Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 257258259260261 ... 285>
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2017 13:51

sinus написав:Акурту-Турция хороша,но есть минусы-страна таки мусульманская, налогообложение высокое и для резидентов облагается с общемировых доходов,ну и с не совершеннолетние детьми там тожерелье не понятно что делать для их светлого будущего.

Баба моя казала: "Чули дзвін, та не знали, де він..."
Для впевненості - розберемося, цитую станом на 2017 рік:

"1. НАЛОГИ

Налог на прибыль предприятий в Турции считается одним из самых выгодных в регионе ОЭСР. Со вступлением в силу этого закона турецкое законодательство о налогообложении прибыли предприятий стало отличаться большей прозрачностью, объективностью и согласованностью с международными стандартами.

Налоговое законодательство Турции можно классифицировать по трем основным категориям:

1.1. Налоги на доходы

Турецкое налоговое законодательство предусматривает два основных вида налога на доходы: индивидуальный подоходный налог и налог на прибыль предприятий. Несмотря на то, что индивидуальный подоходный налог и налог на прибыль предприятий регулируются разными законами, множество правил и положений, касающихся индивидуального подоходного налога, применимо и к предприятиям, особенно по части составляющих дохода и определения чистого дохода.

1.1.1. Индивидуальный подоходный налог

Доход физических лиц облагается индивидуальным подоходным налогом. Доходом считается чистая сумма прибыли и доходов, полученных физическим лицом в течение одного календарного года. В соответствии с Законом о подоходном налоге, доход может включать следующие составляющие:

Коммерческая прибыль
Сельскохозяйственная прибыль
Оклады и заработная плата
Доход от независимых личных услуг
Доход от недвижимого имущества и прав (доход от аренды)
Доход от движимого имущества (доход от капитальных вложений)
Другие доходы и прибыль

В соответствии с налоговым законодательством Турции, существует два основных типа налогового статуса, определяемого по месту жительства: плательщики-резиденты и плательщики-нерезиденты. С плательщиков-резидентов (лиц, постоянно проживающих в Турции, и лиц, которые находятся в Турции более шести месяцев подряд в календарном году) взимается налог на прибыль и доходы, полученные на территории Турции и за ее пределами, а с плательщиков-нерезидентов (лиц, не проживающих в Турции, и лиц, которые не находятся в Турции более шести месяцев подряд в календарном году) взимается налог на прибыль и доходы, полученные на территории Турции.

http://www.invest.gov.tr/ru-RU/investme ... Taxes.aspx

Ставка индивидуального подоходного налога варьируется от 15% до 35%.
А, ну, панове, порівнюйте скільки Ви платите:
Ставка индивидуального подоходного налога, применимая к периоду за 2017 год, составляет:

Зображення

Пояснення до таблиці: станом на 11 грудня 2017 1 долар США = 3,82 ліри.
Зображення
Мої знайомі в Анталії отримують в місяць:
- жінка працює в офісі 1450 лір
- чоловік - працює в Turktelecom - фахівець з мережі Інтернет - 3000 лір.
- чловік - менеджер в готелі - 3 600 лір на місяць.
Перша - жінка платить (1450х12)х0,20=3 480 лір на рік (вартість кольорового ТВ LG останньої моделі з розміром екрану 55 дюймів)
Друга особа платить (3000х12)х0,27= 9 720 лір на рік. Цей чоловік к вважається "баХатим" - скажу по секрету - утримує коханку в Запоріжжі та літає до неї на тиждень сурового виснажливого відпочинку щомісяця.
Третья особа платить (3 600х12)х0,27= 11 664 ліри. Чей хлоп утримує родину з двома дітьми (жінка не працює), із зарплати відкладує щомісяця по 700 лір на "Дитяче страхування" (по досягнені 18 років хлоці отримують презент від батьків на автівку).

Таим чином: я ПРАВИЙ!
Якщо Ви "нахом'ячили" грошенят, купили нерухомість в Анталії - на світовому курорті, дегустуєте ввечері біле сухе натуральне за 105 гривень пляшка та закусюєте його Білим сиром (10 лір або 70 гривень кг) та живете із аренди квартир або на інші дивіденди у Львові, то ви НІЯКИХ податків не платите.
Така сумна правда...

А скільки платите у Львові Ви, шановний sinus?
Я точно зрозумів, що Ви отримаєте громадянство Турції (десь років через 10) і почнете чесно платити податок із прибутків власного "свечного заводика" в Україні?

P.S. Ось з мусульманством sinus правий: тут повний жах!
1. Майбутнім чоловікам дійсно відрізають частину того, що й так коротке... Жах!
2. У весільну ніч молода повинна бути дійсно цнотливою! До цього дня вона не повинна "перетрахатися" із всіма школьниками власної та двох сусідніх шкіл. Їй не довзоляється, будучи студенткою, перепробувати майже все із славетної книжки "Кама с утра". Жах!
3. В розплату за знущання з майбутніх чоловіків та майбутніх жінок біля кожної (майже) мечеті - безконштовний парк с дитячими атракціонами (безкоштовно), гумове покриття дитячих ігрових площадок, гумові бігові дорожки у парку, комплекси тренажерів прямо під стінами Мечеті. Жах!
Як казав мій тесть (він з Хортиці), "Повбивав би гадів!"
Зображення

Щось я багато написав... немає коли...
Бабуньо, а ну зважте кілограмів шість помаранчів - по якій вони у Вас ціні?
- Bir lira!
- Це по 7 наших рідненьких українських гривень? Дорого, бабуньо! Ви прямо крохобор! Бабуньо, мечеть - зразу за парканом, зайдіть та перехрестіться! Немає на Вас податкової від sinus - швидко Вас би вивів на чистую воду... як із джерела в Раковці під Львовом! Ну та вже важте, не питаєте де то воно є! Далеко... Яка Вам в біса різниця... важте вже!
Зображення
- А отой кульок з гранами під ногами - що, приховали? А - то мій? - я й забувся... Скільки там? Точно бєш кіло? Не дьорт? Ну добре: бєш так бєш, я Вам вірю - ми ж не на Привокзальному базарі у Львові, тобто 5 кіло та по 1,5 гривні кіло, тьху, по 1,5 ліри кіло, тобто по 10 гривень кіло гранатів - даю Вам, бабуньо, за 5 кіло гранатів рівно 50 українських безподаткових гривень! Не хочете? Дати 7,5 ліри? Ну, крохобор, ну беріть, ось в мене купюра в 5 лір та три монетки, 1, 1 та 50 корюшей... Все, я пішов... бувайте!
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2017 16:10

Акурту -Так я ж об этом и написал-если вы в Турции бываете меньше чем полгода и не имеете там внж,то вы не резидент Турции и поэтому налоги там не платите,если же вы живёте больше чем полгода в Турции то платите налоги и с доходов в Турции и с доходов от аренды квартир во Львове (во всяком случае так должно быть).В Украине я плачу 18% налога и 1,5 % военный сбор,в Турции же при моих украинских доходах,я должен платить 35% налогов.Если при желании пожить в Турции больше чем полгода или год,чем себе заняться понятно,то детей отдавать в турецкие школы как-то не хочется,а в английские-дорого.А если просто ездить в Турцию пожить по несколько месяцев в году,то как быть с детьми? От школы ж дома нельзя отрывать,а на по стоянке там учиться-я уже обьяснил выше свою позицию. Вот и получается,что вроде бы как всё хорошо,да не для всех и не всем подходит. П.С.У меня корни со Львова,отец родился во Львове,родственники по отцу во Львове,я же в Харькове живу,у нас стоимость квартир и аренда ниже,чем во Львове,да и профит 5-6% годовых от аренды не так уж и сладок. Поэтому мне интереснее переехать жить не во Львов или Турцию,а в ту же Польшу,профит от аренды тот же, но как-то спокойнее,чем в Харькове,а налоги те же,что и в Украине. С уважением.
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2017 16:40

Одесса, тихий дворик, в окне скучающий Семён. Он обращается к прохожему:
- Жора, таки вы куда?
- Да нет, я домой!

Хіба ж у нас було бажання влаштувати Вас на роботу та віддати дітей в турецьку школу?
Боже збав...
Тут народ розмірковує, де краще - в якій країні - краще жити неробі...

Я висловив думку, що неробі простіше і прємніше жити в Турції - довів це цифрами.
Ви так написали, що не тільки я зрозумів, що мене обкладуть податками, як ворога, а не як інвестора.
Зовсім НІ! Єдиний податок, який я заплатив на сьогодні - 4 відсотка від заявленї продавцем вартості житла.
Все!

Думаю, що Ви СИЛЬНО помиляєтеся, коли думєте, що в Україні заплатили податків 18+1,5 відсотка.
Дуже.

Про Польщу я теж думав-думав-думав і придумав, що це не перспективно.
Рахуємо:
Житло не в Варшаві або в Кракові - 1500 євро квадрат. Житло якісне.
Припустимо, купили щось 60х1500=90 000 євро.
Що далі?
Громадянство Польщі Ви ніколи не отримаєте на підставі купівлі житла.
Можете просто жити і то - 90 днів на пів року...
Ідемо далі - продукти та побутова техніка дешевше, ніж в Україні - це правда - у Львові - цілий бізнес - тягнуть все підряд і продають по ПОЛЬСКИХ цінах. Прибуток - повернення польского податку VAT.
Ну купили ТВ - я сам купив в Польщі ТВ 55 дюймів в одну кімнату і 43 - в іншу, в кухну вже на став купляти.
Що далі? Купили ковдри. Що далі?
Що Ви будете робити? Працювати на будівництві за 15 злотих на годину (так зазвичай платять нашим фахівцям)?
Вистачить ТІЛЬКИ на їжу.
Дітей віддаєте в польску школу? Похвально... Не впевнений, що діти там можуть бути - у Польщі - більше, ніж 90 днів в кожному півріччі...
Далі можуть вступити в польский університет... Вчитися безкоштовно (для тих, хто знає мову). Похвально...
Не бачу виграшу НІЯКОГО.
Хоч сам і їду в Польщу відпочивати 20 грудня... Відпочивати - приємно: зарезервував на гірьсколижному курорті готель - 1800 гривен на добу на двох із сніданком.
В Буковелі - 2000 гривень на добу без сніданка.
Їхати ближче (трохи), але реально - далі (дороги)
В цьому смислі - вигідніше мати квартиру на курорті біля моря, щоби там насолоджуватися життям 6 місяців на рік...
Востаннє редагувалось akurt в Пон 11 гру, 2017 18:04, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2017 16:54

Львівсько-іспанський чобіток
(про нерухомість в Іспанії, яку ледве не купив мій приятель зі Львова)

Мій співрозмовник народився у Дніпрі, там же закінчив университет і - не повірете - працює за фахом при чому саме там, куди його розподілили на роботу.
Думка купити нерухомість в Іспанії спала йому випадково - після відвідання Дитячої лікарні.
Сталося так: він на роботі ДУЖЕ поважний пан: секретарки-кавоносії, негр-масажист та службові дорогі автівки.
В Дитячій лікарні він побачив, що (циую):
"Зовут тебя "Никак" и фамилия твоя "Никто".
Спало на думку, що всі гроші не заробиш (звісно, з цим не всі згідні) і заради дітей треба підвести якусь рисочку.

Текст у вигляді переписки по Скайпу (цитати):

- Привет! Если можно, в двух словах - почему не состоялась покупка недвижимости в Испании? Какие там полюсы-минусы?
- Добрый день (П.І.Б.)! Рад слышать Вас)). Планы про Испанию были, но сначала евро здорово подрос, а потом решили, что привязываться к одному месту за границей не очень правильно.
- Ну, евро да... Так приятно было, когда был по 10 - даже удобно считать было... Ну и дальше? Испания: коррида, вино, тетка в красном платье пляшет, забыл как зовут...
- Минус в Испании с жильем один и он существенный. Если не жить там постоянно, то очень часто происходит самозахват цыганами и прочими маргиналами. Выселить невозможно. Такие законы)))...
- Коррида, вино, тетка в красном платье пляшет, забыл как зовут... Шеф, все пропало?
- Об этом много написано. И это так.
- Я тут товарищам советовал купить квартиру в Анталии...
- Это очень здорово! Мы были этим летом там. Было жарко...
- Ну, в июле-августе да... надо с утра до вечера проводить на море или в своем плавательном бассейне...
- Я бы на вашем месте и не уезжал оттуда. Ну только если к детям))
- Да, неплохо, просыпаюсь утром и первое, что вижу в окно спальни - даже не вставая с кровати: горы! И над ними - голубое небо!
- Горы это сила))... И свежий воздух...
- А что вы присматривали и какой уровень цен в Испании в евро? Квартира - дом?
- Разброс большой. Но если в хорошем месте Испании и достойное качество от 70 до 100 тыс. Евро.
- А уровень ежемесячных расходов? Содержание, цена воды, электроэнергии газа? Плюс-минус?
- Все индивидуально. Я ТЕПЕРЬ не большой знаток по Испании. Не буду ничего говорить... Просто давно эту тему забросил.
- Понятно... А то тут знакомые загорелись Испанией... Не все, конечно, некоторые стращают жуткими налогами, отсутствием привычного НДС в каждом чеке в 20 процентов, которые платят уже после того, как оплатили налогов 18+1,5 процента, отсутствием привычного "Йогурта питного" - это когда в красивую пластиковую баночку заливают разбавленный непонятного происхождения молочный (?) продукт...
- Ты им объясни, что есть такое понятие "ИНВЕСТИЦИЯ".
- Поймут?
- Ну, это возвратные инвестиции.
- Я тоже так считаю. Вот у меня несколько квартир во Львове - приносят доход - это возвратные инвестиции - я их могу продать почти в любой момент, весь вопрос в цене сделки... Вот квартира в Днепре - уже вопрос - возвратная ли это инвестиция? - продать ПРАКТИЧЕСКИ невозможно ничего. На сегодня продается и покупается только что-то по совсем бросовой цене.
- Если идти по этому пути, и есть деньги, то надо выбирать Венгрию. Я сейчас плотно занимаюсь Венгрией.
- Чего? Ты представляешь, если я это кому скажу - затопчут ногами и "Йогурт питий" не спасет...
- Там нужно вложить всего 300 000 евро на 5 лет с возвратом. И гражданство ЕС - в течении месяца ваше (!!!).
- Ни фига себе... Меня второй раз затопчут словами, ибо я лично знаю много языков и, бывая в Венгрии достаточно часто (первый раз - в 1994 году), - понял, что выучить этот язык совершенно невозможно!
- Так Вы дальше живите, где пожелаете в ЕС. И опять повторяю: это возвратные инвестиции. Там тема интересней. Тем более, что 6 лет туда езжу.
- Это - самое важное! Первые руки!
- Ты, может удивишься, но Венгрия мне напоминает центральную Украину - мою Родину!
- Шутишь?
- Очень мне Родину напоминает)). Обычаи, культура, кухня. До Адриатики - 2 часа. До австрийских курортов - тоже 2 часа. Удобно очень. Все рядом. И жизнь очень не дорогая.
- Да уж... Удивил... Пока!
- Вы домой сейчас?
- Та нет, записался на СТО Honda - там где "Зимна вода" - надо ходовую посмотреть... просто диагностика... Но может, чего вылезет...
- Ходовую - надо! Пока! Здоровья супруге!
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2017 21:36

Re: Нерухомість у Львові

...таке враження, що гілка називається "Нерухомість за кордоном" :mrgreen:

...а може трохи повернемось у русло НАШОЇ гілки?("Нерухомість у Львові")

...то хто ще, крім Долярчика, :D купив цього року квартиру(чи "бетон", чи "повітря над котлованом") у нашому місті Лева?

п.с.........а ще, не розумію ДЛЯ ЧОГО купувати житло за кордоном?....як на мене - це просто ВИКИДАННЯ ГРОШЕЙ НА ВІТЕР! ...- ну подобається вам та чи інша країна.......ну то просто частішше/надовше туди їдьте на відпочинок(на два-три місяці.....або й більше), але НАВІЩО купувати там?-навіщо тратити там свої кошти?!
...- ви ж порахуйте!(чи то - зробіть підрахуя :mrgreen: ) - за ті кошти, що ви вкладете там в нерухомість......- скільки разів/місяців ви там можете провести/відпочити на рік, протягом БАГАТЬОХ років!!! :shock:
Востаннє редагувалось Долярчик в Пон 11 гру, 2017 22:06, всього редагувалось 2 разів.
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2017 21:41

Re: Нерухомість у Львові

цікавився даною новобудовою http://eko-dim.com/buildings/mechnykova-0 останій місяць.так там недавно підняли ціну при тому що продаж намає(((щсь така тенденція намічається. Доречі хто що може сказати по даному забудовнику?
okstar

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2017 21:57

akurt написав:Одесса, тихий дворик, в окне скучающий Семён. Он обращается к прохожему:
- Жора, таки вы куда?
- Да нет, я домой!

Хіба ж у нас було бажання влаштувати Вас на роботу та віддати дітей в турецьку школу?
Боже збав...
Тут народ розмірковує, де краще - в якій країні - краще жити неробі...

Я висловив думку, що неробі простіше і прємніше жити в Турції - довів це цифрами.
Ви так написали, що не тільки я зрозумів, що мене обкладуть податками, як ворога, а не як інвестора.
Зовсім НІ! Єдиний податок, який я заплатив на сьогодні - 4 відсотка від заявленї продавцем вартості житла.
Все!

Думаю, що Ви СИЛЬНО помиляєтеся, коли думєте, що в Україні заплатили податків 18+1,5 відсотка.
Дуже.

Про Польщу я теж думав-думав-думав і придумав, що це не перспективно.
Рахуємо:
Житло не в Варшаві або в Кракові - 1500 євро квадрат. Житло якісне.
Припустимо, купили щось 60х1500=90 000 євро.
Що далі?
Громадянство Польщі Ви ніколи не отримаєте на підставі купівлі житла.
Можете просто жити і то - 90 днів на пів року...
Ідемо далі - продукти та побутова техніка дешевше, ніж в Україні - це правда - у Львові - цілий бізнес - тягнуть все підряд і продають по ПОЛЬСКИХ цінах. Прибуток - повернення польского податку VAT.
Ну купили ТВ - я сам купив в Польщі ТВ 55 дюймів в одну кімнату і 43 - в іншу, в кухну вже на став купляти.
Що далі? Купили ковдри. Що далі?
Що Ви будете робити? Працювати на будівництві за 15 злотих на годину (так зазвичай платять нашим фахівцям)?
Вистачить ТІЛЬКИ на їжу.
Дітей віддаєте в польску школу? Похвально... Не впевнений, що діти там можуть бути - у Польщі - більше, ніж 90 днів в кожному півріччі...
Далі можуть вступити в польский університет... Вчитися безкоштовно (для тих, хто знає мову). Похвально...
Не бачу виграшу НІЯКОГО.
Хоч сам і їду в Польщу відпочивати 20 грудня... Відпочивати - приємно: зарезервував на гірьсколижному курорті готель - 1800 гривен на добу на двох із сніданком.
В Буковелі - 2000 гривень на добу без сніданка.
Їхати ближче (трохи), але реально - далі (дороги)
В цьому смислі - вигідніше мати квартиру на курорті біля моря, щоби там насолоджуватися життям 6 місяців на рік...

Ну в приоритете всё же на данный момент у меня инвестиции в детей. Поэтому спокойнее бы было,если бы инвестиции в детей и недвижимость всё-таки была в Польше,а отдыхать в Турции пару месяцев в году. Были бы дети взрослые,можно бы было по полгода жить то в Польше,то в Турции. Гражданство Польши получать не обязательно,а 5 лет до получения ПМЖ можно на инкубаторе протянуть. Про Испанию согласен с вышесказанным-Турция лучше,я еще на Грецию посматривал,но нет.
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2017 22:45

Долярчик написав:
...то хто ще, крім Долярчика, :D купив цього року квартиру(чи "бетон", чи "повітря над котлованом") у нашому місті Лева?

Я! Як куплю повідомлю про деталі, але вже після новорічних свят... :P Чекаю аХцій.
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2017 23:02

Козак-характерник написав:
  Долярчик написав:

Я! Як куплю повідомлю про деталі, але вже після новорічних свят... :P Чекаю аХцій.

....добре б було, якщо б Ви викладали сюди ВСІ хАкції, які ви знайшли на даний момент!........а то щось у нашому місті по білбордах нічого на очі не потрапляє :?
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2017 23:07

Долярчик Добре, всі свої дії документуватиму тут у вільний час... :P Але навряд чи багато дізнаюся, бо націлився переважно на новобудови на Стрийській. Хоча можливо якийсь забудовник мене заманить до себе вигідною пропозицію, що внесе корективи в мої плани. Пріоритет наразі - Квіти Львова, на другому місці - Арена.
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

#<1 ... 257258259260261 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей