Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
...Доброго сніжного вечора, панове! .....ну НАРЕШТІ вже тут написали/вгадали ............то ж вже ВІДКРИЮ карти: так, купив від Авалону
п.с.......в мене було лише ДВА варіанти вибору: 1) Сихів(поближче мені до роботи, але дружині і дитині годину тиліпатись в маршрутці на Топольну до роботи/школи)... 2) Шевченківський р-н(крім рясного і Щурата) - щоб дружині і дитині було комфортнішше, а я вже буду теліпатись годину в маршрутці(що і так роблю )......- тож я вибрав другий варіант...... ....ну і б"ютжет був обмежений - якщо брати 60-64м2 - то міг лише по 12500-13000грн. за м2, а якщо м2 +/- 14000грн. - то міг позволити собі лише МЕНШЕ 60м2!(...і тут вийшов теж другий варіант)....
Квесторе_поверніться написав:То які тенденції на первинному ринку львівської нерухомості...з чим заходимо в зиму? Хто в темі?
....моя ОСОБИСТА думка така:(для тих, хто чекає на різного роду Новорічні акції та скидки від забудовників.....- як наприклад Козак-Хк.) - так от: акції будуть специфічні....- на кщталт такі:" ...встигніть купити собі квартиру до кінця року по "фіксованій ціні", бо з Нового року буде ДОРОЖЧЕ!"(ну і забудовники можуть дописувати на скільки буде дорожче....- ну там на 500грн.м2 чи на тисячку )
Долярчик написав:...Доброго сніжного вечора, панове! .....ну НАРЕШТІ вже тут написали/вгадали ............то ж вже ВІДКРИЮ карти: так, купив від Авалону
п.с.......в мене було лише ДВА варіанти вибору: 1) Сихів(поближче мені до роботи, але дружині і дитині годину тиліпатись в маршрутці на Топольну до роботи/школи)... 2) Шевченківський р-н(крім рясного і Щурата) - щоб дружині і дитині було комфортнішше, а я вже буду теліпатись годину в маршрутці(що і так роблю )......- тож я вибрав другий варіант...... ....ну і б"ютжет був обмежений - якщо брати 60-64м2 - то міг лише по 12500-13000грн. за м2, а якщо м2 +/- 14000грн. - то міг позволити собі лише МЕНШЕ 60м2!(...і тут вийшов теж другий варіант)....
Поверх слід би було назвати і скільки часу добиратись до центра Львова. А що означає inc в Авалона?
Долярчик написав:...Доброго сніжного вечора, панове! .....ну НАРЕШТІ вже тут написали/вгадали ............то ж вже ВІДКРИЮ карти: так, купив від Авалону
Поверх слід би було назвати і скільки часу добиратись до центра Львова. А що означає inc в Авалона?
неспішним кроком - 15 хв. автівкою - довше- постійний трафік-корок ранок-вечір - повний ступор
Сихівчани, alarm! 25ти-поверхове гетто на Сихові! Змінити можна - все у Ваших руках! В середу, 6 грудня, виконком міської ради Львова буде розглядати видачу містобудівних умов і обмежень на будівництво на Сихові житлового комплексу висота будівель якого !!! 90 метрів, це орієнтовно 25 поверхів. По суті, це старт забудови мікрорайону за принципом тих ґетто, які можна бачити в Києві. Якщо не зупинитись зараз, то далі буде більше і щільніше, аж поки не отримаєте таке «щастя» як на фото. Це Київ, житловий комплекс «Амурський», 900 квартир і 120 паркомісць, кам‘яне ґетто з запаркованими тротуарами і дитячими майданчиками. Якщо сихівчанам не байдуже як розвиватиметься район, то радив би навідатись на засідання виконкому і висловитися з цього приводу. Детальніше про забудову https://varianty.lviv.ua/48319-avalon-p ... sty-na-syk…
jump По ген-плану виглядає симпатично. Певно, якась чергова громадська організація хоче розжитися. Якщо ще зроблять підземний паркінг на то все й зроблять крутий ТЦ на місці супермаркету - значно покращить ціну навколишніх мурашників.