Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 251252253254255 ... 285>
Повідомлення Додано: Пон 04 гру, 2017 20:55

....молодці, Шерлоки! )))

Квесторе_поверніться написав:
  yurko81 написав:jump
Це від Inc. Від Light, де судячи з усього Долярчик забетонувався, так трохи довше буде.

Це тут в 3 секції 2 кімнатні Долярчики розкупили?
https://novostroyki.lun.ua/uk/%D0%B6%D0 ... 1%96%D0%B2

....ну раз вже написали правильний варіант - то так, - я - в Лайті :D
...от тільки двушка з неї буде, як я кухню перероблю на кімнату і кухню-студію :oops: - як-не-як, а з 27м2 кухні можна РІЗНЕ творити :D

...п.с........і я ж писав, якщо ціна біля, або вище 14000м2 - то я міг позволити лише менше 60м2.........- а там, всі двушки на той момент були лише від 67м2! :?
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 04 гру, 2017 21:35

Щось схоже на оці витвори Авалону у моїх приятелів в США: вхід в туалет та душову з ванною із спальні...
Перші 24 години здалося, що це класно...
І дійсно класно, якщо до Вас не приїздять родичи пожити пару днів або тижнів))))
А так получилося, це така мука - сходити в туалет, коли хазяйва секосом займаються... страшна біда...
А якщо не займаються - то покидьок - дверь скрипить...

P.S. Шановні здатчики житла у Львові - будьте уважні - в ці дні Приват проводить "облаву" - дзвонить клієнтам та питає: це Вам вчора 10 000 перерахували як плата квартирантів за квартиру чи Family support?
Думаю, Ви знаєте, як треба правильно відповісти...
Інакше - карту блокують...
Я обачливо попросив перерахувати положену мені загалом за листопад суму на карту іншого банку...
Сьогодні зробив інтересний експеримент:
написав на аркуші паперу слова "Я - інвестор - їду на роботу!", сховав у кишеню та спочатку проїхався у тролейбусі (3 гривні), а потім у жовтого кольорі гидомирному автобусі (4 гривні, не буду рекламувати маршрут) - хай Бог милує... всі ноги відтоптали... потім відчував, як дівчина сзаду ні, щоб посмикати мене з переду, так засунула пальці сзаду - не подумайте - не до дупи - до кишені - я там спеціально поклав купюру в 10 гривень...
Думаю, нехай дівчині будЕ приємно... не все ж чоловікам...

А взагалі враження жахливе...
Довго ввечері чистив сніг з автівки та доливав рідину в бачок омивача...
Захотілося на Мальдіви...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1455 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2017 13:40

Долярчику

є бомбезний бізнес :lol:

Блокчейн проект CryptoKitties предлагает пользователям покупать виртуальных котов на Ethereum.
Несколько котят было продано примерно за 50 ETH (~ $23 000), самый дорогой котяра был оценен в 246 ETH (~ $113 000). Цены растут в бешеном темпе. Самый дешевый котенок сейчас стоит 0,3 ETH, или $140.

Уже сейчас они захватили 15% всего трафика сети Ethereum, капитализация проекта превысила $2,5 миллиона за несколько дней.

Люди скупают котов, чтобы скрестить их и вывести очень редкого котенка, которого затем можно продать за бешеные деньги.

світ сходить з розуму :shock:
в субботу 2 ноября был продан котенок с редким набором качеств за рекордные 246 ETH (или $177 тыс.).
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2017 21:02

jump написав:Долярчику

є бомбезний бізнес :lol:

Блокчейн проект CryptoKitties предлагает пользователям покупать виртуальных котов на Ethereum.
Несколько котят было продано примерно за 50 ETH (~ $23 000), самый дорогой котяра был оценен в 246 ETH (~ $113 000). Цены растут в бешеном темпе. Самый дешевый котенок сейчас стоит 0,3 ETH, или $140.

Уже сейчас они захватили 15% всего трафика сети Ethereum, капитализация проекта превысила $2,5 миллиона за несколько дней.

Люди скупают котов, чтобы скрестить их и вывести очень редкого котенка, которого затем можно продать за бешеные деньги.

світ сходить з розуму :shock:
в субботу 2 ноября был продан котенок с редким набором качеств за рекордные 246 ETH (или $177 тыс.).

....нє, це занадто крутий бізнес! :mrgreen:
..мені б такий, щоб приносив 1кує. на місяць! 8) :D
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2017 21:34

Долярчик написав:
  Квесторе_поверніться написав:
  yurko81 написав:jump
Це від Inc. Від Light, де судячи з усього Долярчик забетонувався, так трохи довше буде.

https://novostroyki.lun.ua/uk/%D0%B6%D0 ... 1%96%D0%B2

....ну раз вже написали правильний варіант - то так, - я - в Лайті :D
...от тільки двушка з неї буде, як я кухню перероблю на кімнату і кухню-студію :oops: - як-не-як, а з 27м2 кухні можна РІЗНЕ творити :D

...п.с........і я ж писав, якщо ціна біля, або вище 14000м2 - то я міг позволити лише менше 60м2.........- а там, всі двушки на той момент були лише від 67м2! :?

Я до того ЖК теж приглядався до студіо. Але не сподобалося, що не з цегли будинок. Та й студіо викликає суперечливі почуття. Схиляюся до класичної однушки десь на Стрийській.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2017 22:11

Козак-характерник написав:Але не сподобалося, що не з цегли будинок.

Спостерігаю за темою, а чому цегла така принципова?
the_cooljames

Подякував: 84 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2017 22:26

Козак-характерник написав:

https://novostroyki.lun.ua/uk/%D0%B6%D0 ... 1%96%D0%B2[/quote]
....ну раз вже написали правильний варіант - то так, - я - в Лайті
...от тільки двушка з неї буде, як я кухню перероблю на кімнату і кухню-студію - як-не-як, а з 27м2 кухні можна РІЗНЕ творити :D

...п.с........і я ж писав, якщо ціна біля, або вище 14000м2 - то я міг позволити лише менше 60м2.........- а там, всі двушки на той момент були лише від 67м2! :?[/quote]

=========

Я до того ЖК теж приглядався до студіо. Але не сподобалося, що не з цегли будинок. Та й студіо викликає суперечливі почуття. Схиляюся до класичної однушки десь на Стрийській.[/quote]

=======================

....та як - не з цегли????- з керамоблоків!!!(тільки внутрішні стіни - з білих блоків :? ....- ну впринципі, як і всюди :D )
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 гру, 2017 23:04

the_cooljames написав:

Тут почитати можна http://www.dom-gbi.ru/articles/ceramic- ... o-luchshe/
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 гру, 2017 00:03

Козак-характерник написав:
  the_cooljames написав:

Тут почитати можна http://www.dom-gbi.ru/articles/ceramic- ... o-luchshe/

...щось, абсолютно моє ставлення до керамоблока - це посилання - в гіршу сторону - НЕ змінило! :roll:
....плюси в керам., що шумоізоляція і тепло......- хоч і так це все утепляється з надвору, а з середини штукатуриться! :D
...коротше, беріть, що є! :mrgreen: ........- звичайно, жартую, але як прийдеться вибирати вже конкретно і сроки будуть піджимати......то зіткнетись. як і я з тим, що справді ПІДХОДЯЩИХ варіантів - дуже й дуже мало!......це буде і - "розкупили"(або самі забуд. притримують) і є, але не та ціна......не той поверх.......не то планування......кутова і заслонена від сонця довколишніми будовами......або ж чужими виступаючими балконами..........і т.д. і т.п.
....то ж бажаю успіхів, щоб пощастило у придбанні житла!
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 гру, 2017 00:20

Долярчик Дякую! Я придивляюся до ЖК Арена, ЖК Квіти Львова. Прошу небайдужих коментувати... :P
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 251252253254255 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість