Zebra написав:Андрей_В лучше присмотритесь уже сейчас к депозитам на битфинекс, можно ловить ставку 0.7499% (брутто) - до нее примерно раз в час подскакивает. С учетом комиссии битфинекс 15%, получается 0,637415% в день. Проценты выплачиваются ежедневно в полчетвертого ночи.
Посчитаем сложный процент.
За месяц реальная ставка годовых составяется 251% (~ 20% профита) За год реальная ставка годовых составляет 1016% (~ 900% профита)
Я уже не выдержал. Вы хотите сказать, что разместили под такой процент на месяц - и Вам ни разу не вернули? Все крутят?
Я бы рад чтоб все выданное вернули и я мог переложиться под 0.75%, но сцуки зажали под 0.49% уже второй день 40к баксов и не отдают. Средняя ставка на моменте получается 0.5353% в день бруттно (или 0.455% чистыми), что считаю весьма неплохо (по ежедневному сложному проценту это 424% годовых) - да наши банки за 20 лет такой процент тебе не заплатят.
Готується новий новий хардфорк в мережі біткоіна За даними Bloomberg, в результаті форку з'явиться коін під назвою UnitedBitcoin з розміром блоку до 8 МБ.
Крім того, буде додана функція смарт-контрактів і підтримка мережі Lightning Network, що дозволяє проводити більше транзакцій, повідомляє Cryptocurrency Tech.
За словами Гарзіка, близько 10% майнерів біткоіна вже переключилися на майнінг UnitedBitcoin. Зокрема, монета отримала підтримку китайських майнерів, які припинили видобувати біткоіни через ускладнення розрахунків.
Форк підтримують кріптобіржі zb.com і Exx.com.
UnitedBitcoin також пропонує захист від повтору, завдяки чому люди не зможуть витратити коін двічі.У нового коіна буде значний резерв для стабілізації ціни щодо фіатних валют, таким чином він зможе конкурувати з Tether, недавно постраждалим від злому.
Після форку UnitedBitcoin отримає кожен власник біткоіна. Попередні форки залучали нових покупців біткоіна, так як їм хотілося отримати додаткові коіни.
У жовтні Гарзік заявляв про намір створити більш досконалу криптовалюту, ніж біткоін. Криптовалюта під назвою Metronome стане першою, яка зможе перемикатися між блокчейнамі.
Учитывая, что многие олигархи пытаются использовать крипту в качестве офшора, а налоговые этим уже заинтересовались, делаем вывод, что большим спросом будут пользоваться анонимные криптовалюты типа: Monero, DASH, ZEC. Туда и будут валить с битка. Правильно?
Востаннє редагувалось Эгоист в Нед 17 гру, 2017 14:11, всього редагувалось 1 раз.