Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 262263264265266 ... 285>
Повідомлення Додано: Сер 20 гру, 2017 12:02

Підкажіть, де у Львові краще за все купити квартиру під хостел (розумію, що центр, але де саме?) і скільки там буде коштувати, наприклад, 5-ти кімнатна квартира квадратів на 100 приблизно. Дякую.
asti

Подякував: 42 раз.
Подякували: 760 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 20 гру, 2017 12:40

akurt Еко дім на Стрийській мене зацікавив. Що люди говорять? Файне житло? :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 гру, 2017 17:03

Козак-характерник
Одні з перших на ринку.
Я не фахівець, але те, що чув, то вважається з кращих забудовників.
Але чи якість в усіх будинках однакова - питання.
yurko81
1

Подякував: 40 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 гру, 2017 21:36

yurko81 написав:Козак-характерник
Одні з перших на ринку.
Я не фахівець, але те, що чув, то вважається з кращих забудовників.
Але чи якість в усіх будинках однакова - питання.

...так-так!-одні з перших :D...найкращі забудовники для мене були:
1)Еко-дім
2)Ріел
3)Інтергалбуд
....і от тепер, коли я вже не шукаю квартиру(бо вже купив) тішусь, що мене оминуло Моне-3 від Ріелу....
.... отаке буває з безНАДІЙНИМИ забудовниками :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 гру, 2017 21:40

Re: Нерухомість у Львові

Поділюся своїм досвідом. Приблизно місяць тому почав пошук двокімнатної квартири в новобудові, бажано не багатоповерховий мурашник. Розглядав "Шоколад" , в мінусах старі хатки поруч, трамвайна колія та й взагалі локація не дуже добра. Новобудова на Сихові, Червоної Каліні,24(Карпатбуд) - наче не погано, порозпитував в менеджера про всяке по будівлі, чі багато квартір заселено - майже усі. І задаю контрольне пітання про те, що ДАБІ заборонила будівніцтво на цій адресі через порушення у документації та будівництві на ділянці, що не призначена для цього, та чі вирішенно вже це. Менеджер каже, що зараз все з"ясує і перетелефонує. І хутко зник. І не перетелефонував.
Далі Галжитлобуд та його діти. Не сподобався жоден об"єкт: локації - жах, особливо на Боднарській біля тюрми. Схоже, валять строки по здачах об"єктів. Зараз акція -5%.
ЖК Арена - не погано, але в збудованому корпусі не залишилося того, що мені б було цікаве, а по тому що будується, варіанти є, але дуже мутна схема продажу у них. Не захотів ризикувати, та ще й вважаючи на те, що здача через рік. Фактично купуєш обіцянку що тут буде місто-сад. Спілкувався з менеджером і з "директором", враження що люди з дев"яностих років сюди потрапили - дуже характерні персонажі за манерою спілкування. Ти, брате, довіряй нам. Не бійсь нашої мутної схеми, всі так платять. Метгал будівники наче не погані, але продавани жахливі. Хоча, схоже, піпл хаває, то вони й не морочаться з дівчатами-продавцями. Двушка в ЖК Арена 33 тисячі, половина одразу і ще три платежі на протязі року.
Було ще декілька варіантів, але весь час або неліквід залишався, або по строках будівництва не задоволняє.
За підсумком придбав квартиру в ЖК Новому, забудовник той же Метгал та Галицька будівельна гільдія. Будинок здано в 2015, мало поверхів, квартира "після будівельнікив". Дорожче ніж котлован, але дуже достойна якість, чудова огороджена територія самого жк, дерева, дитячі майданчіки (замалі наче), освітлення вночі. Якщо керівництво ОСББ не буде ловити гав, то, сподіваюсь багато років там буде краса для людей. Хоча фасади вже спотворюють кондиціонерами.
В цілому враження таке, що забудовники Львова дуже розбещені. Народ вигрібає все не те що на стадії будівництва, а ще в момент коли прутиком по землі періметр фундаменту малюють. Яка б не була поверховість, скупченність, паскудна якість, гидка локація, проблеми з дозволами на будівництво - все змітають. Менеджери-продавани "плавають" в простих питаннях, враження, що перший день на роботі. Ріелтери - це окреме зло: нічого не знаю, нічого не роблю, але розраховую на видсоток від ппродавця просто за своє існування.
Востаннє редагувалось whois2010 в Сер 20 гру, 2017 21:45, всього редагувалось 1 раз.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 20 гру, 2017 21:41

...там, де жаби НЕ квакають))

...сьогодні, проїзджаючи о 19:10 повз Лайт, бачив, як шестеро працівників щось робили на другому поверсі 3-ї секції(мабуть заливали "стовпчики") і працював кран...
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 гру, 2017 21:55

Розтермінування

Доброго вечора, чи хтось з Львівських забудовників дає розтермінування на готові квартири на 3-5 років?
Ivan2000

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 гру, 2017 22:46

Поставив whois2010 плюс, якісний аналіз. Молодець!

Трохи незрозумілою є одна річ: купив у ЖК "Новий" квартиру - то ж той же забудовник, що і ЖК "Арена" - і люде всі ті самі там працюють...
В ЖК "Новий" всі квартири розпродані ще рік тому...
Купили, як я зрозумів, не у забудовника, а як "вторинний ринок" в ЖК "Новий"?
Інтересно, який орієнтир ціни ГОТОВОГО?
А у ЖК "Арена" справді чесні люди працюють... і няких там "мутних" схем немає...
Все прозоро і просто... Плати зразу 50 відсотків вартості квартири - а залишок - трьома траншами по курсу НБУ... Нічого мутного... Перевірено!
До речі, корпус 2 ЖК "Арена" - працювали хлопці і в минулу суботу... вже темно було... Бетоновози все їздили та їздили...
  Долярчик написав:...сьогодні, проїзджаючи о 19:10 повз Лайт, бачив, як шестеро працівників щось робили на другому поверсі 3-ї секції(мабуть заливали "стовпчики") і працював кран...

...І працювало 2 (два) крани...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 20 гру, 2017 22:57

akurt написав:Поставив whois2010 плюс, якісний аналіз. Молодець!

Трохи незрозумілою є одна річ: купив у ЖК "Новий" квартиру - то ж той же забудовник, що і ЖК "Арена" - і люде всі ті самі там працюють...
В ЖК "Новий" всі квартири розпродані ще рік тому...
Купили, як я зрозумів, не у забудовника, а як "вторинний ринок" в ЖК "Новий"?
А у ЖК "Арена" справді чесні люди працюють... і няких там "мутних" схем немає...
Все прозоро і просто... Плати зразу 50 відсотків вартості квартири - а залишок - трьома траншами по курсу НБУ... Нічого мутного... Перевірено!
До речі, корпус 2 ЖК "Арена" - працювали хлопці і в минулу суботу... вже темно було... Бетоновози все їздили та їздили...

Квартиру в Новому продавав один з інвесторів будівництва. 650 за квадрат, плюс комора у підвалі. Вважаю, дуже непогано.
По Арені пропонувалі розрахунок валютою з приватною особою чотирма платежами. Спитав, яке буде пидтверження платежів вид мене - банківські документи, чеки чи ще щось. Пообицялі ставіті мені печаті при отріманні грошей. На чому? Яка печать у Іванова Івана? До кого з нею потім йти? Може й наважився б, але в наявності покі що є ліше скелет трьох першіх поверхів.
Востаннє редагувалось whois2010 в Сер 20 гру, 2017 23:26, всього редагувалось 1 раз.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 20 гру, 2017 23:08

Екодімовці тут є? Хто вже в збудованих хатах проживає? Поділіться враженнями... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

#<1 ... 262263264265266 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей