Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 235236237238239 ... 285>
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 00:48

jump написав:
  deniska написав:
  jump написав:http://www.pobudovano.lviv.ua/Objects

Ого, целых 5 объектов!

знайшов ще інфо новобудах
закинув сюди
щось не так :?:
закиньте щось нове з 50-ма об"єктами - тільки вдячний буду
крім уже відомих

в гугле забанили?
https://goo.gl/aL1zME
можете не благодарить :)
сайтов с сотнями новостроек - овердофига, но в вашем интернете нашелся один единственный сайт с 5-ю объектами :)
  jump написав:чи аби так - бзднути для вигляду :oops:

Ну раз так, то больше скажу, не только бздануть но и на рожу насрать такому быдлу, как ты - не западло. Вижу ростки еще одного будущего львовского интеллигента. Не то что:
натовпи пяних туристів і приїжджєючого бидла, довкола натовп п"яні, усі цмулять їхню бормотуху, крики-співи, дикуни рідкісні, навіть на пСихові у останній тижень практично не зустрінеш народ у барах, а деякі узагалі не працюють. у центрі усе заточене під вибивання баблосу із недалеких і аморальних істот

Загадили понимаешь ли весь центр теплого-лампового Львова, гнать их ссаными тряпками!!! :)
Как послушаешь, так местные жители во Львове сплошь и рядом культурные, высокоморальные, непьющие и т.д. Прям оазис культуры посреди моря "бидла, недалеких і аморальних істот" из мест под названием "прочие города Украины". Вот это как раз и есть сказки для туристов - "Львов - культурная столица Украины". А на деле, люди везде одинаковые, во Львове столько же местного быдла, как и в любом другом городе нашей страны. Достаточно выйти на любую улицу Львова и посмотреть, как паркуются автомобили с местными номерами, насколько они уважают своих же львовских пешеходов (я уже молчу за бы***) и не отбирают у них тротуары.
deniska

Подякував: 39 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 01:01

Цитата: "А на деле, люди везде одинаковые, во Львове столько же местного быдла, как и в любом другом городе нашей страны. "

ИСТИННАЯ ПРАВДА!
(может, для кого-то и прозвучит обидно)
Востаннє редагувалось akurt в Суб 18 лис, 2017 01:07, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 01:04

Re: Нерухомість у Львові

akurt написав:Самое забавное, когда в 17 лет точно знают, кем хотят быть...
а что тут такого, да, для многих молодых людей это нормально. а кто не знает, кем хочет быть, идет работать куда угодно, лишь бы заработать, по ходу дела определяясь с будущей специализацией. я например точно знал кем буду, и даже раньше 17 лет. как показали пара десятков отработанных лет, мой выбор оказался удачным, специальность менять пока не планирую.
deniska

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 01:25

Натрапила на крик душі покупців компанії Ріел.
Може, комусь пригодиться.
"Всім бажаючим купити житло у компанії РІЕЛ присвячується!!!!
Я довго терпіла і стримувалась (ВЖЕ ОТ 7ий МІСЯЦЬ), щоб не написати цей пост, але останні події аж змушують це зробити!
Більше немає сил чекати і залишатись у невідомості!
Отже, ситуація наступна: стали інвесторами ЖК "Велика Британія" (1-ша черга) ще кілька років назад, здача будинку була запланована на грудень 2016 року, а введення в експлуатацію - 31 березня 2017 року.
Сьогодні 14 листопада 2017 року, а ми досі не маємо ніяких документів на квартиру! Не маємо права робити ремонт відповідно і звісно виходячи з цього не можемо заселитись у своє житло, за яке давно заплатили кошти!
Компетентність працівників корпорації РІЕЛ зашкалює!
Відповідають на месиджі у Facebook групі хамовито, постійно годують обіцянками, конкретних відповідей немає, коментарі під постами їх сторінки у соц. мережах видаляються, боти присутні на форумах, у соц. мережах...
Здачу постійно переносять по тих чи інших причинах, відповідно людей годують обіцянками: от вже наступного тижня, от вже завтра, от за кілька днів і тд. Я все розумію, не передбачили і тд, але ж не на 7 місяців провтикати!"

"Майже аналогічна ситуація з Галжитлобуд - окрім протермінування здачі будинку ще й жахливе протермінування підключення комунікацій."
Востаннє редагувалось Lambada в Суб 18 лис, 2017 03:14, всього редагувалось 1 раз.
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 01:25

Цитата от deniska:
"а что тут такого, да, для многих молодых людей это нормально. а кто не знает, кем хочет быть, идет работать куда угодно, лишь бы заработать"

Для МЕНЯ удивительное все же есть - я не один год проработал в самых известных университетах Украины. Часто было так, что дети 17 лет - мальчики и девочки - "валят как подорванные" ну ту или иную специальность, которая между преподавателями (но ведь абитуриент этого не знает) считалась самой убогой и невостребованной, создавая на такие специальности порой немыслимые "конкурсы".
Я много раз под видом "простого человека" подходил к стендам и спрашивал у детей 17 лет с родителями - "Ну почему эта специальность?"
Как правило ответ был такой: красиво звучит...
Ну-ну... Ага... да-да... понятно... ага... ага...
Племянник с красным дипломом закончил университет по специальности, о которой "мечтал с пеленок"...
За 2 года до поступления родители его где-то "нечаянно украли" табличку "ГОЛОВНИЙ БУХГАЛТЕР" и прикрепили на двери его комнаты...
Племянник - молодец! Красный диплом! "Облік та аудит"! Спеціаліст!!!!
Лучший студент факультета!
Сейчас работает системным администратором (самоучка, зарплата 20 000 гривен в месяц)
Жена моя, кстати, закончила один из ведущих университетов, в дипломе записано, "физик-преподаватель" - в 17 лет аж пищала, так типа физику типа любила.
Ни одного дня в жизни не работала ни физиком, ни преподавателем...
Именно потому я так и написал... потому как знаю вопрос...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 01:33

Долярчик написав:витрачати на себе: освіта

Долярчик, моє враження таке, що ситий голодного не розуміє.
З грошима може любий дурак робити бізнес, а попробувати без грошей наважиться далеко не кожен.

Освітні курси більшості університетів світу є безкоштовно онлайн тут: https://www.coursera.org/

Тут ще кручє:
https://www.ted.com/topics/business

А ще в нас в УКУ є https://lvbs.com.ua/

І ще книга "Бизнес в стиле фанк"
Востаннє редагувалось Lambada в Суб 18 лис, 2017 01:53, всього редагувалось 1 раз.
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 01:33

akurt написав:Цитата от deniska:
"а что тут такого, да, для многих молодых людей это нормально. а кто не знает, кем хочет быть, идет работать куда угодно, лишь бы заработать"

Для МЕНЯ удивительное все же есть - я не один год проработал в самых известных университетах Украины. Часто было так, что дети 17 лет - мальчики и девочки - "валят как подорванные" ну ту или иную специальность, которая между преподавателями (но ведь абитуриент этого не знает) считалась самой убогой и невостребованной, создавая на такие специальности порой немыслимые "конкурсы".
Я много раз под видом "простого человека" подходил к стендам и спрашивал у детей 17 лет с родителями - "Ну почему эта специальность?"
Как правило ответ был такой: красиво звучит...
Ну-ну... Ага... да-да... понятно... ага... ага...
Племянник с красным дипломом закончил университет по специальности, о которой "мечтал с пеленок"...
За 2 года до поступления родители его где-то "нечаянно украли" табличку "ГОЛОВНИЙ БУХГАЛТЕР" и прикрепили на двери его комнаты...
Племянник - молодец! Красный диплом! "Облік та аудит"! Спеціаліст!!!!
Лучший студент факультета!
Сейчас работает системным администратором (самоучка, зарплата 20 000 гривен в месяц)
Жена моя, кстати, закончила один из ведущих университетов, в дипломе записано, "физик-преподаватель" - в 17 лет аж пищала, так типа физику типа любила.
Ни одного дня в жизни не работала ни физиком, ни преподавателем...
Именно потому я так и написал... потому как знаю вопрос...

Хороший пример про сисадмина, главное - желание переучиваться в случае необходимости, или осознания, кем же все-таки хочется быть. Учиться никогда не поздно.
deniska

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 01:39

ага, а тут про 14 авіарейсів в тиждень зі Стамбула у Львів.
http://m.biz.nv.ua/ukr/experts/romanova ... 96663.html
Lambada

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 02:03

Не читайте радянських газет перед обідом!

Я досить часто літаю саме за маршрутом "Львів-Стамбул-Анталія" - завжди, доречі, повні літаки: переважна кількість пасажирів - жінки з дітьми та іноземці з різних країн - останній раз повертався у Львів десь 23 жовтня - вже забув - то летіло 2/3 літака поляків - як з'ясувалося - з Анталії майже немає прямих рейсів у польскі міста - то полякам вигідніше летіти до Львова - а вже зі Львова - на Краків і далі...
Так що: Не читайте радянських газет перед обідом!
Спитав у двох турків середнього віку: "Навіщо летите до України?"
Відповідь мене здивувала: летять до Львова, тут їх зустрічають представники меблевої фабрики - наче з Тернополя (не стверджую) - їдуть на закупи виробів меблевих (не самих меблів, а їх частин) з НАТУРАЛЬНОГО дерева - бук... дуб... інше...
Отак Вам!

І ще зробив інтересне дослідження: в які країни світу більше всього вилітає літаків з Анталії - чесно був здивований - в Німеччину, прямо створено цілий авіаміст!
На цій підставі та авторка дурниць запросто може написати твір на кшалт "140 рейсів з Анталії в Німеччину на секс-туризм!"

P.S. До грудня повертатися у Львів не планую... В Анталії +23. Вода +23.
У Львові грязно, мокро, холодно...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 18 лис, 2017 02:14, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2017 02:11

Долярчик написав:...товари, в яких потрібно розбиратись(наприклад: запчастини до велосипедів....- в такий магазин "простого" продавця - не поставиш! - а толковому, якщо НОРМАЛЬНО заплатити - то собі, якщо щось і залишиться, то дві-три тисячі...........- бо ще не факт, що той продавець буде ЧЕСНИМ!- а не буде щось продавати, не "вписуючи", або підкладати свій товар..........)
...нюансів - купа!
.....та й розвивати - немає куди(магазинчик, трохи в слабопрохідному місці)...........- конкурентів - у всіх райончиках - купа!
...отаке!

....буду вдячний за будь-яку ідею, стосовно "що робити з бізнесом", чи " а може МОЖЛИВО(якось) поставити продавця і отримувани НОРМАЛЬНИЙ прибуток?" і т.д.

Я правильно зрозуміла: ви продаєте запчастини до велосипедів?
зараз зима. Нашо продавець? нашо тратитися на магазин і оренду, комуналку? на олх можна продавати, все-таки 21 століття. Я от минулого тижня на олх купила машину на польських б***. Ну і на google maps і GPS навігаторах позначити вашу точку продажу/локації. Все таки, якщо в когось поломка, шукають в гуглі. Бачила рекламу велосипедного сервісу, нанесену на велосипедні доріжки, але все одно, взимку це утопічний бізнес. Взимку вже краще здавати лижі в прокат, щоби все не простоювало.
Lambada

Профіль

#<1 ... 235236237238239 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Альтернативщик і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор