПОДУМАВ ДОБРЕ, І ВИРІШИВ МАТИ СПРАВУ З АЛЬФА БАНКОМ !!!! ВАЖЛИВО !!!!!
Тепер до конкретики У мене був відкритий рахунок в цих шахраїв ! рахунок 26255004808291 Кредитна карта World debit Mastercard 02/10/2017 в мене з рахунку було списано 906, 39 грн штрафу за просрочення внесення суми Обовязкового Мінімального Платежу з карти де кредитний ліміт, ПРИГОТУЙТЕСЯ - 2500 ГРН. ТОБТО ТА Б Р Е Х Н Я !!!!!! ЯКУ ВИ ВСІ ЧУЄТЕ ПО ТЕЛЕВІЗОРУ ЩО В НИХ КАРТИ З 1% РІЧНИХ НА КРЕДИТНУ СУМУ - ЦЕ КРИМІНАЛЬНА БРЕХНЯ !!! ТАКИХ БРЕХЛИВИХ БАНКІВ БІЛЬШЕ НЕ МАЄ НА УКРАЇНСЬКОМУ РИНКУ !!! Я ЗАРАЗ ДЕТАЛЬНО НАПИШУ ЧОМУ ЦЕ БРЕХНЯ !!!! Я НАПИШУ ДЕТАЛЬНО ВСІ УМОВИ ПО ЯКИХ ВОНИ БУДУТЬ ЗДЕРАТИ З ВАС КОШТИ, АЛЕ ВИ ЦИХ УМОВ ОДРАЗУ І НЕ ПОБАЧИТЕ В ДОГОВОРАХ, ЯКІ ВИ ПІДПИСУЄТЕ. БРЕХЛИВІ !!! 7 ПУНКТ РОЗРАХУНКІВ Станом на 25.09.2017 - обовязковий мінімальний платіж – 1016,75 грн - загальна сума платіжного періоду 3103.19 грн - в т.ч. нараховані штрафи за прострочення платежу – 606.39 грн - термін сплати до 18.10.2017 І тут вони пишуть «Грошові кошти на рахунок не надходять, нараховуються штрафні санкції у розмірі 300 гривень.» А я взяв виписку з карткового рахунку від цих клоунів, де написано що 02.10.17 Поповнення через АТМ (АТМ 5875 KV vozdukhofl ( A2405875) KIEV, UKR, MCC 6011 ) – 5000,00 грн. Кошти 5000 надійшли 02.10.17, ще до 18.10.2017. ТАК ЗА ЩО ПО ЦЬОМУ ПУНКТУ ШТРАФ 300 гривень, брехуни-шахраї ?!!!! І там всі такі пункти !!! Так що, представники Альфа банку, давайте свої брехливі коментарі !!! Чи не маєте що сказати? Ну думайте добре, що будете брехати, до суду ще трохи часу маєте !!!!
PavloBioni, доброго дня! Підписання Вами договору свідчить про те, що Ви ознайомлені і згодні з його умовами і тарифами та забов’язуєтесь іх виконувати. Всі умови користування кредитною картою прописані в Додатку 4 ДКБО, з яким Ви можете ознайомитись на сайті Банку за посиланням: https://alfabank.ua/upload/Public_Agree ... _cards.pdf, зокрема черговість повернення заборгованості вказана в п. 3.4.13. Умови нарахування штрафних санкцій вказані в п. 13, 13.1 Тарифів https://alfabank.ua/upload/Tariffs_CC_Maximum.pdf, а саме: штраф за прострочення внесення суми мінімального платежу нараховується одноразово за кожний факт виникнення прострочки, що перевищує суму 30,00 грн. - в день виникнення прострочки – 100 грн. (до 01.09 - 50 грн.); - разі, якщо сума простроченої заборгованості не погашена протягом 5-ти календарних днів – 300 грн. (до 01.09 – 100 грн.) Тобто в місяць сума штрафів не перевищує 400 грн.
Ваш договір був перевірений, внаслідок простроченні мінімальних платежів протягом декількох місяців Вам нараховувались штрафні санкції. Всі штрафи розраховані коректно, і відповідна інформація вказана Вам в довідці, яку Ви отримали від Банку. В особистому повідомленні Вам буде вказане пояснення нарахування останнього штрафу у розмірі 300 грн.
Висловлюю Велике незадоволення керівництву Альфа-Банк.При відкритті депозиту м.Київ вул Тимошенко 21 мене завели в оману.Навязали картку для отримання коштів,я не хотів брати,але операціоніст запевнив що вона безкоштовна і нічого вас незобов'язуе, так і було.Але через 4 місяців не попередивши у мене вкрали кошти, сказавши що за картку треба платити.Алеж мене запевнили що це безкоштовно.Картка мені і не потрібно я завжди знімаю відсотки у касі банку.Котрою ніде не користуюся. Я звернувся з заявою мені відмовили повернути 20 грн.Вам не хватає моїх 20грн. До Ваших мільярдів і ви вирішили забрати у пенсіонера ліквідатора аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Я рахую кожну копійку щоб купити необхідні ліки,а Ви позарилися на мої 20грн.Позор ВАМ і ВАШОМУ АЛЬФА-БАНК так мелочиться.Я і сотому закладу що ВАШ БАНК ШАХРАЙ не тримає свого слова Людей заводить в оману.Не місце Вам на ринку УКРАЇНИ.Я не відступлю буду писати у всі ЗМІ.АЛЬФА-БАНК МЕЛОЧНІК.
Vorlon написав:Aps Оформил карту 1 ноября. СМС об этой акции пришла, хотя она мне до лампочки - никогда ничего в Метро не покупаю...
Так по тому и интересуюсь у офпреда что в СМС заманимають, а сроки то прошли.
Добрый вечер! Выясню и сообщу.
Тоже пришло приглашение в Вайбер 04.11.17. Вітаємо з картою і даруемо 6% в Метро. Горячка ничего вразумительного не сказала. В Метро не поехал- хотя мог. Унікальна пропозиція від партнера для власників кредитних карток Відтепер здійснювати покупки можна з користю для гаманця! У період з 11.08.2017 по 31.10.2017 року оформіть кредитну картку «Максимум», «Максимум Готівка» чи «Фокс Клуб» від Альфа-Банку. Купуйте все необхідне у ТЦ METRO, розраховуйтеся карткою та отримуйте 6% CashBack Пропозиція діє 60 днів з моменту отримання картки. https://alfabank.ua/promo/metro1 Если закончилась акция- не присылайте приглашение, а если действует- измените дату.
curiousobro написав:РКО неадекватен. 720 грн в год за карту без чипа - выглядит неадекватно по сравнению с моноконкурентами.
смотрите на это другими глазами. грейс у карты до 31 дня. за 60 грн вы можете купить еще 25 дней грейса. это как в магазине - от вам телик с гарантией на год. хотите три года? доплатите.
кстати 60 грн намного гуманнее чем 3,5% для тех кто платит все проценты. если долг по карте 10К то РКО составит 350 грн. как говорится почувствуйте разницу.
curiousobro написав:РКО неадекватен. 720 грн в год за карту без чипа - выглядит неадекватно по сравнению с моноконкурентами.
смотрите на это другими глазами. грейс у карты до 31 дня. за 60 грн вы можете купить еще 25 дней грейса. это как в магазине - от вам телик с гарантией на год. хотите три года? доплатите.
кстати 60 грн намного гуманнее чем 3,5% для тех кто платит все проценты. если долг по карте 10К то РКО составит 350 грн. как говорится почувствуйте разницу.
60 гуманнее чем 3.5% 0 гуманнее чем 60 У конкурентов он есть, Алла берет только рассрочкой.