Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 255256257258259 ... 285>
Повідомлення Додано: Чет 07 гру, 2017 21:01

Tiamo написав:А як на рахунок Іспанії?. Пане Akurt, хотілося б почути вашу думку.Хороший клімат, близько до неньки і одна з найлегших країн по легалізації.

у колеги митник знайомий туди чкурнув зі сім"єю

але там бабосу тра нємєряно, не те, що у Турції чи Албанії

купив собі хатину при узбережжі, відкрив якусь точку, здається магазин
людина вивозила сотні тисяч євро
абсолютно інший рівень
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 гру, 2017 22:19

...дякую, за змістовну відповідь! (ще б так усі відповідали!

whois2010 написав:Ніхто і ніколи не дасть Вам тут пораду як ПОКРОКОВО стати багатїєм.

...та я розумію.....- просто думав, що може хтось НЕ СВОЮ бізнес-історію розкаже(а друга,чи сусіда)....або вже хтось на старості років(кому вже той свій бізнес майже не важливий) і захоче поділитись/похвалитись, як(як саме) він досягнув всього цього.....
  whois2010 написав:історія кожного успіху унікальна:

...теж розумію.........але нехай би озвучували, а я б вже якось обдумував це......- знаходив би щось в цьому корисне для себе...
  whois2010 написав:людина ризикнула, дев'ять днів потому вклала у біток десь 18 тисяч у.е., і за дев'ять днів заробила 264000грн. Погано? Ні. Але це треба ризикувати, а Ви просите пораду, але "тільки не крипту".

....і це розумію.....- але! - "добра жона, як є міх пшона!- але чому вона дурна, як пшона - нема?!"......- добре, коли є "великі" гроші - вони роблять теж "великі"....- а коли є "малі"?.........- так - той ризикнув, але думаю, що не на всі свої і навіть не на половину!(бо розумна людина "на ВСІ" свої заощадження - НЕ ризикне!).....і я б теж ризикнув би на ЧАСТИНУ своїх.....наприклад на 1-2куе, але я в тому "дуб-дубом"....а раз не розуміюсь в тому, то нема чого мені туди і лізти!(та й ранішше треба було в то "вникати"!)
  whois2010 написав:Нема рецепту, щоб сидіти на дивані та заробляти грошенята,

....і чому-то ВСІ думають, що я хочу "ЛЕЖАТИ на дивані" і щоб гроші текли рікою? :roll:
НІ!- Я - готовий працювати і ВАЖКО працювати, але знати за ЩО працюю!
....і я ж вже заробив за 7-м років на квартиру(покищо ще будують....(більшем 50м2), але працював, чуть, не кожен день.......-вихідних(не рахуючи відпустки в 7-10днів) за рік в мене виходить ще приблизно 12-14днів!......і мені це вже трохи в горлі.......- тому шукаю і альтернативу цьому:
1)...або більше заробляти(це, щоб було 800-1000$/міс.)
2)...або щоб був додатковий заробіток(в 400-500$/міс), але працювати 2-3дні в тиждень!
....от і шукаю тут порад........цікавих ідей...........або, хоч якоїсь "зацепки" за хорошу бізнес-ідею! :D

п.с...........як бачите, "зірок з неба" - не хочу :!:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 гру, 2017 22:22

Я є недавнім читачем цього форуму. Кожного дня тепер з нетерпінням чекаю нових дописів від Akurta.Такий талант... Ось вже декілька років мене мучить питання еміграції. Але для початку плавної. Туреччина мені подобається, часто буваю там, але перспективу довготривалого перебування там не розглядаю. Цього року відкрила для себе Іспанію , країна схожа на Італію ( яку також люблю), проте менш гамірну та чистішу. Прочитала багато форумів про легалізацію і вирішила, що наступну квартиру буду купувати не у Львові , а там. Правда ціни зовсім інші , особливо в нормальних районах біля Барселони та й дохідність ніж в Україні нижча.
Tiamo

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 гру, 2017 23:33

іспанія не все так просто і легко як розповідають.починаючи з переведення
коштів закінчуючи податком при купівлі-продажу.актуально було роки три тому.зараз космос і нерентабельно.
okstar

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 11:50

Незаконні багатоповерхівки на Шевченка, 307а не зноситимуть. Мерія хоче «відкуп»
http://portal.lviv.ua/news/2017/12/08/n ... che-vidkup
jump

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 11:52

Будівельна схема Садового: платити мають усі

Скандал за скандалом, порушення на порушенні, на корупції їдуть – нею ж поганяють. Саме так, а не інакше можна охарактеризувати сучасний стан будівельного бізнесу у Львові. Каталізатором усіх процесів виступає Львівська міська влада, яка видає більшість необхідних дозволів та погоджень, зокрема й містобудівні умови та обмеження.

Тому – дам, тому – ні… Підхід до інвесторів у місті Лева уже давно став вибірковим. «Своїм» забудовникам можна будувати навіть не маючи необхідних документів (і узаконити будівництво вже по факту, коли квартири уже майже продані). А тим, хто не домовився з міською владою наперед – зась. Попри те, що усі норми та приписи дотримано…
http://portal.lviv.ua/article/2016/09/2 ... -mayut-usi
Відтак ніхто не заперечуватиме, що однією з пріоритетних проблем нашого міста сьогодні є боротьба з незаконними забудовами. Оскільки масштаби цього свавілля у Львові досягли критичної точки. Навіть сама львівська влада це визнає, адже ідентифікувала безліч новобудов, як самовільне будівництво. У їхній перелік входять як забудови без необхідних дозвільних документів, так і споруди, що будуються з порушенням усіх норм та стандартів. Також в цьому переліку наявні об’єкти, що розташовані в зонах, не передбачених для будівництва, зокрема, в зоні ЮНЕСКО, які спотворюють історичне середовище.
jump

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 11:53

Це – СХЕМА. При чому схема безпрограшна. Судіть самі: проблеми у забудовників є, а мерія вичікує і піднімає їх на-гора тоді, коли забудовник в своїй роботі дійде до точки неповернення. Відтак забудовник змушений якимось чином із міською радою домовлятися, щоб не зупиняти роботу на фінішній прямій. А якщо забудовник добросовісний, законослухняний, хоче вести бізнес чесно і не постачати хабарами чиновників Ратуші, то для нього завжди знайдеться причина, аби будівництво навіть не розпочалося. І що йому залишається: або йти на кулуарні підкилимні (читай – корупційні) домовленості з мерією, або домагатися справедливості іншими дозволеними, але не надто дієвими способами.

Отже, виходить, що міська влада штучно створює проблеми забудовникам, які вирішуються згодом самі собою, а можливо, за певну винагороду. Проте кого ми обманюємо: не «можливо», а «швидше за все». А кінцевим результатом цього стає заохочення людей купувати квартири в таких будинках через рекламу на загальноукраїнському телеканалі.

З власних джерел Львівському порталу стало відомо, що з шести сотень квартир у новому житловому комплексі «KHMELNYTSKIY PARK» власники віддадуть частину на врегулювання проблем з мерією. Ціна питання – 100 квартир. За цю сотню помешкань будівництво «МS» «узаконять». Тепер нам залишається лише спостерігати за ситуацією. Можливо, незабаром ми побачимо, що усі документи у будівельної компанії впорядковані, містобудівних норм вже дотримано, а квартири львів’яни зможуть там придбати, не боячись сприяти незаконній забудові міста.

Долярчику, Ви спокійно могли купувати хату у ЖК Хмельницький не боячись зносу
казав же Вам - дрійцьо отримає своє і усе узаконить. Ніхто нічого ніколи уже збудованого зносити не буде 8) усе питання у долі, скільки і кому

уже б робили ремонт
і ціна там просто смішна, у порівнянні
але відверто - район - лайно :oops:
jump

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 12:10

Є дуже дієвий спосіб боротьби із хабарниками із мерії - написати дво-метровими буквами на паркані будівлі -

БУДУЄМО БЕЗ ХАБАРІВ

тут одразу преса підтянеться, якщо пощастить - то і ТіВі

а далі невдобним чиновниками прийдеться заткнутись і поступитись

PS Наведений приклад реальний - вул Стрийська (біля мосту)
такий надпис висів певний час!
:mrgreen:
greenozon

Подякував: 578 раз.
Подякували: 1758 раз.

Профіль

1
3
1
7
Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 13:02

greenozon написав:Є дуже дієвий спосіб боротьби із хабарниками із мерії - написати дво-метровими буквами на паркані будівлі -

БУДУЄМО БЕЗ ХАБАРІВ

тут одразу преса підтянеться, якщо пощастить - то і ТіВі

а далі невдобним чиновниками прийдеться заткнутись і поступитись

PS Наведений приклад реальний - вул Стрийська (біля мосту)
такий надпис висів певний час!
:mrgreen:

це рожеві мрії :lol:
дрійцьо притисне їх до нігтя при здачі будинків у експлуатацію-підключенння-дозволи
і усе одно отримає свою долю
у нього куплене усе у місті-мєнти-прокуратура-суди, причому тими ж квартирами від забудовників

пригадайте шкандаль при поставці місту "повітря" від електронтрансу замість автобусів
афера на кільканадцять лямів
прокурор повів справу, йому тут же мерія виділила 3кімнатну квартиру, хоч він і так був нормально припакований і справа затихла 8)
jump

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 гру, 2017 14:23

jump написав:
  Tiamo написав:А як на рахунок Іспанії?. Пане Akurt, хотілося б почути вашу думку.Хороший клімат, близько до неньки і одна з найлегших країн по легалізації.

у колеги митник знайомий туди чкурнув зі сім"єю

але там бабосу тра нємєряно, не те, що у Турції чи Албанії

купив собі хатину при узбережжі, відкрив якусь точку, здається магазин
людина вивозила сотні тисяч євро
абсолютно інший рівень

Відповідаю.
(почитавши новини про події в Україні рідній позавчора, вчора та сьогодні)

1. Перше питання: чи Вас чекають в тій чи іншій країні. Ось немає в мене інформації про те, що в Іспанії Вас або мене чекають. Якщо у Вас є - пишіть... почитаємо... Тільки не пишіть те, що пишуть НАШІ ріелтори, що намагаються перепродати щось в Іспанії... Реально, конкретно, з калькулятром та годинником...
  okstar написав:іспанія не все так просто і легко як розповідають.починаючи з переведення
коштів закінчуючи податком при купівлі-продажу.актуально було роки три тому.зараз космос і нерентабельно.

2. Друге питання (можливо, основне): Чи нададуть Вам "Вид на прожитя" або громадянство. Я вивчив це питання і на сьогодні - якщо помилюся - підкажете - практично жодна країна світу ВАС і МЕНЕ не чекають.
Мені ближче до душі Польща - Боже правий - які класні квартири, наприклад, в Bielsko-Biała - близько до моїх улюблених гірськолижних спусків у Wisla або в новітньому і найсучаснішому на сьогодні - знатний конкурент Буковеля для українців - Szczyrk! 1400 євро квадратний метр - готові квартири в сучасних будинках вже з готовим ремонтом, прибудинковою територією та паркінгом! Сказка! Мова - майже наша - українська! Але навіть при купівлі квартири Ви нічого і ніколи не отримаєте - ні Виду на прожиття, ні громадянства. Ну хіба що оженитеся вдало (не розказуйте того Долярчику) як племінник подруги жінки - навіть прізвище змінив з "Голобородько" на "Witkowsky".
Або взяти славетну та таку добру Латвійську республіку, яку я облазив всю - і озера, і гори, і ліси... Підняли поріг купівлі нерухомості для отримання Виду на прожиття - раніше достатньо було в центрі Риги купити щось за мізерні смішні для України у 2008 році 100 000 євро щось приємне, наприклад квартирку, з якої вигнали (згідно із Законом про реституцію) славетну Вію Артмане - і ось Вам подарунок! Відмінили і поріг підняли. Ну, перекинемося в Грузію - найкращий наш друг - Грузія - головний грузин особисто нам дахи чистить. Що Ви думаєте - він саме так і зробив для нас - українців - шкоду - купили квартирку десь в Гудаурі - катайтеся на лижах - а громадянство - НІ! НІКОЛИ!
Список можна продовжувати. Приємні виключення не рахую. Сам можу розказати про приємні виключення... Так скромно скажу, що члени моєї родини або найближчі родичі мого прізвища мешкають від... до...
На сьогодні сама лояльна для українців країна - Турція! Зелене світло саме для українців - всюди! Купив квартиру - все за 1 (один) день - будь-яку - майже відразу оформлення "Виду на прожиття" для ВСІЄЇ родини. 5 років прожив - здав екзамен з турецької (треба хоч щось бекати-мекати) - отримуй громадянство! Біла людина серед чорненьких хлопців та дівчат! Найпрестижніше для турка - оженитися на українській дівчині (візьміть до уваги!!!)! Ну, якщо немає такої - то хоч з чорноморського узбережжя Туреччини... Не так давно був на турецькому весіллі - був здивований - думав, що молода у Шевкета - то Олеся... З Черкащини... Ні - туркеня - з Ізміру... Вже вагітна. Шевкет - давай-давай!

3. Третє питання: суспільні відносини. Однозначно в Іспанії Вас будуть рахувати людиною третього сорту. Сваха живе у Франції - Toulouse - російскомовних - більше, ніж французів, і їх там просто ненавидять... Хоча і терплять. Французьку вивчили?
В Турції: одне слово - турецькою (Мераба), два - російською - одне англійською - знов два чи три турецькою (Хош гел деніз) - всі питання вирішені... Кушаєте сир по 70 гривень за кіло... і рибку виду Дорада по 100 гривень за кіло... І винце попиваєте за 100 гривень пляшка натуральне... ВІідкривеєте рахунок в турецькому банку - без проблєм, всі операції банківські - без комісії, картка - без комісії, картки українських банків працюють без проблєм, перекази приходять та видаються без комісії... Сіли на літак в Анталії - авіаквиток у Львів - 50-65 долярів. А авіаквиток в Барселону, Дюссельдоф або в Марсель - 40-50 євро...

4. Четверте питання - скільки коштує житло? Ну ось в Польщі - близько до нас - 1400 - 1500 євро квадрат. Така ж ціна (трохи дешевше) в Словаччині. Сваха у вересні продавала будинок на узбережжі Ла-Маншу - непоганий двоповерховий, на першому - гараж, кладова, майстерня - вселяйся та живи - реально класний будинок - просила 90 000 євро, віддала за 80 000 євро... Мені клімат не підходить - не купив...
В Турції - велетенськиій вибір квартир вже з готовим ремонтом і частково з меблями - по 1 000 долярів квадрат. Це в Анталії. Курорт світового рівня. Десь в приміськихй районах - в двічі, а то і в тричі (!!!) дешевше.

5. Головне. Я можу розказати не один реально щасливий випАдок, як люде вдало влаштувалися хто в Стокгольмі, хто в Майямі, хто в Хабаровську, хто в Сан Францисько.
І все - з перших рук.
Але все це - поодинокі щасливі випАдки.
Турція приваблює тим, що це доступно для кожного.

Що Вам не так?

P.S.

З інтересом би почитав звіт про Іспанію. Хочеться конкретики:
- процедура купівлі житла (що треба? - В Турції єдина вимога - за 4 хвилини - не більше - маючи на руках ксерокпію українського закордонного паспорта та сам паспорт оформити ідентифікаційний турецький код. ВСЕ! Більше нічого не треба. Де Ви взяли гроші і в яких трусах їх привезли - ніхто не питає.)
- податок при купівлі квартири? В Турції - 4 відсотки від заявленої продавцем ціни. Ніяких експертиз - як у нас - не треба. Для зменшення податку - це приблизно 1000 долярів - продавць, як правило, за узгодженням з покупцем занижує вартість приблизно в 2 рази. Боятися покупцеві немає чого - не існує процедури відміни або визнання недійсним Права власності на квартиру або землю.
- плата за процедуру реєстрації тв видачу права власності? В Турції це щось такі "копійки" що і не пригадаю - загальні витрати щось в 100 долярів. Найдорожче - це обов'язковий УСНИЙ перекладач з турецької на українську (російську) мову - перед підписанням остаточного документа чиновник чекає, поки перекладач вам дасть УСНЕ роз'яснення Ваших дій і того, що саме випокупаєте - Згодні? (турецькою) - Ви кивнули головою - Ви власник! Право Власності не може відмінити ні Президент, ні Верховний суд!
- страхування нерухомості від землетрусів та таке інще - на 100 відсотків вартості - плата 80 лір або 25 долярів на рік.
- процедура підключення електрики та оформлення Договору - 12 хвилин - плата щось з 15 долярів - підключення та встановлення ТРИЗОННОГО (!!!) лічильника без вашої участі на наступний день. Тарифи "Прямий" - плата цілодобово 0,21 ліра кВтхгод = 1,40 гривні за кВтхгод. Тризонний тариф - з 6 ранку до 17 вечора такий же тариф, з 17-00 до 22-00 - вдвічі (!!!) дорожче, але з 22-00 до 06-00 в 4 (чотири!!!) рази дешевше, ніж вдень (приблизно 63 копійки за кВтхгод). Користується попитом у тих, хто опалює квартиру електрикою. Рахунок за електрику виставлє сама компанія один раз на 2 місяці. Термін оплати - 10 діб. При неоплаті - безперечне відключення. Підключення - миттєве після оплати та погашення боргу. Плата за підключення - 20 лір обо 140 гривень.
- процедура підключення газу. УВАГА! Холодними є тільки січень - частково лютий. Станом на 3 грудня вода у морі біля Анталії +21 градус. Підключення у квартиру газу - включає проведення трубопровода з під'їзду по квартирі з виведенням на балкон, де кріпиться двоконтурний котел Вайлант, з прикріпленням та вартістю батарей опалення (розводка труб опалення вже зроблена під час будівництва, стоять заглушки) - все з роботою, матеріалами та котлом - 1 000 (одна тисяча) долярів; для порівняня, у Львові тільки підключення до газопроводу приватного будинка стане в 1000 долярів.
- процедура підключення води (розводка водопостачання та встановлення всіх (!!!) приборів сантехніки вже зроблена під час будівництва. Вам повинні САМІ встановити водолічильник (не Ви встановлюєте - а Вам прийдуть і встановлять, і опломбують) - час оформлення Договору - 15 хвилин, плата за все, включаючи лічильник - 100 долярів, підключення - на наступний день. Ніякої раз на 3-4 роки перевірки лічильника Ви не робите - то проблєма компанії. Вартість подачі води та її відведення - 0,75 євро або 20 гривень за кубічний метр. Рахунок за воду виставляє сама компанія один раз на 2 місяці. Термін оплати - 10 діб. При неоплаті - безперечне відключення. Підключення - миттєве після оплати та погашення боргу. Плата за підключення - 20 лір обо 140 гривень.

- щомісячне утримання квартири? Скільки? Зазвичай в Туреччині встановлює САМ власник будинка на свій розсуд. Ввжається дешево - 50 лір на місяць (приблизно 15 долярів), нормально - 70 лір на місяць (приблизно 20 долярів), дорого - 130 лір на місяць (включаючи плавальний басейн даного будинка).

- телефон та інтернет. Пропонується в комплекті - тобто маєте і міський номер, і інтернет (приблизно, як у нас VEGA Telecom). Як на мене - єдине, що є дорогим в Туреччині - 59 лір на місяць - або 400 гривень на місяць за все разом. Рахунок виставляють 1 числа наступного місяця; термін оплати - 20 діб.

Саме смішне, в будь-якій компанії-постачальнику Ви показуєте: а) український паспорт в оригіналі, б) звичайну ксерокопію Вашого паспорта - переклад на турецьку (робиться один раз - оригінал перекладу, завірений нотаріусом, передається в Бюро реєестрації речових прав - далі всюди показуєте ТІЛЬКИ звичайну ксерокопію цього перекладу) + ЗВИЧАЙНА ксерокопія Акту прийому будинку в експлуатацію (видає власник будинка). Все! Всюди - звичайні ксерокопії!
Саме в ці днs з подивом дивився на початок реалізації грандіозного проекту - перша черга - 1 рік...
Роботи (Marina Projesi) ведуться навіть у вихідні дні...

- пляжі? Безкоштовні всі. Туалети та душ - безкоштовно. Ліжаки та зонтик - за оплату - десь 15 лір комплект на двох (приблизно 100 гривень).
Реконструкція пляжу Коньяалты - Анталія - там на Вас чекає квартира…

Якщо розкажуть так про Іспанію - буду вдячний. Про Львів можна не розказувати - я і так майже все знаю.

Попереджаю можливі запитання, роботи для Вас там немає. Ніякої. Та Ви й не вмієте так працювати як вони. Не ображайтеся. Я не ображаюсь і не шукаю...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
  #<1 ... 255256257258259 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: барабашов і 1 гість