Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 247248249250251 ... 285>
Повідомлення Додано: Сер 29 лис, 2017 22:54

Файки, наприклад , можна до польскіего контрабасити.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 279 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 29 лис, 2017 23:00

Долярчик написав:....ну і добренько :D ....давайте ще раз пороздумуємо про пасивний і не тільки прибуток(слово "дохід", я замінив на "прибуток"!)
...як ми вже тут зробили підрахуя :mrgreen: , щодо пасивного прибутку......- то це купити однушку в місті Левенятка і здавати її 10-ть років, щоб отримати 100% прибутку!(чистяку)
....а я щось сьогодні зловив себе на думці, що якщо 10р. = пасивний прибуток, то 5-ть р. - це напів-пасивний(коли виходиш за 5-ть р. на 100% прибутку).......а активний прибуток - це коли за 1-2р. виходиш на 100% приб. - тобто, це - коли вложив, наприклад, тих же 30кує, що коштує однушка з ремонтом(приблизно) в "якийсь товар" і через 1-2р. отримав тих же 30кує прибутку :shock: і ще є у вас в розпоряджені той товар, в який вложились 1-2р. тому!
....так от питання наступне: а чи є в когось адекватні ідеї, чи реальні приклади отого "активного прибутку"?......ну, чи хоча б "напів-пасивного"? - якого можна ЗАРАЗ реалізувати в нашому місті?!
...ну і краще з меншим стартовим капіталом, наприклад +/- 10кує! - бо якщо є тих же таки 30кує, то переважно з"являється лінь і вона вас "заставляє" вложитись в ПАСИВНИЙ прибуток(ту ж таки однушку) :D
Буду вдячний всім за різноманітні ідеї та конкретні приклади з життя!!!

....забув, дописати............крипту-форекси-і інщу лобуду - не пропонувати! :mrgreen: .....а також, щось НЕ легальне!!!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 лис, 2017 23:12

akurt написав:В Суховолі був багато разів - ну, я знаю... Це далеко їздити. Але бачте як - люде хочуть 6 500...
Нехай будЕ... Чом би людям і не заробляти...
Але їхати туди довго-довго...

є ще далі і ще файніше :D

Котеджне містечко в Бартатові
Котеджі від 120 до 160 кв.м. в котеджному містечку з стоянками, дитячим майданичком, спортивним майданчиком, полем для міні-футболу, господарським майданчиком, сквером та майданчиком для відпочинку. стоянками авто (в т.ч. гостьовими. )Земельна ділянка для кожного котеджу, Централізовані світло, вода та каналізація, очисні споруди.
http://eko-dim.com/news/2016/01/03/531- ... -bartatovi

Спарені котеджі (в процесі будівництва)

Велика кухня та вітальня, розділені невеликими перегородками, що дозволяє використовувати весь простір за власним вподобанням і потребою – чи спільно чи окремо. З великими вікнами по периметру, що робить їх органічними в будинку та дозволяє вповні використати всі переваги заміського житла. Окрема прибудинкова територія для кожного будинку не створює незручностей для кожної сім'ї, а за потреби може бути використана і спільно. Спільна стіна між будинками зроблена таким чином, що дає можливість кращого використання опалювання – за рахунок зменшення витрат тепла, а водночас не створює зайвих шумів. Гараж прибудований з окремим входом в будинок через гараж.

Особняки 160 кв.м. і 140 кв. кв.м.
https://zabudovnyk.com.ua/uk/cottages/lvivska/bartativ
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 лис, 2017 23:41

Долярчик Навзаєм! :P Кайфую! :P Кроль скрижиче зубами від люті... :mrgreen: Цифри *3 майже. Свої гроші вивів + половину заробленого. На залишок торгую. Навіть якщо і прогорю, то нічого вже не втрачу. Хто не бздо, той не нюхає запах шашличка, а ласує ним... :P

П.С. А хату куплятиму на зимові свята, чекаю аХцій від забудовників.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 лис, 2017 23:47

Козак-характерник написав:Долярчик Навзаєм! :P Кайфую! :P Кроль скрижиче зубами від люті... :mrgreen: Цифри *3 майже. Свої гроші вивів + половину заробленого. На залишок торгую. Навіть якщо і прогорю, то нічого вже не втрачу. Хто не бздо, той не нюхає запах шашличка, а ласує ним... :P

П.С. А хату куплятиму на зимові свята, чекаю аХцій від забудовників.

"ай - маладец!" :D
...а виводили на приватівську карту чи як?- в готівку перетворили? - в $?
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 лис, 2017 00:02

Lambada написав:
  akurt написав:Буває в житті щастя: нарешті перерахувала держава субсидію на мою бідність...
- в 2015/2016 році платили тільки на газ мені 2 700 гривень в місяць...
- в 2016/2017 році платили тільки на газ мені 1 700 гривень в місяць...
- в 2017/2018 році зменшили - на газ 1100, на воду 36 гривень на світло ще на сайті не бачу...
Мало - але приємно - однаково ці гроші ще раз мені квартирант заплатить...
Ну ось, а кажуть жити тяжко-важко....

Он воно яке, жмотство 80го левела.

akurt, Котрого з виділених слів Ви не розумієте або не знаєте?
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 лис, 2017 00:05

Долярчик Так, частинами на картку через код біржі. Гривнею.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 лис, 2017 13:01

Lambada написав:
  Lambada написав:
  akurt написав:Буває в житті щастя: нарешті перерахувала держава субсидію на мою бідність...
- в 2015/2016 році платили тільки на газ мені 2 700 гривень в місяць...
- в 2016/2017 році платили тільки на газ мені 1 700 гривень в місяць...
- в 2017/2018 році зменшили - на газ 1100, на воду 36 гривень на світло ще на сайті не бачу...
Мало - але приємно - однаково ці гроші ще раз мені квартирант заплатить...
Ну ось, а кажуть жити тяжко-важко....

Он воно яке, жмотство 80го левела.

akurt, Котрого з виділених слів Ви не розумієте або не знаєте?

Не знаю та вперше зустрів:

- "жмотство".
- "левела".

Зустрічне запитання: коли Ви про тих, хто отримує субсидію - а це на країну більше 5 000 000 - застосовуєте такі слова, то це (виберіть щось одне, два, три, або чотири зразу):

- Ви не розумієте, що субсидію від держави отримав не житель Львова - а олігарх - володар енергопостачальної компанії - просто з бюджету напряму, щоби не красти, як раніше, а просто так - і зразу?
- Ви не розумієте, що конкрентний отримувач субсидії - просто ширма, за яку заносять - зовсім офіційно - гроші? Це теж не розумієте?
- Ви проти виконання Законів держави та Постанов Уряду? Всіх чи частково?
- Ви вже вийшли на вулицю за плакатом: "Я всіх отимувачив субсидії на утримання житла вважаю левелами жмотства"?
- У Вас на знайшлося коштів на авторучку, щоби заповнити заяву на отримання (там треба вказати П.І.Б. та номери рахунків і росписатися)?
- "І Лєнин такой молодой і юний октябірь упєереді" - я не отримувала за Лєоніда Ілліча нічого і зараз не буду отимувати!
- Я отимую купу грошви від перепродажу квартир у Львові - всі ці гроші чесно декларую - і получається, що моя родина має такі статки, що ніяка субсидія мені й близько "не світить!".
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 30 лис, 2017 13:39

Долярчик написав:....так от питання наступне: а чи є в когось адекватні ідеї, чи реальні приклади отого "активного прибутку"?......ну, чи хоча б "напів-пасивного"? - якого можна ЗАРАЗ реалізувати в нашому місті?!

Актуальне і гарне запитання!
Чекаємо відповідей від форумчан!

Поки вони думають.

Виступав якось з лекцією у великій аудиторії майже на цю тему: "...а чи є в когось адекватні ідеї, чи реальні приклади отого "активного прибутку"?......ну, чи хоча б "напів-пасивного"? - якого можна ЗАРАЗ реалізувати в нашому місті?!"

Студенти вносили пропозиції:
- винайти колесо...
- винайти гелікоптер...
- винайте атомне ядро і вигідно продати арабам...
- створити електроавтомобіль...

Я тоді провів "ділову гру".
Взяв крейду, підійшов до дошки, написав прізвище першого-ліпшого студента, повідомив його з несподіванкою: йому вже не треба здавати заліки та екзамени, щойно ректор підписав йому диплом магістра, він вже закінчив Національний университет і вже працює на посаді згідно з отриманою кваліфікацією і строго за спеціальністю.
Студентам таке сподобалося: посміхалися...

Далі розом з усіма студентами ми написали: який він має посадовий оклад (трохи сперечалися, знайшли згоди), які в нього умови роботи (чи п'ять днів на тиждень та два вихідних), чи інший горафік (я сказав студентам, що особисто мені подобаються два графки а)мій все життя - не більше двох разів на тиждень буваю на роботі), б) день через день (по 12 годин працюєш - день відпочиваєш, працював так тільки під час студентської практики, але досі приємно згадати).
Далі почалася клопітка робота: на дошці з'являлися витрати: скільки грошей треба на їжу, скільки на пальне, скільки на пиво, скільки на відвідання ночного клубу, скільки на квіти дівчатам, скільки на нові джинси, скільки на курточку, скільки на кросівки, скільки навіть на презервативи (для мене було несподіванкою, що для студентів висока вартість цього "одягу для чоловіків" дуже б'є по кишені) - все ретельно записували, обговорювали і перевіряли правильність витрат...

Вже було зайнято пів дошки в аудиторії... Цифри росли і росли...
Потім виникло законне запитання - чи будете женитися? - відповідали, що взагалі то "ні!", але як дуже треба - то "да"!
Ну ось і пішло, скільки коштує коляска, скліьки коштують памперси, скільки коштує молоко, соки і таке інше (як виявилося, багато із студентів були ДУЖЕ обізнані, бо в родині були малі діти - це нам дуже допомогло...
Витрати росли та росли.... Всі вони були РЕАЛЬНІ!

Обережно, але впевнено, я почав задавати таке питання (майже Долярчика): "У нас повинна бути мета розрахнків - Analist price targets - , нею пропоную визначити таку цифру: за скільки років сумлінної праці за спеціальністю та на "правильній" посаді у Львові Ви заробите на 1-к квартиру десь на Богом забутому краю Левандівки...

Цифри множилися....

Виникло питання - скільки грошей зможе людина відкласти на купівлю квартири, як буде зберігати ті кошти, які ставки по депозиту, скільки коштує квартира і таке інше... Розрахунки зайняли 1 годину 20 хвилин без перерви - вся аудиторія жваво обговорювала та весь час сперечалася за КОЖНУ (!!!) цифру - нарешті вдалося отрмати відповідь.
Я її написав в самому нижньому правому куті дошки (вже місця не було на дошці від цифр):

"63"

Гомін припинивуся - вже студенти за купою цифр перестали щось розуміти, втративши кінець ланцюга... Вони - я зрозумів - навіть не можуть збагнути, що це за результат такий...
В тиші пролунав голос: "Що таке "63"?
- Це Вам буде 63 роки, коли Ви зможете нарешті купити 1-к вартиру десь там... Ну, там...

Була довга мовчазна пауза... Всі розуміли, що щось не так і одночасно - все так! Разом же рахували! Билися за кожну цифру!

Я відчував себе Цезарем!

Після паузи - знов питання (майже Долярчика):
- І що робити?
Я чекав цього питання, відчуваючи себе Людовиком ХІV...

В тиші велетенської аудиторії, де парти спускалася вниз ярусами, я сказав:
- Ну, я бачу тільки 2 варіанти...

(аудиторія завмерла, було чути як молекула кисню хоче подружитися із атомом гідрогену...)

Варіантів я бачу два: або щось вагоме вкрасти, або вигідно женитися!

(тут був такий шквал голосів, у порівняні з яким атомний вибух - дитяча забава. Дошка ледве не впала!)

Було видно і було чутно, що вони мене вважають за самого великого в світі обманщика...

(але я на таку реакцію і очикував - ділова гра є діловою грою! Нагадаю - це були студенти)

Почався другий сезон!
Мені дуже сподобалося, що всі 100 відсотків студентів прийшли до висновку , що "вкрасти вже нічого не можна", "це не варіант", "он один вкрав...", "вже все вкрадено"... І так далі!
Це було суперово!
(мені ці думки сподобалися - ділова гра є діловою грою! Нагадаю - це були студенти)

Почався третій сезон: вигідно женитися!
От почалося!
Майже драка!
Аудиторія розділилася і досить полярно:
- одні говорили, що нормальних дівчат немає - він них не розбагатієш - каже ніби то дівчина зразу (наївні батьки): "Хочеш сексу - будь ласка - але спочатку веди в кафе або в ресторан!" (а в них грошей немає! Аж кулаками махали)

- другі говорили: так, чули про таке... у кіно так казках....

Я приводив зовсім інші варіянти... Один... Другий... третій... Гроші падали просто з неба....
Сперечалися... ділова гра є діловою грою!
  Долярчик написав:....так от питання наступне: а чи є в когось адекватні ідеї, чи реальні приклади отого "активного прибутку"?......ну, чи хоча б "напів-пасивного"? - якого можна ЗАРАЗ реалізувати в нашому місті?!

akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 30 лис, 2017 17:21

akurt написав:Почався третій сезон: вигідно женитися!

Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 247248249250251 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість