Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
знайшов ще інфо новобудах закинув сюди щось не так закиньте щось нове з 50-ма об"єктами - тільки вдячний буду крім уже відомих
в гугле забанили? https://goo.gl/aL1zME можете не благодарить сайтов с сотнями новостроек - овердофига, но в вашем интернете нашелся один единственный сайт с 5-ю объектами
jump написав:чи аби так - бзднути для вигляду
Ну раз так, то больше скажу, не только бздануть но и на рожу насрать такому быдлу, как ты - не западло. Вижу ростки еще одного будущего львовского интеллигента. Не то что:
натовпи пяних туристів і приїжджєючого бидла, довкола натовп п"яні, усі цмулять їхню бормотуху, крики-співи, дикуни рідкісні, навіть на пСихові у останній тижень практично не зустрінеш народ у барах, а деякі узагалі не працюють. у центрі усе заточене під вибивання баблосу із недалеких і аморальних істот
Загадили понимаешь ли весь центр теплого-лампового Львова, гнать их ссаными тряпками!!! Как послушаешь, так местные жители во Львове сплошь и рядом культурные, высокоморальные, непьющие и т.д. Прям оазис культуры посреди моря "бидла, недалеких і аморальних істот" из мест под названием "прочие города Украины". Вот это как раз и есть сказки для туристов - "Львов - культурная столица Украины". А на деле, люди везде одинаковые, во Львове столько же местного быдла, как и в любом другом городе нашей страны. Достаточно выйти на любую улицу Львова и посмотреть, как паркуются автомобили с местными номерами, насколько они уважают своих же львовских пешеходов (я уже молчу за бы***) и не отбирают у них тротуары.
akurt написав:Самое забавное, когда в 17 лет точно знают, кем хотят быть...
а что тут такого, да, для многих молодых людей это нормально. а кто не знает, кем хочет быть, идет работать куда угодно, лишь бы заработать, по ходу дела определяясь с будущей специализацией. я например точно знал кем буду, и даже раньше 17 лет. как показали пара десятков отработанных лет, мой выбор оказался удачным, специальность менять пока не планирую.
Натрапила на крик душі покупців компанії Ріел. Може, комусь пригодиться. "Всім бажаючим купити житло у компанії РІЕЛ присвячується!!!! Я довго терпіла і стримувалась (ВЖЕ ОТ 7ий МІСЯЦЬ), щоб не написати цей пост, але останні події аж змушують це зробити! Більше немає сил чекати і залишатись у невідомості! Отже, ситуація наступна: стали інвесторами ЖК "Велика Британія" (1-ша черга) ще кілька років назад, здача будинку була запланована на грудень 2016 року, а введення в експлуатацію - 31 березня 2017 року. Сьогодні 14 листопада 2017 року, а ми досі не маємо ніяких документів на квартиру! Не маємо права робити ремонт відповідно і звісно виходячи з цього не можемо заселитись у своє житло, за яке давно заплатили кошти! Компетентність працівників корпорації РІЕЛ зашкалює! Відповідають на месиджі у Facebook групі хамовито, постійно годують обіцянками, конкретних відповідей немає, коментарі під постами їх сторінки у соц. мережах видаляються, боти присутні на форумах, у соц. мережах... Здачу постійно переносять по тих чи інших причинах, відповідно людей годують обіцянками: от вже наступного тижня, от вже завтра, от за кілька днів і тд. Я все розумію, не передбачили і тд, але ж не на 7 місяців провтикати!"
"Майже аналогічна ситуація з Галжитлобуд - окрім протермінування здачі будинку ще й жахливе протермінування підключення комунікацій."
Востаннє редагувалось Lambada в Суб 18 лис, 2017 03:14, всього редагувалось 1 раз.
Цитата от deniska: "а что тут такого, да, для многих молодых людей это нормально. а кто не знает, кем хочет быть, идет работать куда угодно, лишь бы заработать"
Для МЕНЯ удивительное все же есть - я не один год проработал в самых известных университетах Украины. Часто было так, что дети 17 лет - мальчики и девочки - "валят как подорванные" ну ту или иную специальность, которая между преподавателями (но ведь абитуриент этого не знает) считалась самой убогой и невостребованной, создавая на такие специальности порой немыслимые "конкурсы". Я много раз под видом "простого человека" подходил к стендам и спрашивал у детей 17 лет с родителями - "Ну почему эта специальность?" Как правило ответ был такой: красиво звучит... Ну-ну... Ага... да-да... понятно... ага... ага... Племянник с красным дипломом закончил университет по специальности, о которой "мечтал с пеленок"... За 2 года до поступления родители его где-то "нечаянно украли" табличку "ГОЛОВНИЙ БУХГАЛТЕР" и прикрепили на двери его комнаты... Племянник - молодец! Красный диплом! "Облік та аудит"! Спеціаліст!!!! Лучший студент факультета! Сейчас работает системным администратором (самоучка, зарплата 20 000 гривен в месяц) Жена моя, кстати, закончила один из ведущих университетов, в дипломе записано, "физик-преподаватель" - в 17 лет аж пищала, так типа физику типа любила. Ни одного дня в жизни не работала ни физиком, ни преподавателем... Именно потому я так и написал... потому как знаю вопрос...
Долярчик, моє враження таке, що ситий голодного не розуміє. З грошима може любий дурак робити бізнес, а попробувати без грошей наважиться далеко не кожен.
akurt написав:Цитата от deniska: "а что тут такого, да, для многих молодых людей это нормально. а кто не знает, кем хочет быть, идет работать куда угодно, лишь бы заработать"
Для МЕНЯ удивительное все же есть - я не один год проработал в самых известных университетах Украины. Часто было так, что дети 17 лет - мальчики и девочки - "валят как подорванные" ну ту или иную специальность, которая между преподавателями (но ведь абитуриент этого не знает) считалась самой убогой и невостребованной, создавая на такие специальности порой немыслимые "конкурсы". Я много раз под видом "простого человека" подходил к стендам и спрашивал у детей 17 лет с родителями - "Ну почему эта специальность?" Как правило ответ был такой: красиво звучит... Ну-ну... Ага... да-да... понятно... ага... ага... Племянник с красным дипломом закончил университет по специальности, о которой "мечтал с пеленок"... За 2 года до поступления родители его где-то "нечаянно украли" табличку "ГОЛОВНИЙ БУХГАЛТЕР" и прикрепили на двери его комнаты... Племянник - молодец! Красный диплом! "Облік та аудит"! Спеціаліст!!!! Лучший студент факультета! Сейчас работает системным администратором (самоучка, зарплата 20 000 гривен в месяц) Жена моя, кстати, закончила один из ведущих университетов, в дипломе записано, "физик-преподаватель" - в 17 лет аж пищала, так типа физику типа любила. Ни одного дня в жизни не работала ни физиком, ни преподавателем... Именно потому я так и написал... потому как знаю вопрос...
Хороший пример про сисадмина, главное - желание переучиваться в случае необходимости, или осознания, кем же все-таки хочется быть. Учиться никогда не поздно.
Я досить часто літаю саме за маршрутом "Львів-Стамбул-Анталія" - завжди, доречі, повні літаки: переважна кількість пасажирів - жінки з дітьми та іноземці з різних країн - останній раз повертався у Львів десь 23 жовтня - вже забув - то летіло 2/3 літака поляків - як з'ясувалося - з Анталії майже немає прямих рейсів у польскі міста - то полякам вигідніше летіти до Львова - а вже зі Львова - на Краків і далі... Так що: Не читайте радянських газет перед обідом! Спитав у двох турків середнього віку: "Навіщо летите до України?" Відповідь мене здивувала: летять до Львова, тут їх зустрічають представники меблевої фабрики - наче з Тернополя (не стверджую) - їдуть на закупи виробів меблевих (не самих меблів, а їх частин) з НАТУРАЛЬНОГО дерева - бук... дуб... інше... Отак Вам!
І ще зробив інтересне дослідження: в які країни світу більше всього вилітає літаків з Анталії - чесно був здивований - в Німеччину, прямо створено цілий авіаміст! На цій підставі та авторка дурниць запросто може написати твір на кшалт "140 рейсів з Анталії в Німеччину на секс-туризм!"
P.S. До грудня повертатися у Львів не планую... В Анталії +23. Вода +23. У Львові грязно, мокро, холодно...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 18 лис, 2017 02:14, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав:...товари, в яких потрібно розбиратись(наприклад: запчастини до велосипедів....- в такий магазин "простого" продавця - не поставиш! - а толковому, якщо НОРМАЛЬНО заплатити - то собі, якщо щось і залишиться, то дві-три тисячі...........- бо ще не факт, що той продавець буде ЧЕСНИМ!- а не буде щось продавати, не "вписуючи", або підкладати свій товар..........) ...нюансів - купа! .....та й розвивати - немає куди(магазинчик, трохи в слабопрохідному місці)...........- конкурентів - у всіх райончиках - купа! ...отаке!
....буду вдячний за будь-яку ідею, стосовно "що робити з бізнесом", чи " а може МОЖЛИВО(якось) поставити продавця і отримувани НОРМАЛЬНИЙ прибуток?" і т.д.
Я правильно зрозуміла: ви продаєте запчастини до велосипедів? зараз зима. Нашо продавець? нашо тратитися на магазин і оренду, комуналку? на олх можна продавати, все-таки 21 століття. Я от минулого тижня на олх купила машину на польських б***. Ну і на google maps і GPS навігаторах позначити вашу точку продажу/локації. Все таки, якщо в когось поломка, шукають в гуглі. Бачила рекламу велосипедного сервісу, нанесену на велосипедні доріжки, але все одно, взимку це утопічний бізнес. Взимку вже краще здавати лижі в прокат, щоби все не простоювало.