|
|
![]() akurt Еко дім на Стрийській мене зацікавив. Що люди говорять? Файне житло?
![]()
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіПоділюся своїм досвідом. Приблизно місяць тому почав пошук двокімнатної квартири в новобудові, бажано не багатоповерховий мурашник. Розглядав "Шоколад" , в мінусах старі хатки поруч, трамвайна колія та й взагалі локація не дуже добра. Новобудова на Сихові, Червоної Каліні,24(Карпатбуд) - наче не погано, порозпитував в менеджера про всяке по будівлі, чі багато квартір заселено - майже усі. І задаю контрольне пітання про те, що ДАБІ заборонила будівніцтво на цій адресі через порушення у документації та будівництві на ділянці, що не призначена для цього, та чі вирішенно вже це. Менеджер каже, що зараз все з"ясує і перетелефонує. І хутко зник. І не перетелефонував.
Далі Галжитлобуд та його діти. Не сподобався жоден об"єкт: локації - жах, особливо на Боднарській біля тюрми. Схоже, валять строки по здачах об"єктів. Зараз акція -5%. ЖК Арена - не погано, але в збудованому корпусі не залишилося того, що мені б було цікаве, а по тому що будується, варіанти є, але дуже мутна схема продажу у них. Не захотів ризикувати, та ще й вважаючи на те, що здача через рік. Фактично купуєш обіцянку що тут буде місто-сад. Спілкувався з менеджером і з "директором", враження що люди з дев"яностих років сюди потрапили - дуже характерні персонажі за манерою спілкування. Ти, брате, довіряй нам. Не бійсь нашої мутної схеми, всі так платять. Метгал будівники наче не погані, але продавани жахливі. Хоча, схоже, піпл хаває, то вони й не морочаться з дівчатами-продавцями. Двушка в ЖК Арена 33 тисячі, половина одразу і ще три платежі на протязі року. Було ще декілька варіантів, але весь час або неліквід залишався, або по строках будівництва не задоволняє. За підсумком придбав квартиру в ЖК Новому, забудовник той же Метгал та Галицька будівельна гільдія. Будинок здано в 2015, мало поверхів, квартира "після будівельнікив". Дорожче ніж котлован, але дуже достойна якість, чудова огороджена територія самого жк, дерева, дитячі майданчіки (замалі наче), освітлення вночі. Якщо керівництво ОСББ не буде ловити гав, то, сподіваюсь багато років там буде краса для людей. Хоча фасади вже спотворюють кондиціонерами. В цілому враження таке, що забудовники Львова дуже розбещені. Народ вигрібає все не те що на стадії будівництва, а ще в момент коли прутиком по землі періметр фундаменту малюють. Яка б не була поверховість, скупченність, паскудна якість, гидка локація, проблеми з дозволами на будівництво - все змітають. Менеджери-продавани "плавають" в простих питаннях, враження, що перший день на роботі. Ріелтери - це окреме зло: нічого не знаю, нічого не роблю, але розраховую на видсоток від ппродавця просто за своє існування. Востаннє редагувалось whois2010 в Сер 20 гру, 2017 21:45, всього редагувалось 1 раз.
![]() ...там, де жаби НЕ квакають))...сьогодні, проїзджаючи о 19:10 повз Лайт, бачив, як шестеро працівників щось робили на другому поверсі 3-ї секції(мабуть заливали "стовпчики") і працював кран...
![]() РозтермінуванняДоброго вечора, чи хтось з Львівських забудовників дає розтермінування на готові квартири на 3-5 років?
![]() Поставив whois2010 плюс, якісний аналіз. Молодець!
Трохи незрозумілою є одна річ: купив у ЖК "Новий" квартиру - то ж той же забудовник, що і ЖК "Арена" - і люде всі ті самі там працюють... В ЖК "Новий" всі квартири розпродані ще рік тому... Купили, як я зрозумів, не у забудовника, а як "вторинний ринок" в ЖК "Новий"? Інтересно, який орієнтир ціни ГОТОВОГО? А у ЖК "Арена" справді чесні люди працюють... і няких там "мутних" схем немає... Все прозоро і просто... Плати зразу 50 відсотків вартості квартири - а залишок - трьома траншами по курсу НБУ... Нічого мутного... Перевірено! До речі, корпус 2 ЖК "Арена" - працювали хлопці і в минулу суботу... вже темно було... Бетоновози все їздили та їздили... ...І працювало 2 (два) крани... ![]()
Квартиру в Новому продавав один з інвесторів будівництва. 650 за квадрат, плюс комора у підвалі. Вважаю, дуже непогано. По Арені пропонувалі розрахунок валютою з приватною особою чотирма платежами. Спитав, яке буде пидтверження платежів вид мене - банківські документи, чеки чи ще щось. Пообицялі ставіті мені печаті при отріманні грошей. На чому? Яка печать у Іванова Івана? До кого з нею потім йти? Може й наважився б, але в наявності покі що є ліше скелет трьох першіх поверхів. Востаннє редагувалось whois2010 в Сер 20 гру, 2017 23:26, всього редагувалось 1 раз.
![]() Екодімовці тут є? Хто вже в збудованих хатах проживає? Поділіться враженнями...
![]()
Зараз переглядають цей форум: Сибарит, Google [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|