Квесторе_поверніться написав:ST_11, % по валюті в банках це другорядне...як на мене. Десь біля 4% чистими максимум...якщо це банка а не кептивна контора. Якщо вже розміщувати валюту то в найнадійніших.
Більше конкретики. Щоб був баланс надійності й кращого відсотку
Квесторе_поверніться написав:ST_11, % по валюті в банках це другорядне...як на мене. Десь біля 4% чистими максимум...якщо це банка а не кептивна контора. Якщо вже розміщувати валюту то в найнадійніших.
За % не слідкую. А по надійності можу прополоти один із списків Квестора 1) 2) 3) 4) Укрексім 5) Ощад 6) Укргаз 7) Аваль 9) 10)Креді Агріколь 11) 12) 13)Укрсиб 14) 15) 16) 17) 18)ОТП 19) 20)Кредо Або взяти перщу девятку звідси https://minfin.com.ua/banks/rating/
За % не слідкую. А по надійності можу прополоти один із списків Квестора * Або взяти перщу девятку звідси https://minfin.com.ua/banks/rating/
Дякую. Десь так і думалось. Але... 4) Укрексім +-3.6% 5) Ощад - вибрано "ліміт" 6) Укргаз +-4 -4.25% 8 ) Аваль - занадто низький відсоток 10) Креді Агріколь - занадто низький відсоток 13) Укрсиб - щось не бачу вкладів у доларах й припускаю занадто низький відсоток 18) ОТП - занадто низький відсоток 20) Кредо - занадто низький відсоток
Відповідно вибір автоматично звузився до: 4) Укрексім +-3.6% 6) Укргаз +-4-4.25% От і добре
Якщо комусь мій вибір згодиться то додам: 5) Ощад +-3-3.25%
ST_11 написав:13) Укрсиб - щось не бачу вкладів у доларах й припускаю занадто низький відсоток
Вже взагалі не бере, на ощадні рахунки в валюті 0,01% річних
Ну і та ж Альфа з Укрсоцем - все таки це не рашадоньки, а люксембурзькі емігранти, материнська структура не в рашці, на відміну від всіляких Сбєрбанків, ВаТаБє та Промінвестів
Faceless написав:Ну і та ж Альфа з Укрсоцем - все таки це не рашадоньки, а люксембурзькі емігранти, материнська структура не в рашці, на відміну від всіляких Сбєрбанків, ВаТаБє та Промінвестів
Roshen Europe B.V. з Нідерландів, але ми ж розуміємо...
Национальный банк выдал одному банку 3 млрд грн рефинансирования.
«15 ноября состоялся очередной тендер по рефинансированию банков, по результатам которого удовлетворена заявка одного банка в общей сумме 3 млрд грн по процентной ставке в размере 15,50% годовых», — говорится в сообщении регулятора.
Нацбанк не уточняет, какое именно финучреждение получило рефинансирование.
Национальный банк выдал одному банку 3 млрд грн рефинансирования.
«15 ноября состоялся очередной тендер по рефинансированию банков, по результатам которого удовлетворена заявка одного банка в общей сумме 3 млрд грн по процентной ставке в размере 15,50% годовых», — говорится в сообщении регулятора.
Нацбанк не уточняет, какое именно финучреждение получило рефинансирование.
Екс-глава НБУ Володимир Стельмах в інтерв’ю для Finbalance розкритикував політику НБУ з 2014 року щодо протидії кризовим явищам в економіці та банківській системі.
«Чим політика НБУ з 2014 року відрізнялася від політики Нацбанку теж кризових 2008-2009 років? У 2008 році долар у резервах у середньому коштував 4,87 грн/дол. Продавши тоді 21 млрд дол (в одні періоди по 8 грн, в інші й під 12 грн), ми фактично вилучили із банківської системи близько 90 млрд грн. Тому на фоні відтоку депозитів НБУ і здійснював рефінансування комерційних банків за рахунок того, що забрав. Тобто емісії не було. У результаті з ринку зійшли лише два чи три банки.
Натомість з 2014 року під керівництвом Гонтаревої НБУ здійснював надзвичайно жорстку рестрекційну політику, вилучивши з економічного обороту більше 700 млрд грн. Результат – знищення банків і економіки», - констатував В. Стельмах.