Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Сьогодні спробував оплатити рахунок ДМСУ (за паспорт-картку) через приват24. Як результат маю квитанцію із моїм ім'ям перекладеним на російську мову! При цьому ДМСУ (та деякі інші держустанови) вимагають, щоб ім'я платника в квитанції було вказано державною мовою. В чаті-підтримці мені порадили зачекати 3 дні, поки буде сформовано квитанцію в розділі Послуги-квитанції, і там буде моє ім'я українською. Але справа в тому, що у мене нема трьох днів, бо квитанцію мені потрібно на завтра.
Схоже на те, що мені доведеться оплачувати цей рахунок знову через нормальний банк, а з приватом співробітництво доведеться припиняти.
Bambula написав:Сьогодні спробував оплатити рахунок ДМСУ (за паспорт-картку) через приват24. Як результат маю квитанцію із моїм ім'ям перекладеним на російську мову! При цьому ДМСУ (та деякі інші держустанови) вимагають, щоб ім'я платника в квитанції було вказано державною мовою. В чаті-підтримці мені порадили зачекати 3 дні, поки буде сформовано квитанцію в розділі Послуги-квитанції, і там буде моє ім'я українською. Але справа в тому, що у мене нема трьох днів, бо квитанцію мені потрібно на завтра.
Схоже на те, що мені доведеться оплачувати цей рахунок знову через нормальний банк, а з приватом співробітництво доведеться припиняти.
Дядя Дима написав:А как за поделку документа не получится срок получить?
какая подделка? исправить і на и ? е на є? срок не за подделку локумента а за неблагую цель которая этим приследуется - обман с целью наживы ... а кого вы обманули? тупую курицу из овира? это если бы вы не отправили денег но принесли квитанцию, что готправили .. это еще можно рассценивать .. вы реально отправили деньги, у вас реальный номер квитахи, сумма, тока одна буква заменена будет
Bambula написав:Сьогодні спробував оплатити рахунок ДМСУ (за паспорт-картку) через приват24. Як результат маю квитанцію із моїм ім'ям перекладеним на російську мову! При цьому ДМСУ (та деякі інші держустанови) вимагають, щоб ім'я платника в квитанції було вказано державною мовою. В чаті-підтримці мені порадили зачекати 3 дні, поки буде сформовано квитанцію в розділі Послуги-квитанції, і там буде моє ім'я українською. Але справа в тому, що у мене нема трьох днів, бо квитанцію мені потрібно на завтра.
Мова то ещё не все проблемы. Они ещё мокрую печать (штамп) могут требовать на квитанции.