|
Криптовалюта, ринок криптовалют |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 05 гру, 2017 18:58
поднадоели эти насмешки над валютой 21 века. У битка есть абсолютно экономически обоснованные стимулы роста : а это вам не хрен моржовый а тренд.
-
Surfer
-
-
- Подякував: 175 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
5
Додано: Вів 05 гру, 2017 19:17
Гурман написав:QIWIT Вы еще не фиксировали прибыль ?
Пока ещё нет,креплюсь. Имеем где-то плюс 5000$ виртуальных с 27 ноября. Когда сольюсь обязательно выложу скрины.
-
QIWIT
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 гру, 2017 19:20
Surfer написав:У битка есть абсолютно экономически обоснованные стимулы роста
Экономически обоснованным стимулом роста является заявление Джона?
-
ALEF
-
-
- Подякував: 193 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 гру, 2017 19:26
QIWIT написав:Имеем где-то плюс 5000$ виртуальных с 27 ноября.
Я грубо прикинул и получилось что ваша инвестиция $24'000. Сильно ошибся? На 27 взял цену 9600, на сегодня взял 11600.
-
ALEF
-
-
- Подякував: 193 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 гру, 2017 19:27
ALEF написав: Surfer написав:У битка есть абсолютно экономически обоснованные стимулы роста
Экономически обоснованным стимулом роста является заявление Джона?
Страх биткоин-сообщества перед зрелищем поедания члена в прямом эфире. Народ сбросится деньгами, разгонит цену куда угодно, только чтобы этого не видеть.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 05 гру, 2017 19:33
QIWIT написав:Пока ещё нет,креплюсь. Имеем где-то плюс 5000$ виртуальных с 27 ноября. Когда сольюсь обязательно выложу скрины.
а я повторно зашел по 9500 , а вчера поверил в падение и слился в самой нижней точке по 11000 )) и решил пока покурить.
-
Гурман
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 215 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 гру, 2017 19:35
ALEF написав: QIWIT написав:Имеем где-то плюс 5000$ виртуальных с 27 ноября.
Я грубо прикинул и получилось что ваша инвестиция $24'000. Сильно ошибся? На 27 взял цену 9600, на сегодня взял 11600.
20000$ по 9600$ Но на укрбиржах-12300$,полчаса назад было-12480$
-
QIWIT
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 гру, 2017 19:35
Кто там говорил, что до объема пузыря доткомов битку еще шагать и шагать? https://news.finance.ua/ru/news/-/41602 ... -analitikiБиткоин-инвесторы - пристегните ремни.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 05 гру, 2017 19:41
lapay написав: Bobua написав:У часи, коли гроші знаходились, в землі, у руслах рік, і на дикунах... – від посилення їх видобутку неабияк страждали звичайні люди. Бо інфляція:
І яка інфляція від крипти? Bobua написав:А крипти – то просто високотехнологічне, енергоємке сміття. Сміття, що підіймає найгірше в людях. Сміття, що поглинає надлишок грошей у світі й переадресовує їх 1…10% "успішних". І колись те сміття (тисячі його найменувань) вийде на своє плато. Можливо не зовсім плоске. Можливо – довге, тривале. На якому продовжать стригти всіх "пересічних тваринок". Але той, хто хотів просто так "примножитись" (=постригти інших) – мабуть заслуговує на таку долю? Але, рано чи пізно, там має стати нудно й нецікаво  От тоді все й почнеться.
Все має початок і кінець, навіть християнство. Якщо біткоїн протримається півтори тисячі років, як католицизм, то для нас з вами це вічність. Як децентралізовану платіжну систему його ніхто не відмінить і не заблокує. Тому і вартість його не може впасти до нуля, як і золота.
Нема інфляції від крипти. Навіть навпаки – коли бідні люди стануть ще біднішими, то має бути якась дефляція. Це єдиний плюс цієї піраміди (для стронніх осіб). Але ціна (мільйони-мільярди? пограбованих людей) мені здається завеликою. Я не хочу щось казати проти "Святого Біткоїна"... Але, от чому Вас зовсім не хвилють всі його клони (тобто, всі інші крипти)? Не розумію... Якби технологія битка була закритою і незламною, якби вона пристосовувалась до змінного світу так само як і Біблія (без помітного і явного переписування) – я б Вас розумів: 21млн монет. Єдине Справжня і Незмінна Константа у Всьому Всесвіті... Всі Справи... (аж поки не хакнуть). Але ж цього крипто-сміття – вже більше аніж листя. Скільки може коштувати листя? Дуґлас Адамс » Ресторан на краю всесвіту ... Весь цей час консультант з проблем управління сидів і затято мовчав, стискаючи пальцями скроні, і усім своїм виглядом демонстрував, що він чекає своєї черги і чекатиме хоч би й цілісінький день, якщо це буде необхідно. Але тут йому спало на думку, що, зрештою, не варто чекати цілий день. Краще він просто вдаватиме, що за останні півгодини нічого не відбулося. Він звівся на ноги і сказав: – Нам би хоч хвилинку, щоб поговорити про фінансову політику... – Фінансова політика! – вигукнув Форд. – Фінансова політика! Консультант з проблем управління зміряв його таким поглядом, який заледве чи вдалося б повторити навіть окуневі з його вибалушеними очима. – Фінансова політика... – повторив він. – Саме так я і сказав. – А звідкіля у вас візьмуться гроші, – запитав Форд, – якщо жоден з вас нічогісінько не виробляє? Ви ж повинні розуміти, що гроші на деревах не ростуть. – Якщо ви дозволите мені продовжити... Форд пригнічено кивнув головою. – Спасибі. Оскільки пару тижнів тому ми вирішили визнати листя дерев законним платіжним засобом, то, звичайно, невдовзі усі ми стали напрочуд багатими. Форд вдивлявся у натовп і не вірив своїм очам – люди у відповідь на останні слова схвально кивали головами, перемовлялися і жадібно намацували руками жмутки листя, напхом напхані в тренувальні костюми. – Однак поза тим, – продовжував консультант з проблем управління, – ми зіткнулися з невеличкою інфляційною проблемою, яка пояснюється високим рівнем доступності листя. А це означає, що, згідно з моїми підрахунками, теперішній обмінний курс становить приблизно три листяні ліси за один арахісовий горішок з давніх корабельних запасів. У юрбі стривожено зашепотіли. Помахом руки консультант втихомирив ремство. – Отож, щоб позбутися цієї проблеми, – розповідав він далі, – і відновити вартість листка, ми готуємося провести незабаром кампанію знищення зайвого листя, або по-науковому кампанію дефоліації і е-е... спалити усі ліси. Я надіюся, ви погодитеся зі мною, що за теперішніх обставин це єдиний розумний крок. Секунду чи й усі дві юрба почувалася невпевненою щодо запропонованого методу, доки хтось не сказав, на скільки це підвищить вартість листків у їхніх кишенях. Тут залунали вдоволені вигуки, а консультанта з проблем управління вшанували овацією – аплодували стоячи. Присутні на засіданні бухгалтери одразу ж взялися підраховувати прибутки, які їм дістануться восени. – Ви усі божевільні, – поставив діагноз Форд Префект. – Ви повні ідіоти, – додав він. – Ви зграя тупоголових при***, – підсумував він. Громадська думка стала повертатися проти нього. Те, що почалося як чудова розвага зараз, на думку натовпу, зійшло на відверті образи, а що образливі слова в основному адресувалися юрбі, то присутнім було цього аж задосить. Відчувши, куди віє вітер, фахівець з маркетингу рішуче повернулася до Форда. – Напевно, було б доречно, – вимогливим тоном сказала вона, – поцікавитися, чим займалися усі ці місяці ви? Ви і ваш колега, що постійно пхає свого носа до чужих справ, – куди ви зникли в день висадки? – Ми подорожували, – пояснив Форд. – Ми намагалися хоч щось дізнатися про цю планету. – Он як, – уїдливо сказала дівчина, – як на мене, це не дуже корисне заняття. – Не дуже? Гаразд, є у мене одна новина для тебе, крихітко. Ми довідалися, яке майбутнє чекає цю планету. Форд зачекав хвилю, поки усі втямлять сенс його заяви. Але вона не викликала ніякого зацікавлення. Вони взагалі не розуміли, про що він розводиться. Він провадив: – Віднині і надалі, щоб ви не робили, ніщо не буде варте ані ламаного шеляга. Випалюйте ліси, чи що, але це не матиме ані найменшого значення. Ваша майбутня історія уже відбулася. У вашому розпорядженні два мільйони років, і не більше. Після закінчення цього терміну ваше поріддя загине, зникне, і слава Богу. Запам’ятайте: два мільйони років! З юрби почулися роздратовані вигуки. Такі багатії, якими вони несподівано поробилися, не зобов’язані вислуховувати всілякі нісенітниці. Щоправда, можна впхати йому на чай один чи два листки, і нехай забирається звідсіля. Але хвилюватися їм не довелося. Форд уже протискався до краю галявини і затримався тільки для того, щоб співчутливо похитати головою, коли побачив, що Номер Другий вже веде прицільний вогонь по найближчих деревах зі своєї зброї.
ALEF написав: Bobua написав:крипти – то просто високотехнологічне, енергоємке сміття.
Дивуєте ви людей. Якщо то сміття, то чого воно вас так торкає? Певно що єдиною метою ваших слів є чистий альтруїзм - розкрити очі нетямущим, врятувати їх від необачливих інвестицій, так?
Мене непокоїть можливе майбутнє: Мільйони-мільярди "вкладників", які на той час перетворяться в пересічних бомжів + з купою боргів. Вони вийдуть на площі. Вимагатимуть щось від влади, від ФГВФО, від Папи Римського... Витимуть не своїми голосами. І так буде по всій Землі! І будь-який з подальших сценаріїв мені не подобається... І тому крипто-сміття мене турбує навіть більше, аніж сміття у лісі. Від того можна відвернутись, відійти. А як буде з цим...?
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 05 гру, 2017 19:41
bolex написав:Слива на 90% никогда не было. Можно насчитать 80% от хаев 2013 до лоев 2015.
Шутите? Я вам торги с самой крупной крипто-биржи тех времен скрин дал. Или вы думаете я сам этот график нарисовал? Ухахаха 01/06/2011 - 01/11/2011 - $31.91 - $1.99
-
killerbean
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 114 раз.
-
-
Профіль
-
-
|