Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Я чесна людина, наводив хлопцям КОНККККККРЕТНІ приклади... Один приклад зараз перед очима: інтересно, чи зять виконає обіцянку, та вселиться - як обіцяв тещі - в щойно побудований за її гроші у Львові триповерховий будинок... Тесть обіців зятю, що роботи закінчить як раз до 1 грудня... Це - завтра...
Класний фрагмент! Головна фраза звучить на 0.23: "... нужно заслужить их (материальные блага)". "... надо приложить какие-то усилия..." Це - як раз і стосується зятя, який і повинен прикласти зусилля: Зять любе взять! (народна мудрість).
....та я вже вложився/забетонувався - тож, після бійки, кулаками не розмахують! (але і Липинського- я оминув )
....а хто, цікаво купив там за Церквою, біля Арсену квартиру від ЕКОдому?- там жеж суцільний мурашник!!!- а той будинок, що в середині, оточений півколом будинками - там жеж "вікна-у-вікна!!!- ХТО ЦЕ ВСЕ ПОВИКУПЛЯВ??? - ЩЕ Й ПО ТАКИХ ЦІНАХ?!!! (вже навіть, не можу знайти посилання на той величезний ЖК - мабуть, ВСЕ ПРОДАНО!!! )[/quote]
Ви вложились у якийсь Авалон? міняйтесь - квартира/квартира - з переїздом на пСихів, може забудовник погодиться Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури; категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові зони районного рівня з допустимим видом забудови – будівлі змішаного використання: з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням в нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення при умові поверхового розділення різноманітних видів використання; житлові приміщення на 1 поверсі не допускаються.
Гранично допустима висота будинків становить 90 м.
....та я вже вложився/забетонувався - тож, після бійки, кулаками не розмахують! (але і Липинського- я оминув )
....а хто, цікаво купив там за Церквою, біля Арсену квартиру від ЕКОдому?- там жеж суцільний мурашник!!!- а той будинок, що в середині, оточений півколом будинками - там жеж "вікна-у-вікна!!!- ХТО ЦЕ ВСЕ ПОВИКУПЛЯВ??? - ЩЕ Й ПО ТАКИХ ЦІНАХ?!!! (вже навіть, не можу знайти посилання на той величезний ЖК - мабуть, ВСЕ ПРОДАНО!!! )
Ви вложились у якийсь Авалон? міняйтесь - квартира/квартира - з переїздом на пСихів, може забудовник погодиться Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури; категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові зони районного рівня з допустимим видом забудови – будівлі змішаного використання: з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням в нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення при умові поверхового розділення різноманітних видів використання; житлові приміщення на 1 поверсі не допускаються.
Гранично допустима висота будинків становить 90 м.
Взяв рулєтку... Розтягнув: 3 метри... Тобто у будику вісотою (30 раз х довжина моєї рулєтки) = 30 000 мешканців, автівок, колясок, собак, пердунів, збоченців, простирадл, ремонтів, кахелів, гіпсокартонів, мішків з цементом... Обідраних під'їздів... Поламаних ліфтів... 30 000 надписів на стінах: "ЙУХ"! Хай Бог милує... відкоркував червоне сухе... слава Богу - зараз я живу на 4-му поверсі, новобудова - зверху тільки один сусіда... Надпив і перехрестився...
akurt написав:- самое главное: форумчане Lambada и airmax78 не поняли САМОГО главного: субсидия придумана не для меня - она придумана ДЛЯ своих. Берите в руки калькулятор, а в голову - немного извилин и считайте: А) приятель в Киеве закупил под сдачу 7 квартир. Б) в каждую прописал: по одному человеку - дедушку, бабушку, маму-пенсионерку, папу-пенсионера, брата-студента (учится на бюджете - это важно), тетю-пенсионерку, подругу тети -пенсионерку. И на каждую квартиру под сдачу оформил субсидию. Квартиры неплохие, все ближе к Крещатику.
Потому, как говорил Салтыков-Щедрин: "Lambada и airmax78! Зри в корень! Плеваться будете на базаре!"
Долярчик написав:...успіх там, де ним вміють ділитись! )) ....ну і добренько ....давайте ще раз пороздумуємо про пасивний і не тільки прибуток(слово "дохід", я замінив на "прибуток"!)
akurt написав: P.S. Все таки в корені зрю жмотство 80го левела. І вишукане переведення стрілок.
P.P.S. А чому не розумієте слово 'левел'/level? Ви ж:
akurt написав:За 2016-2017 рік видав 4 (чотири) книжки в Німецькому видавництві англійською мовою.
Там немає такого слова "левел" - спеціально перегорнув сторінки... "а level" - є, але Ви його раніше для визначення "жмотства" не згадували. Доречі, може бути і іменником, і дієсловом і іншими частинами мови, і означати зовсім різні речі...
На запитання хоч одне дасте відповідь - чому 5 000 000 чи 7 000 000 родин в Україні Ви пов'язуєте із словом "жмотство", а саме себе - ні? Ну, просто інтересно... P.S. У Львові субсидії отримують понад 40% сімей http://dyvys.info/2017/07/24/u-lvovi-su ... -40-simej/ Ти дивись, скільки із жмотством...
P.P.S. Львів, 2 грудня, пізно ввечері... мороз... час купляти квартиру у Львові... Фахівці кажуть, що зима в цьому році буде жорстокою... Попитав знайомих - скільки газу пішло у листопаді у Львові на опалення та гарячу воду? Найчастіше зустрічав відповідь: 50 - 75 кубів... Це - "однушки" та "двушки" з двоконтурним котлом... Квартири - у будинках 2014-2015 років заселення... Візьмемо максимум - 75 кубів х 6.97 (гривні за куб.метр) = 522 гривні 77 копійок... Ну, чесно сказати, за опалення та гарячу воду - ну не сперечайтеся - копійки! Ну ось, хто дбав вчасно про сучасну теплоізольовану квартиру - той на коні! Пригадую грудень 2010 року - як раз ці дні... Ми грілися з приятелькою у кафе "Зеник" на розі Дорошенка та Костюшко... Приятелька - її ми звали жаргонним "Ламбада" - жалилась, що батьки та родичі мало вчора подарунків принесли... Вона їх посилала за подарунками жебракувати на морозі по банках - ну, "Дельта-банк" там, чи "Київська русь" (хі-хі)... Я пригостив її кавою... Вона зігрілася і розповідала:
А йому і кажу таке: "... працюєте в банку і дбаєте про репутацію Акції. І де був фуршет? на вулиці, де хот-доги продають? Діти отримали подарунки - це діти віп-клієнтів? вроді в дельті нема вкладів до повноліття...
А віп-клієнти також завчасно - за 20 год до початку акції отримали запрошення через смс? Яку думку щодо роботи банку висловили Ви?
мої родичі-пенсіонери були на цьому лохотроні - на вулиці, в мороз, видали їм якісь брилочки і треба було чекати довго на ті чудо-призи. Звичайно, що не дочекалися, сьогодні у Львові -10С. Було біля університету людей 20-максимум 30 - це усіх! і працівників, і проходящих мимо..." Я їй кажу: "Це ж жлобство!" А вона - відсунувши куплену мною вже пусту філіжанку з-під кави - сказала: "Ні... це - інше!" Я так і не зрозумів, що це... Фахівці кажуть, що зима в цьому році буде жорстокою... Приятелі завтра їдуть до Буковеля... Чи й собі поїхати? Ну, не знаю... Он польська фірма Rainbow Tours продає авіаквитки на багато чартерних рейсів за класною ціною! Серед доступних напрямків як відносно близькі напрямки (Канарські острови) так і багато екзотичних напрямків.
Зараз є дешеві авіаквитки з Варшави у Ріо-де-Жанейро (Бразилія) від €373... (!!!) Подзвонити О.Бендеру та полетіти разом, чи це буде жмотством 82 левела?