Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 267268269270271 ... 285>
Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2018 23:28

...успіх там, де ним вміють ділитись! )) ч.2

budivelnik написав:
  Долярчик написав:ну. хіба ще доложити коштів і купити якісь потужні акумулятори, щоб і на ніч була СВОЯ ел.енер.!
Я бачу що долярчик це не нік- це факт психічного захворювання....
1 Держава купує по 5 грн/квт година
2 Людина в держави купує по 1 грн/квт година
Питання для третього класу
Якщо людина докупить накопичувач(аккамулятор) вартістю в 200 доларів на кожну квт*годину щоб не купувати вночі в держави - вона виграє чи програє ?

Так як долярчик пропускав в школі заняття математики , то опишу я
У випадку споживання самим собою згенерованої від сонця електроенергії , людина не зможе обєм спожитого продати державі, а отже виходить , що здороживши мінімум ще на 500-1000 доларів систему за рахунок купівлі аккамуляторів , людина ще й не доотримає від держави...., тобто купить сама в себе по 5 , те що могла купити в держави по 1 ( і на аккамуляторах здешевила)

1)....тобі клепок невистарчає, чи елементарного розуму, щоб просто так ображати?- чи ти одне рило-нік вася-рівне? :lol:
2)....я просто чув переказ свого знайомого і СТВЕРДЖУВАТИ де правда, а де брехня - я не можу!...АЛЕ, ще знайомий казав, що НАВПАКИ, держава у людини купує ДЕШЕВШЕ електрику, ніж їй же і продає! :shock:
...теж, нічого не стверджую - це СЛОВА МОГО ЗНАЙОМОГО!!!!! :!:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2018 00:20

PEREC написав:Козак-характерник Привет,прочитал про пять причин))))То ты мантры читаешь или себя уговариваешь?)))))

Привіт! :P Кайфую! :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2018 00:22

Долярчик
А навіщо переказувати дурниці,якщо є інтернет і офіційна інформація від обленерго ?
Тому й виходить
Як тільки ти дурницю зморозиш - так відразу тебе поправляють(дурі в цьому світі й так багато , тому не варто її плодити) ,але замість того щоб подякувати - тебе криє.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2018 00:57

Панове все зрозуміли вірно про ту забавку з дармовою електричною енергією...
Квас - та не про нас...

До речі, я просто вставив в текст фрагмент реклами мого студента...
Хлопчина хоче заробити... Не лайтеся... Просто їсти хоче...

На практиці:
- щороку буваю у Каліфорнії, США, де, повірте, клімат зовсім інший, ніж в Україні, чи у Львові... Щось на гатунок Криму, але тепліше, сонячніше і з більшою кількістю сонячних днів... Так ось, там ТАКИМИ ДУРНИЦЯМИ ніхто не займається... Нє, ну зустрічаються збоченці... але де вони не зустрічаються...
- я часто буваю в Турції - так ось, там сонячну енергію використовують ретельно, але ТІЛЬКИ на підігрів води. Реально можна користуватися ГАРЯЧОЮ водою безкоштовно. Цілий рік (!!!). Ну, майже цілий рік. Наваіть у "погані дні" (нехай і холодні, але хмарні дні) - гарячої води або не буде дня 2-3, або достатньо навіть у зимові січневі-лютневі дні щоби сонце з'явилося хоча б на 40 хвилин, щоби Ви могли помити бімбу після відвідин...
akurt

Подякував: 4010 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2018 13:02

Ці станції окупні, поки держава купує енергію по таких шалених тарифах.
Зважаючи на те, що інвестиція йде в доларах, а повернення в гривнях, та й при певних умовах держава може знизити вартість закупівлі, то такий проект для виходу в нуль може затягнутися на десятки років або й взагалі не вийти в нуль.
yurko81
1

Подякував: 40 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 січ, 2018 17:54

Слушні зауваження... Саме так: розрахунок не на саму сонячну енергію, а на те, що ніби-то хтось купить цю енергію за ціною діамантів...

Для загального розвитку:
у більшості випадків нові будинки в Анталії здаються вже із встановленими на даху сонячними колекторами для підготовки гарячої води для квартир.
Все робиться комплексно: покупець квартири не тільки отримує готову квартиру із готовим ремонтом і частково з меблями, а ще й налагоджену та працюючу систему подачі гарячої води в квартиру.
Людина платить тільки за подачу та відведення холодної води.
В кого такого немає, робиться наступне:
Варіант 1. Людина купує бойлер для горячої води. У продажу бойлери турецьких фірм зазавичай на 50 літрів. Вартість - приблизно 600 лір (4 200 гривень); у вартість входить монтаж та підключення. Платите додатково за підігрів води - електроенергія. Вартість електроенергії - або 1,40 гривні за 1 кВт.год цілодобово, або - нічний тариф - 0,65 гривні за 1 кВт.год.
Варіант 2. Кожний будинок має газопровід, який проведено не по стінах зовні, як у нас, а по під'їзду до кожної квартири (до вхідних дверей). За бажанням - підключення за 2 доби. Вартість комплексного ремонту із встановленням радіаторів та двоконтурного котла Вайлант - 1000 доларів. Що інтересно, котел встановлюють на балконі та маскують його шафою.

Інформація просто до того, щоб знати різницію із тим, що здають у нас та в якому стані.
akurt

Подякував: 4010 раз.
Подякували: 1456 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2018 01:47

akurt
ну... у нас ринок в цьому плані ще взагалі дикий ! Тут квест починається ще на етапі інвестиції в будівництво, коли права інвестора взагалі ніяк не захищені від того що будову не здадуть або здадуть невчасно ітд, ітп. І люди радіють тому, що взагалі отримали хату (хай з затримкою в 1,5року), що вже казати про установку сонячних колекторів.
П.с був Греції, там та сама ситуація, що ви описали - на даху стоять баки та сонячні батареї, вода в теплу пору нагрівається частково від прямого попадання сонця і частково догрівається батареями.
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2018 03:51

Re: Нерухомість у Львові

Долярчик написав:і то, простішше за ті бабки купити ГОТОВЕ житло і здавати в оренду............

набрав купу тексту і все злетіло....

тому скажу коротко
на мою думку на падаючому ринку нічого доброго не заробиш, падіння вартості у Львові по різним оцінкам
від 6%
https://24tv.ua/yak_zminilisya_tsini_na ... la_n849296
до 8%
http://2018.pp.ua/novini-2018/1158-cni- ... nnogo.html
в такій ситуації вже краще валютне депо, хіба мова йде про центральний район міста де % падіння не значний, а здача планується подобово.
Львівський БатяР

Подякував: 24 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2018 13:46

Львівська міськрада виділить квартири своїм чиновникам
http://forpost.lviv.ua/novyny/9323-lviv ... hynovnykam
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2018 00:14

...успіх там, де ним вміють ділитись! ))

Львівський БатяР написав:
  Долярчик написав:і то, простішше за ті бабки купити ГОТОВЕ житло і здавати в оренду............

набрав купу тексту і все злетіло....

тому скажу коротко
на мою думку на падаючому ринку нічого доброго не заробиш, падіння вартості у Львові по різним оцінкам
від 6%
https://24tv.ua/yak_zminilisya_tsini_na ... la_n849296
до 8%
http://2018.pp.ua/novini-2018/1158-cni- ... nnogo.html
в такій ситуації вже краще валютне депо, хіба мова йде про центральний район міста де % падіння не значний, а здача планується подобово.

....вторинка - однозначно ТАК!
....первинка? - еліт-клас і тому подібні - напевно, теж так!- як і пише в тих статейках......
...а от ЕКОНОМ? -за економом я ЩІЛЬНО слідкував приблизно два роки, і можу твердо сказати, що він РОСТЕ в гривні, приблизно, тисячу-півтори в рік на м2!(думаю, якщо рахувати зміну ціни в доларах за останні два роки, то приблизно вона буде стояти на місці!)
(тільки, будь ласка, не тицяйте мене носом :mrgreen: в різні акції і знижки, мол вон ціна "впала"!.....- я вже це все щупав-перещупав! :mrgreen: - там ЖОСТКИЙ неліквід...... там, або: дворівневі/піддахові поверхи/велика квадратура/безбалконна/найкутовішша за всіх :mrgreen: і т.п.)
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

#<1 ... 267268269270271 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей