Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 223224225226227 ... 285>
Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 17:41

новобуд

Минулого тижня була у ЖК Велика Британія. Показували вільну квартиру на 1му поверсі, 41 метрів за 800 доларів/метр. Будинок побудований, інвествнесок сплачено, відгуки про плачевну якість ремонтів можна читати на багатьох ресурсах. Вирішила глянути особисто, фото сюди завантажити не можу, але кругом одні вікна і балкони, з тих квартир, де заходила. Є різні стадії готовності і різні ціни http://bit.ly/2h97iRe

Поруч із цими також будує Інтергалбуд - Семицвіт http://semycvit.com/, є квартири по 12500/метр,
ЖК Шоколад - http://m-7.co/chocolat/ уже згадуваний вище, -то багатоповерхові,
або малоповерхові ЖК Краківський - http://xn--80aesebbb8bm4ite.com.ua/ від 50 метрів квартири,
і Соната на вул.Бортнянського http://www.kvitka.house/bortnyanskogo-23/ - ця по якості може бути найкращою, теж великі квартири.

В новий рік, в січні-лютому є акції, бо всі святкують.

І звідси, від них усіх до Оперного можна легко на лабутенах йти хвилин 15-20.
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 17:50

Квесторе_поверніться написав:
  akurt написав:Підтримую, все вірно!

Нерухомість можна розглядати як диверсифікацію активів.

Вірно! Я половину грошей пустив, щоби працювали як гроші, а половина, щоби працювала як бетон.

Ось який самий вигідний варіант здачі її в аренду Ви можете привести?
І цей варіант слід порівняти із вкладами в банку...зараз на жаль лише в гривні. :(

Сама класна фраза! Тут саме і прихована суть:
банківський вклад в гривні дає гривню!
Вклад в бетон в ДОЛАРИ дає гривню.

При цьому як в першому, так і в другому випадках є ризик:
в першому випадку - долар був 8 - став 38 - став - 28 - став 25,60 - став 26,90... Треба СЛІДКУВАТИ за тим уважно. Зайвим є говорити, що реально Ви ніколи не вгадаєте!
В другому випадку - як вірно помітила Lambada - є ризик, що пошкодять майно.
Крім того є ризик, що ціни на нерухомість впадуть так низько, як це було у 1999 році... взагалі був жах - у містах з населенням в мільйон трьошки були по 5 000 долярів...
Все вірно. Тут ризик і немалий... Є втіха, що ваш бетон так і залишається бетоном. Вашим.
Якщо націлилися жити вічно - то нічого не програли!

На цю отруту - пошкодять чи ні - є протиотрута - мне навчив один ріелтор:
треба здавати ДОРОГО. Там, де дорого - не прийде жебрак. На практиці неадекватно себе ведуть саме жебраки та бідні - нехай не ображаються.

Коли приїздить клієнт - треба дивитися - вчив мене ріелтор - на якій автівці приїхав (бідна автівка - геть з двору - неплатіжоспроможний), як одітий (бідний одяг - геть з двору - неплатіжоспроможний). Можете ображатися, але правда. Він ще так мене вчив: є категорія людей, яка заробила вчора і сьогодні якусь копійчину - хоче жити трохе краще - але треба подивитися, чи зможе заробити ЗАВТРА? Нам потрібний клієнт, який заробить і завтра!

З 2007 року вклади в банках були набагато вигідніші і такими залишаються і зараз.

Підтримую - наводив приклад вище - реально були щасливі часи - поклав в банк 100 000 євро - кушаєш сметанку з вершками.
Позаминулий рік було класно в Приватбанку - по валюті - 1 відсоток в місяць (зараз так по гривні) - мої знайомі зробили "хід конем", навіть два: продали двушку за 50 000 долярів, поклали доляри на депозит в Приватбанк, щомісяця - можете заздрити - дійсно на картку приходило 500 зелено-гидомирних баксів. Оп-па - свезло так свезло... за цей час квартири в тому місті ПОДЕШЕВШАЛИ майже вдвічі... за рік отримали замість 50 000 долярів 56 000 долярів і купили дві двушки...
Грошва до грошей прийшла...

А хто продав нерухомість в 2007 і вийшов в кеш...до цих пір в шоколаді.
Правда в 2014 потрібно було майже повністю втікати в валюту.

Ну, тут треба було вгадати... Лас Вегас...

Далі цитата, не коментую...
"Зараз потрібно працювати з гривнею...а шо робить.
Можливо і в нерухомість вже слід заходити.
Але знову ж тенденція на здешевлення як бетону так і аренди...мабуть.
Якщо так, то слід ще почекати і приглянутись".

Ну отак...
Востаннє редагувалось akurt в Пон 06 лис, 2017 18:29, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1455 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 18:03

Re: Нерухомість у Львові

akurt написав:Таким чином, з Ваших Lambada порад - всі - хибні або недостовірні. Це, звісно, просто моя думка. Бо я все написав з цифрами на руках реальніми і достовірними.
Перепрошень не буде.
Читачеві знов рекомендую прочитати виділені мною місця в текстах "порад" вище на попередніх сторінках - там де про "популярний" зі Львова нпрямок інвестицій в Єгипет та про сонячну, але таку дорогу та важкодосяжну Болгарію - все в мене викликало або сміх, або подив, жодної реальної цифри.
Таким чином радий, що змусив Вас думати!

Проти Вашого досвіду не попру! (повторююся)
Я зрозуміла, що в цьому світі існує дві думки - Ваша і неправильна.
Ви трохи перекрутили, трохи самі щось додумали.
В мене виникає питання: "А що Ви курите?" :shock:
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 18:11

big539 написав:
  Козак-характерник написав:Профіт в бетон, тіло залишається на біржі, щоб наступна однушка з'явилася

Вот это Самец! Респект, йопт...

Навзаєм! :P Сподіваюся, що Ви не сердитеся більше на козака. Бо нічого поганого не мав на увазі. Скоріш за все просто прикре непорозуміння у зв'язку з тим, що вітієвато висловився колись, а Ви не так зрозуміли. Вже неодноразово так було з іншими людьми: говориш про одне, а розуміють не так. Земляки, єднаймося! :P

П.С. Хто старе пам'яне, тому без ока бути! :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 18:30

Lambada написав:Минулого тижня була у ЖК Велика Британія. Показували вільну квартиру на 1му поверсі, 41 метрів за 800 доларів/метр. Будинок побудований, інвествнесок сплачено, відгуки про плачевну якість ремонтів можна читати на багатьох ресурсах. Вирішила глянути особисто, фото сюди завантажити не можу, але кругом одні вікна і балкони, з тих квартир, де заходила. Є різні стадії готовності і різні ціни http://bit.ly/2h97iRe

Поруч із цими також будує Інтергалбуд - Семицвіт http://semycvit.com/, є квартири по 12500/метр,
ЖК Шоколад - http://m-7.co/chocolat/ уже згадуваний вище, -то багатоповерхові,
або малоповерхові ЖК Краківський - http://xn--80aesebbb8bm4ite.com.ua/ від 50 метрів квартири,
і Соната на вул.Бортнянського http://www.kvitka.house/bortnyanskogo-23/ - ця по якості може бути найкращою, теж великі квартири.

В новий рік, в січні-лютому є акції, бо всі святкують.

І звідси, від них усіх до Оперного можна легко на лабутенах йти хвилин 15-20.

Дякую за приділений час, чарівна пані фея! :P Дуже це ціную. Обов'язково розгляну детально Ваші варіанти. Прийміть на знак подяки "+" від козака! :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 18:36

Lambada написав:
  akurt написав:

Проти Вашого досвіду не попру! (повторююся)
Я зрозуміла, що в цьому світі існує дві думки - Ваша і неправильна.
Ви трохи перекрутили, трохи самі щось додумали.
В мене виникає питання: "А що Ви курите?" :shock:

Lambada написав:Долярчик
крім нерухомості - то депозити, купівля-продаж валюти, вкласти у свій чи чийсь бізнес - і отримувати % з прибутку, онлайн проекти - % наприклад розміщення реклами чи продажів, якими хтось інший займається.

Вмовила... продаю акції підприємств, квартири та цехи... Так: які там на сьогодні самі висколіквідні та самі прибуткові акціі на саме цей час?
Boeing stock?
Вже з моменту відкриття торгів виросли на 1,31 відсотка та котуються по 265,08 долара за акцію?
Продаю!

Починаю за порадами Lambada :
- депозити... (вже обговорили, переводиш 30 000 долярів в гривню та отримуєш 8 000 гривень на місяць, нічого нового).
- купівля-продаж валюти (це стаття розстрільна чи ні?).
- вкласти у свій чи інший бізнес (ледь на впав з крісла) піднявся... як там далі: отримувати % з прибутку, ага.. ага... проходили вже, дай сусіду кошти на кліточки для кроликів... ага... ага... Сьогодні вже он і мажора Хомутинника нахилили буквою "ЗЮ"...
- онлайн проекти... (дуже добре... тут з тими не онлайн-проектами сини одногрупника ніяк мені борги не віддадуть, все проектують...)
- розміщення реклами чи продажів (Все. Я вже всьо... Таки впав з крісла... ржу-ні-магу)

Долярчик! Запросіть у пані адресу! Вам треба зустрітися! Вона Вам все зробить як слід.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 06 лис, 2017 18:52, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 18:43

akurt
Аффтар, жгітє єщо! :)
Читати Вас - суцільне задоволення!
А тонкий тролінг галицьких рагулів - це best of the best! :mrgreen:
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 18:49

дорого

На цю отруту - пошкодять чи ні - є протиотрута - мне навчив один ріелтор:
треба здавати ДОРОГО. Там, де дорого - не прийде жебрак. На практиці неадекватно себе ведуть саме жебраки та бідні - нехай не ображаються.
Коли приїзжає клієнт - треба дивитися - вчив мене ріелтор - на якій автівці приїхав (бідна автівка - геть з двору - неплатіжоспроможний), як одітий (бідний одяг - геть з двору - неплатіжоспроможний). Можете ображатися, але правда. Він ще так мене вчив: є категорія людей, яка заробила вчора і сьогодні якусь копійчину - хоче жити трохе краще - але треба подивитися, чи зможе заробити ЗАВТРА?
Це дуже совдепівське мислення. Здавати треба за адекватними цінами. Ви вмієте відрізнити справжні джинси Lewis від секондхендівських чи турецьких, щоби визначити чи бідно одягнений?
Речі нищаться. І це нормально. Якщо я хочу поїздити валізою по столі - поцарапаю однаково, чи то дешевий чи дорогий стіл.
У Львові повно квартир, які здаються зі старими радянськими меблями і сантехнікою - от якби то все майно продати на олх, то більше 2 тис не взяв би ніяк (старі "стєнки", дивани "книжка", дзеркала-трюмо, кухонні тумби, табуретки і т п. А за квартиру хочуть 5 тис в місяць+кп. Ото бізнес! Оце дорого. Тут ще важливо на орендарів скинути ремонти проводки, сантехніки і т.п. - щоби не тратитися.

А якщо новий ремонт, і все нове, ринкова ціна 300$, а десь на відшибі хочуть 400$/міс +кп - то це неадекват. І якщо здавати дорого, то потім дорожче то все обслуговувати.
Три роки тому був модний стиль прованс, потім скандинавський, потім лофт, тепер мінімалізм, наступного року - ф'южин, а до того часу, поки здадуть повітря над котлованом - буде щось нове. В наш час все дуже швидко змінюється, і то треба планувати так, щоби в будь-який момент можна було якийсь елемент "ремонту" замінити без сильного удару по бюджету.
Мені здається, що краще балансувати між якістю і ціною.
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 19:04

Цитата:
"А якщо новий ремонт, і все нове, ринкова ціна 300$, а десь на відшибі хочуть 400$/міс +кп - то це неадекват."
Перепрошую, але це не "неадекват", це - вищий пілотаж!
Реально допомагаю знайомим здати двушку за 12 000 гривень.
Готуємо.
Хочеться з 1 грудня, але є технічні чинники, які не дозволяють.
Доповім пізніше, що получилося на практиці.

На сьогодні головне питання таке: мої "подєльники" думають, що краще:
- запустити "двох дєвочок" (жінка моя каже, що зверху буде обов'язково двоє неврахованих "мальчиків". А я не погоджуюсь. Чому тільки двоє?)
- запустити дівчинку - доню любу багатих батьків, що привела до них у триповерховий будинок, змащений золотом, діамантами та сріблом (Є! Є такі у Львові - і багато!) гарного хлопчика - десь із села з-під Чернігова - і вони разом з тим хлопчиком трохи того... всі - з батьками в смислі доні - не вживаються... Ну ось не знаю, чому та матінка тієї доні так вже не любить того гарного чорнявого - ще й на бороді - ямка - хлопчика із села десь під Черніговом...

Думають... Доповім за місяць...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 06 лис, 2017 19:13

Re: Нерухомість у Львові

akurt написав:онлайн проекти... (дуже добре... тут з тими не онлайн-проектами сини одногрупника ніяк мені борги не віддадуть, все проектують...)

Сподіваюся, ви фотогенічні - от щоби не витрачати час на написання - можете з Анталії знімати відео - як там купити квартиру. Ото відео закачуєте в ютуб, і налаштовуєте рекламу. Я спершу дивитимусь рекламу джинсів Lewis, а потім Ваші настанови.
Більше відео - більше реклами - більше переглядів - більший прибуток!
Обережно, Ви ще не впали з крісла?
Lambada

Профіль

#<1 ... 223224225226227 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Bolt і 2 гостей