В Україні рекордно низький рівень ВВП на душу населення...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 1819202122 ... 30>
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 22:08

layer80 написав:
  budivelnik написав:Твердження - українці недоїдають - спростовую запитанням а яка середньостатистична вага українця в порівнянні з росіянином - і все в москалика немає можливості продовжувати фантазії про те що в педерації їдять в 4 рази більше ковбаси
Твердження ВВП - спростовую запитанням
а чому в поляків ВВП таке ж на особу як і в педераційників а живуть вони на 10% довше , а українці живуть на 3% менше - таким чином йде лісом твердження про в 4 рази більше ВВП на особу

Мляяяяять избыточный вес в Украине напрямую не связан с количеством питания, а с культурой и его качеством. В Украине, если не забирать, голод практически невозможен. Нищета сегодня НЕ = голод. Это феерический звиздец. Зачем постоянно сравнивать с РФ/Польшей? Пусть как хотят живут.

Вы возьмите цифры, например, 13 года и 16/17 года, и в столбик, напишите все плюсы. Только не "взагали" типа "свобода, безвиз, ассоциация", а в ЦИФРАХ. А ниже - минусы. ВВП, ЗП, экспорт, инвестиции, ДТП, уровень преступности, наличное население.Можете приплести всякие рейтинги типа "инвестиционной привлекательности".
Только не надо чуши типа "ЗП в гривне" или "ВВП по ППС". Сколько, сколько млять будет "+"? Тост экспорта орехов? Их будет больше, чем минусов? А выводы почему это происходит каждый делает сам: Из-за ПУ, цен на сырье, ипотечного кризиса, папередников или рептилоидов.
Смішні Ви
Є стандартний перелік який визначає на якому щабелі розвитку знаходиться суспільство
отже
без кисню -5хв
без води-3-7днів
без їжі -30 днів
Таким чином, суспільство в якому спостерігається надлишкова вага , явно пройшло бідність і задовільнило фізіологічні потреби
Прийшла пора переходу від праці як обовязок до праці як творчість
А творчість неможлива в структурі а-ля совок якою є сьогоднішня росія
Тому я й порівнюю росію/Польщу і нас

Пс
Детройта просто попрошу не звертати уваги на мої повідомлення , адже для себе він зробив висновок про мої інтелектуальні здібності і я боюсь як би він в спілкуванні зі мною не отупів ще сильніше ніж від армії
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 22:32

Re: В Україні рекордно низький рівень ВВП на душу населення.

budivelnik написав:аким чином, суспільство в якому спостерігається надлишкова вага , явно пройшло бідність і задовільнило фізіологічні потреби

Прямой взаимосвязи между избыточным весом и уровнем жизни НЕТ.
В ВИКИ не самые свежие цифры, но....
ТОП - Мексика, США, Сирия, Ливия,Венесуэла...
Самый низ - Япония.
Где, *** зависимость?
Отсталая, убогая, нищая страна НЕ обязательно будет страдать от недоедания.
layer80

Подякував: 69 раз.
Подякували: 166 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 22:51

budivelnik написав:detroytred
Бачу замозакоханість зашкалює
Мені надоїла суперечка в якій армійська тупизна , викохана десятками років створила стержень під загальним гаслом -всі в кого відсутні зірочки на плечах і лампаси на штанах-не можуть бути розумнішими/правішими.
Вважайте що ви мені довели свою впертість, а по розуму і вашій потрібності для суспільства -в мене сумнівів не має -такі як ви нудні.самозакохані-в динамічно змінному суспільстві приречені на вимирання.
а поки що в приватний бан

Да уже который раз обещаете не реагировать в мой адрес)))

Ваша примитивизация, а также узость кругозора с поверхностностью взгляда не зависит от чьей бы то ни было "самозакоханості, армійської тупизни, впертості, нудністі".
Даже если бы они были у меня (эти негативные черты).
А не являлись, как обычно, лишь Вашим голословным отсебятинным домыслом.

Прогноз о вымирании таких, как я (то есть апеллирующих к законам и правилам, как первооснове для европейского общества, к его фундаменту независимо от времён), вызывает лишь очередную улыбку в Вашу сторону :)
Общество-то действительно динамично развивается ... в рамках европейских ценностей, а не будивельной отсебятины (чучхе).
То есть динамика состоит вовсе не в генерировании упрощенностей (глупостей) уровня кухарки. Того, что Вы демонстрируете и пытаетесь выдать за новый взгляд.
Это старый примитивный...
Особенно ярко проявившийся после революции 17-го.
И регулярно появляющийся от подобных Вам.

Для нового и здравого нужны знания.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 23:16

budivelnik написав:Таким чином, суспільство в якому спостерігається надлишкова вага , явно пройшло бідність і задовільнило фізіологічні потреби
Прийшла пора переходу від праці як обовязок до праці як творчість

Пс
Детройта просто попрошу не звертати уваги на мої повідомлення

Как же не обращать внимание-то на такую отсебятину?
Когда удовлетворение всех физиологических потребностей определяется по упрощенному признаку -- наличию избыточного веса)))

Согласно теории А. Маслоу, потребности первого уровня – физиологические (потребность в пище, отдыхе, тепле и т.д.) – являются врожденными и присущи всем людям.

Самый простой пример -- ожирение от питания нездоровой пищей по причине бедности (не хватает денег на здоровую пищу), не хватает времени на полноценный отдых и регулярное питание, на качественные препараты и хороших врачей (которые любят увлекаться дешёвыми гормонами в виде тех же уколов в колено, вместо дорогостоящего качественного лечения, и от которых жиреют, как на дрожжах).
и т.д.

Ну а "Прийшла пора переходу від праці як обовязок до праці як творчість" - :lol:
Для подхода к этому этапу сначала нужно достичь необходимого уровня удовлетворения физиологических, социальных потребностей и потребности в безопасности.

Пирамидку Маслоу глянули бы что ли, прежде чем генерировать очередную отсебятину.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 23:17

detroytred написав:Ваша примитивизация
Треуголкін - йди туди звідки в тата виліз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 23:22

budivelnik написав:

Ещё более примитивные аргументы идут в ход))
как на базаре.

Заметьте, что я стараюсь обсуждать утверждения, а не Вас.
Добавлять реплики в Ваш адрес я был вынужден после Ваших выпадов не на мои утверждения, а в мой адрес (перехода на личности).
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 23:25

layer80 написав:
  budivelnik написав:аким чином, суспільство в якому спостерігається надлишкова вага , явно пройшло бідність і задовільнило фізіологічні потреби
Прямой взаимосвязи между избыточным весом и уровнем жизни НЕТ.
В ВИКИ не самые свежие цифры, но....
ТОП - Мексика, США, Сирия, Ливия,Венесуэла...
Самый низ - Япония.
Где, *** зависимость?
Отсталая, убогая, нищая страна НЕ обязательно будет страдать от недоедания.
При чому тут пряма залежність
Прямої залежності між вагою - немає взагалі ні в кого.
Просто в Індії людина з надлишковою вагою вважається багатою , а в Штатах - хворою....
При цьому, якщо в країні є надлишкова вага в людей - це говорить про те , що первинні потреби своїх мешканців країна вже задовільнила.
Наголошую над словом - середня вага.
Тепер по тривалості життя - якщо в любдини є час щось змінити - значить це вже добре.
При цьому , кожна людина приймає власні рішення - один слідкує за вагою , а другий глушить бояришник.
При чому той хто глушить бояришник,якраз найщасливіша в світі людина, у нього тільки одна потреба-300 грам спиртової суміші невеликої вартості
Той хто займається власним здоровям - отримує багато проблем і не всіх з них може вирішити(час/здоровя/бажання/кошти)
Але - якщо в країні середня тривалість вища ніж в іншій країні- значить мешканці країни з вищою тривалістю в своїх рядах мають менше шукачів бояришника(примітивних задоволень) і більше шукачів складніших речей
До речі
Японія, будучи однією з країн лідерів по тривалості так само є лідером по самогубствам , а самогубство це суттєвий аргумент того що якість життя самогубця була поганою
Але хтось ризикне заявити що якість життя в Японії гірша від наприклад нашої ?
А якщо взяти параметр самогубці - то зробити таку заяву раз плюнути.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 23:26

detroytred написав:
  budivelnik написав:
Ещё более примитивные аргументы идут в ход))
как на базаре.
Заметьте, что я стараюсь обсуждать утверждения, а не Вас.
Добавлять реплики в Ваш адрес я был вынужден после Ваших выпадов не на мои утверждения, а в мой адрес (перехода на личности).
Ти зрозумів куди тобі йти, чи ти з відтінком голубизни і тебе радують подібні спрямування?

Взагалі мене дивують мудельмани яких прямим текстом послали , а вони все норовять в дупу без мила влізти.

Треуголкін- йди троли когось іншого , а власнику ресурсу який тобі платить - передай що твоя поведінка нервує сторонніх відвідувачів чим погіршує комфортність їхнього перебування на данному ресурсі.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 23:35

Будивельнык
Я так понимаю, демонстрацией своего уровня культуры Вы хотите показать насколько далеки от Европы.

Так я Вам и без этих сегодняшних примеров уже не раз указывал -- очень далеки.
А Вы всё дальше и дальше демонстрируете.
Зачем?
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 23:39

detroytred написав:Я так понимаю, демонстрацией своего уровня культуры Вы хотите показать насколько далеки от Европы.
Отже навязувати своє спілкування це близько до Європи- а піти туди куди тебе послали - далеко.
Примітивна армійська логіка
Якби треуголкін був розумний- то до нього б дійшло що з ним спілкуватись не хочуть, але він тупий от і лізе без мила в пяту точку.
Якщо мазохіст - лізь.
Якщо голубий - то це не до мене
Якщо ж іудушка за гроші переживає - так це взагалі не до мене

Мені цікаво
Як ще я повинен образити цього долбодятла щоб до нього дійшло ?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1819202122 ... 30>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему