Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
clientage написав:Мизантрóп, там выходит 2000 за ноябрь и 1000 за дек. Непонятно зачем дек. то гасить
не ,ну я 150 потянул под кофе,но вроде ж к спеху 3000 таки
asp написав:Порядок погашення заборгованості по кредитах різних пільгових періодів Шановні форумчани, може хто вже ... Наприклад, маю заборгованість за листопад 3 000 грн.
asp написав:Ні, я не перший рік і не з першим банком співпрацюю. Чудеса бувають різні, навіть, якщо б до такого і не додумався. Тому краще уточнити на початку, бажано з документу.
У вас же є документ з конверта з карткою, там навіть приклад наведений. Чи ви тільки наліпкам потішились, а все інше нецікаво?
WachtAmRhein Ваша правда, дякую за підказку. Коти таки очі засліпили
Але ж одна додаткова фраза в правилах, що погашення кредитів в пільговому періоді відбувається в порядку черговості, що відповідає черговості їх виникнення, зняла би всі питання. ІМХО
Мизантрóп Ну это то я читала, сразу в первом сообщении указала. Как и когда возникает задолженность, какой у нее льготный период -тут все ясно. Вопрос был только в том, не будет ли Моно жульничать с порядком погашения, т.к. в правилах и FAQ это четко не выписано. Офпред подтвердил, что никаких чудес не должно быть, а WachtAmRhein ткнул носом в нужную картинку.