Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
....ну раз вже написали правильний варіант - то так, - я - в Лайті ...от тільки двушка з неї буде, як я кухню перероблю на кімнату і кухню-студію - як-не-як, а з 27м2 кухні можна РІЗНЕ творити
...п.с........і я ж писав, якщо ціна біля, або вище 14000м2 - то я міг позволити лише менше 60м2.........- а там, всі двушки на той момент були лише від 67м2!
Щось схоже на оці витвори Авалону у моїх приятелів в США: вхід в туалет та душову з ванною із спальні... Перші 24 години здалося, що це класно... І дійсно класно, якщо до Вас не приїздять родичи пожити пару днів або тижнів)))) А так получилося, це така мука - сходити в туалет, коли хазяйва секосом займаються... страшна біда... А якщо не займаються - то покидьок - дверь скрипить...
P.S. Шановні здатчики житла у Львові - будьте уважні - в ці дні Приват проводить "облаву" - дзвонить клієнтам та питає: це Вам вчора 10 000 перерахували як плата квартирантів за квартиру чи Family support? Думаю, Ви знаєте, як треба правильно відповісти... Інакше - карту блокують... Я обачливо попросив перерахувати положену мені загалом за листопад суму на карту іншого банку... Сьогодні зробив інтересний експеримент: написав на аркуші паперу слова "Я - інвестор - їду на роботу!", сховав у кишеню та спочатку проїхався у тролейбусі (3 гривні), а потім у жовтого кольорі гидомирному автобусі (4 гривні, не буду рекламувати маршрут) - хай Бог милує... всі ноги відтоптали... потім відчував, як дівчина сзаду ні, щоб посмикати мене з переду, так засунула пальці сзаду - не подумайте - не до дупи - до кишені - я там спеціально поклав купюру в 10 гривень... Думаю, нехай дівчині будЕ приємно... не все ж чоловікам...
А взагалі враження жахливе... Довго ввечері чистив сніг з автівки та доливав рідину в бачок омивача... Захотілося на Мальдіви...
Блокчейн проект CryptoKitties предлагает пользователям покупать виртуальных котов на Ethereum. Несколько котят было продано примерно за 50 ETH (~ $23 000), самый дорогой котяра был оценен в 246 ETH (~ $113 000). Цены растут в бешеном темпе. Самый дешевый котенок сейчас стоит 0,3 ETH, или $140. Уже сейчас они захватили 15% всего трафика сети Ethereum, капитализация проекта превысила $2,5 миллиона за несколько дней.
Люди скупают котов, чтобы скрестить их и вывести очень редкого котенка, которого затем можно продать за бешеные деньги.
світ сходить з розуму в субботу 2 ноября был продан котенок с редким набором качеств за рекордные 246 ETH (или $177 тыс.).
Блокчейн проект CryptoKitties предлагает пользователям покупать виртуальных котов на Ethereum. Несколько котят было продано примерно за 50 ETH (~ $23 000), самый дорогой котяра был оценен в 246 ETH (~ $113 000). Цены растут в бешеном темпе. Самый дешевый котенок сейчас стоит 0,3 ETH, или $140. Уже сейчас они захватили 15% всего трафика сети Ethereum, капитализация проекта превысила $2,5 миллиона за несколько дней.
Люди скупают котов, чтобы скрестить их и вывести очень редкого котенка, которого затем можно продать за бешеные деньги.
світ сходить з розуму в субботу 2 ноября был продан котенок с редким набором качеств за рекордные 246 ETH (или $177 тыс.).
....нє, це занадто крутий бізнес! ..мені б такий, щоб приносив 1кує. на місяць!
....ну раз вже написали правильний варіант - то так, - я - в Лайті ...от тільки двушка з неї буде, як я кухню перероблю на кімнату і кухню-студію - як-не-як, а з 27м2 кухні можна РІЗНЕ творити
...п.с........і я ж писав, якщо ціна біля, або вище 14000м2 - то я міг позволити лише менше 60м2.........- а там, всі двушки на той момент були лише від 67м2!
Я до того ЖК теж приглядався до студіо. Але не сподобалося, що не з цегли будинок. Та й студіо викликає суперечливі почуття. Схиляюся до класичної однушки десь на Стрийській.
Козак-характерник написав: Це від Inc. Від Light, де судячи з усього Долярчик забетонувався, так трохи довше буде.
Це тут в 3 секції 2 кімнатні Долярчики розкупили? https://novostroyki.lun.ua/uk/%D0%B6%D0 ... 1%96%D0%B2[/quote] ....ну раз вже написали правильний варіант - то так, - я - в Лайті ...от тільки двушка з неї буде, як я кухню перероблю на кімнату і кухню-студію - як-не-як, а з 27м2 кухні можна РІЗНЕ творити
...п.с........і я ж писав, якщо ціна біля, або вище 14000м2 - то я міг позволити лише менше 60м2.........- а там, всі двушки на той момент були лише від 67м2! [/quote]
=========
Я до того ЖК теж приглядався до студіо. Але не сподобалося, що не з цегли будинок. Та й студіо викликає суперечливі почуття. Схиляюся до класичної однушки десь на Стрийській.[/quote]
=======================
....та як - не з цегли????- з керамоблоків!!!(тільки внутрішні стіни - з білих блоків ....- ну впринципі, як і всюди )
...щось, абсолютно моє ставлення до керамоблока - це посилання - в гіршу сторону - НЕ змінило! ....плюси в керам., що шумоізоляція і тепло......- хоч і так це все утепляється з надвору, а з середини штукатуриться! ...коротше, беріть, що є! ........- звичайно, жартую, але як прийдеться вибирати вже конкретно і сроки будуть піджимати......то зіткнетись. як і я з тим, що справді ПІДХОДЯЩИХ варіантів - дуже й дуже мало!......це буде і - "розкупили"(або самі забуд. притримують) і є, але не та ціна......не той поверх.......не то планування......кутова і заслонена від сонця довколишніми будовами......або ж чужими виступаючими балконами..........і т.д. і т.п. ....то ж бажаю успіхів, щоб пощастило у придбанні житла!