|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 15 лис, 2017 16:36
whois2010 написав: jump написав:те, що Ви перелічили, не є хорошим варіантом
Дякую за відповідь. Чи не могли б Ви коротко пояснити чому ці варіанти не варті уваги і в якому напрямку мені слід шукати і куди дивитися?
гляньте вище по форуму, там багато по Ваших варіантах розписано крім того на фейсбуку - скандальні забудови Львова, відкрита група, багато інфо
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 лис, 2017 17:32
jump ок, дякую.
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 15 лис, 2017 20:17
deniska написав: jump написав:а де це Ви бачили безкоштовну воду у котеджах і приватних будинках 
Если колодец то совсем бесплатная. Если скважина плюс насос то существенно дешевле централизованной подачи Вас жестоко обманули!1. В Малечковичах мои приятели пробили скважину циклопической глубины - пошла вода типа бесплатная (если не считать вагон денег, уплаченный за скважину). Через неделю оказалось, что этой водой даже ноги мыть нельзя, а не что что мыть посуду - вода по качеству ужасная.2. Вызвали спецов и помещение в 6 квадратных метров в их коттедже за всего за какие то сколько то тысяч долларов заняли всякими хитрыми системами доочистки воды баками и трубопроводами. Ну очень все бесплатно и даром.3. Смешно слушать про тепло в доме или в душе от солнечных батарей - это там, где практически никто не вывешивает кондиционеры сплит-систем так как летом надо греться, а не охлаждаться. Люблю наш форум, услышишь много необычного.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1456 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Сер 15 лис, 2017 20:20
jump написав: whois2010 написав:Вітаю шановне панство! Мої варіанти: 1. вул. Яцкова,20 (забудовник standart?). Начебто все гарно, але не розумію чому до цих пір в продажі квартири, хоч введено в експлуатацію 2 роки тому. 2. ЖД Чемпион (забудовник СБ Групп). Теж саме - майже два роки тому введений в експлуатацію, а квартири ще в продажі. Плюс поруч хімзавод, небезпечно? 3.вул. Богдана Хмельницкого, 109 (Галжитлобуд) Мій фаворит покі що. 4.ЖК Шоколад (М7). Мурашників хотілося б уникати, але цей не дуже начебто великий. 5. вул. Головатого, 7а (Мой дом). Бентежать занедбанні будівлі поруч. Або можливо це все тре викинути и щукати щось зовсім інше. Сподіваюсь, модератори на будуть розглядати мій пост як рекламу, при необхідности відредагую його. Також сподіваюсь на допомогу товариства, бо оці попередні оглядини житла в інтернетах схожі на "принимать роды по радио". Заздалегідь вдячний.
те, що Ви перелічили, не є хорошим варіантом
СТАВЛЮ jump плюс!
Востаннє редагувалось akurt в Сер 15 лис, 2017 21:03, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Сер 15 лис, 2017 20:36
deniska В мене на дачах вода безкоштовно.Колись тут зробили меліорацію і в людей в криницях зникла вода.Тому кінули гілку зі стрійского водогону і качають в прилеглі села воду.(р-н Глинонаварві)Ну ми в сільраді домовились і тепер онлайн 3 атм в крані.Щось чисто символічно гривень по 3о в рік с ділянки платимо в сільраду
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 279 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 лис, 2017 21:08
Цитата від Bolt: "В мене на дачах вода безкоштовно. Колись тут зробили меліорацію і в людей в криницях зникла вода."
В сміслі - Була! Колись! Не в цьому житті!
Ото ж... А то пишуть всілякі фантастичні дурниці...
Зараз ніби то вже затверджено проект водогону - і якісь вже труби лежать в лісі - я бачив - на японьскі заводи в районі Підрясного - там житловий масив приватних будинків ДУЖЕ ДОРОГИХ - серед лісу - бачте, ніхто там з володарів ДОРОГИХ будинків на колодязі не розраховує... І газ там вже провели... А то: безкоштовно... сонячні батареї... все даром... безоплатно... вода... ллється... даром... лафа... дармовщинка...
Панове! На сьогодні безкоштовна вода коштує дорого! Особливо - в Україні, де пляшка води в супермаркеті Ашан коштує дорожче, ніж у пустелі Сахара...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Сер 15 лис, 2017 21:16
Долярчик Долярчик, чому Ви такий жлоб? 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 лис, 2017 21:26
Долярчик написав: Козак-характерник написав:Долярчик Долярчик, чому Ви такий жлоб? 
всмислі?-що не так?
Всмислі завжди наполягали на тому, що потребуєте жвавішого обговорення об'єктів львівської нерухомості, а самі жлобствуєте поділитися інфо по вже відвіданному власноруч об'єкту. Я вже натякав на агента 007...  Я Вам ПП написав. Ви щось відповіли, але видалили свою відповідь і мовчок. Ви секретний агент? Чи просто жлобствуєте інфо поділитися? 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-